gondola neyim biniyonuzmu kız,
en gençkene binmişidim,milletin üstüne çıkaracaktım az daha durmasaydı.öğğğğğhhh
öyle şeyler midemi bulandırıyoo.
göz aydın var desene,
afferriinnn kız,
sevindim senin adına.
çoook tebrik ederim kuzummm zordur çalışırken okumakayy kızlaaar çook mutluuyuumm zemuszemus
açıköğretiim açıklaanmışş tökezlemeden 4 olmuşuum (sınavlara hiç çalışmadan girmiştiim )kaydirigubbakcemile3
çoook sevindiim valla bitanecik dersiim kaldıı ollley yuppiiii hihoyyyt
burdan kütahyadaki hocalarımaa seslenioruum saoluun varolunn buyrunnnnnnnnn
zeytinyağlı taze fasulye domatesli buldur pilav patlıcan ezme cacık menümmne var kız yemekte bende ne yapsam diye düşünüyorum sabahtan bu yana benneyaptımki
he kız yazdım bişeyler ama mallar karaborsaya girmiş yokAnaaa İlknur da artırmış tarifleri,
Kalk kız Mehtap devirip yatma, başla tarif yazmaaya.
artıyo artıyo ben verdim size kullanıcı panelinden görüküyooarada bi teşekkür butonlarına basıncada puan artıyo herhalde.
olsun kız öyle böyle geçmişin iştekız gözdem ben ithalat-ihracat mezunuyum ama derslerimin çoğu iibf de oluyodu
zeki hoca falan pek meşhurdu biliyomusun anti fb lii kaydirigubbakcemile3
kıs yeni çantalar gelmiş mağazaya bak bitmeden
benim puan yetmedi
15 varmış 20 olması lazım
zati besiliyiz kızz, ama bu gün arkadaşlar çok iyisin dediler çok sevindim, hepsi kilo almış,popoları,göbekleri çıkmış, bu gün iyi bir gündü benim için.
tarif yazmak gerek yavrum,hiç uğraaşamam şimdi,biterse yenisi gelince alırız.
abla o mokka mıdır ne zıkkımsa çok tatlıı kalorinin dibine vurmuşun vallahiii :1shok:amanın kızlar bu gün çok kalori yüklendim, çok fena hissediyorum kendimi,
sabah alışverişten sonra kız waffle yiyelim dedi canı çekmiş,iyi yiyelim dedik,indirdikmi onu mideye,
sonr oğlan okuldan gelecek yemek yok hadi lahmacun alalım dedik,onuda indirdikmi,
sonra kahvve sevmem ben kız anne mokka iç dedi, eiyi içelim dedim anam oda çikloatalı bi şeymiş,
oda indimi mideye,
ooofffffff çok suçluyum çok,
şimdi elma suyumu içiyorum,akşama zırnık yemeyecem,
ben maliye mezunuyum canım iibf mezunuyum yaneee hihoyyyt zekicimi kim tanımaz aşkolsun ilk sene bıraktı beni de onun yüzünde hacettepeye geçiş yapamadımkız gözdem ben ithalat-ihracat mezunuyum ama derslerimin çoğu iibf de oluyodu
zeki hoca falan pek meşhurdu biliyomusun anti fb lii kaydirigubbakcemile3
abla o mokka mıdır ne zıkkımsa çok tatlıı kalorinin dibine vurmuşun vallahiii :1shok:
ben maliye mezunuyum canım iibf mezunuyum yaneee hihoyyyt zekicimi kim tanımaz aşkolsun ilk sene bıraktı beni de onun yüzünde hacettepeye geçiş yapamadım
kız kaç sene mezunusun italat ihracatta bi kız kardeşler vardı tanıdığım böyle çok süslü püslü ama adlarını hatırlamıyorum.... ben 2 deyken ordalardı mezun oldum hala ordalardı sanırım kaydirigubbakcemile3
sen yurttamı evde mi kaldın belki ortak arkadaşımız çıkar kıııızzzopuyorumnanaktan
çoook tebrik ederim kuzummm zordur çalışırken okumak
bravoooooooooo
kızz 2004 girişliyim ben
ne diceem bide hafif topal bi adam vardı tüüh adını unuttum iktisata falan girerdii
bitanede 6parmaklı adamın 6 tane parmağı vardı finansal yönetime giriyodu heheh herkesi sınfta bırakmıştı bizim :) hakan hoca vardı favorimm eğlenceli bişidi sırnaşık şey
yurtta kaldım ben yağmur biliyosundur belkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?