Selenimo ve Cankularyla her telden

Hale döğtürmüş yineee kahvaltıyı
ama ben ufak bi tostla yetineceğim bugün
iştahım yokkkk
çay yaptım kabuk tarçın attım içine bir adet süper olıyı

gunaydinn tatlummmm
seninde gunun saglikli ve mutlu gecer insalla guzelcimm
bende bugun anneanneme gidicem bi gun kalip doncem kismetse caramelli lattemm benim

Hale döğtürmüş yineee kahvaltıyı
ama ben ufak bi tostla yetineceğim bugün
iştahım yokkkk
çay yaptım kabuk tarçın attım içine bir adet süper olıyı

afiyet seker olsunn tatlimcimm
bugun tartildim 58 kilomda hic deisiklik yok lw kullandigim halde sanirim bu antidepresan kiloda durduruo anlamadimm valla bisey((

tarcin cokta faydaliymis iyi olmus bitanem bende deneyim tarcinli cay guzel olur sanirim mis gibi kokar

lw etkisiz galiba bu sefer biraz ablada 1 kg verdim diyodu
ama yiyorumda dedi yerken vermiş bile 1 kg
sen az mı yiyorsun

sağol canım
güle güle git gel ananene
iyi oldunmu biraz

saolasinn eksik olma hayatimm
agrim var biraz dr agri kesicide verdi ama fazla kullanmak istemiorum guzelcim zaten antibiyotik aliorum ama onemliymis kulak enfeksiyonlari tekrarlama durumu oluyomus iyi tedavi edilmediginde canim bi kutu bitince yine kontrole gitcem kuzum ona gore bi kutu daha kullanabilirmisim (antibiyotik kolik olcamm valla

lw etkisiz galiba bu sefer biraz ablada 1 kg verdim diyodu
ama yiyorumda dedi yerken vermiş bile 1 kg
sen az mı yiyorsun

sanirim bitanem ilk ciktigi gibi deil galiba eskisi gibi cok yemiorum dikkat ediorum canim abartmiyorum onceki gibi yani guzelcim nedense cogu sey ilk ciktigi gibi olmuyo deisiyo sonra bazi urunler

kizlar ben cikayim yavas yavas anneanneme gidicem yarin gorusmek uzere kizlar allahin izniyle
kendinize dikkat edinn cok opuyorum ozlucemm sizleri umarim sizlerde beni ozler ararsinizz fistiklarimm yerim sizi ben

bugün ben oldum bekçi
kanki,abla,gelin hn. ekim ve zoia
nerdesiniz
az evvel gözdenin ismi alttaydı kayboldu hemencik
beni beğenmedi gitti sanırsam mafoldumben

kızlarrr, yine zor açılıyor, bendemi var problem acepp,
prenses yine hizmetlenmiş ama giremedik ki,
İlknur sen rahat giriyosun galiba,
Mehtaptan haber varmı ?
herkes bakıp kaçıyomu yoksaaammmmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…