Selenimo ve Cankularyla her telden

çok geçmiş olsun kuzumm kızz çok acır o hee.. ben çekmedim allahtan diş ağrısı ama bende 3 tane vardı dişlerimden tedavi görürken çektirdim hepsini... babam o yaşına rağmen bu yaz çıkarttı 20lik dişini yanağı falan acayip şişmişti antibiyotik falan kar etmedi valla adamcağıza ameliyatla aldılarda kurtuldu.

banada ameliyat dedi
resmen narkozla ameliyat olunuyormuş
offf bahardan beri iyiydi sinirlenincemi azıyor aceba:bbo:

kızların hepsi yoğun pehhhhhhh,
bende çıkayım gezeyim biraz,nede olsa ben o yolları geçeli çok olduuuuuuuu.
Mehtap kız özele gittiysen seni söğüşlemek için ameliyat demiş olabilir.
daha dün mevzusu geçti,arkadaşımın eşi diş hekimi,
çalıştığı yer bir dolgu için geleni bir dolguyla göndermiyomuş valla . paragöz birine gitmeyin sakınn.

mehtapım çok geçmiş olsun cnm antibiyotklerden snra çekiricekmisin dişini

banada ameliyat dedi
resmen narkozla ameliyat olunuyormuş
offf bahardan beri iyiydi sinirlenincemi azıyor aceba:bbo:

aaa ameliyatmıı akannehir
diş hastanesi falan varsa bide oraya git cnm ben dişlerim için önce hep özele gidiyodum
snra diş hastanesine gitmeye başladım hem para vermedim hemde eskisinden kat kat daha ii oldu çok iidi dr um

bende öğle yemeğine daha çıkmadım
üşeniyorm şimdi çok dışarı çıkmaya burayamı söylesem napsaam

aa hep özele giderim
araştırayım bir
sağolun canlarım yaa

bilmem ben gerçekten hastanedeki dr umdan daha memnundum daha tecrübeliler ve para amaçlı yaklaşmıyolar diğeri nerdeyse tüm dişlerimi yapcaktı bu yaşta sağlam dişin yok demişti bana delüü laelaelaelaelae

heee kıızz çok güzel bi hatun değil ama acayip çekici yeni sezonu da başladı merakla takip ediyorum vallahi :1shok:

bende izliyomm kız onuu boy mübareek bide kıyafetleri çok hoşş :)
hatta buakşam var kaydirigubbakcemile2

bende izliyomm kız onuu boy mübareek bide kıyafetleri çok hoşş :)
hatta buakşam var kaydirigubbakcemile2
ben yeni sezonu izliyorum canım netten yayınlandığı günün ertesi günü indirip akşama izliyorumm...
lost fringe how i met your mother bütün hepsini yakinen takip ediyorum canım

bunu eklemezsem çatlarım

kızlarrrrr garanti bankasının sınavına çağrıldım ayın 7sinde :sm_cool: :teytey:bana dua edinde giriyim kızlar çok istiyorum bankaya girmeyi :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…