Selenimo ve Cankularyla her telden

Zeynoyla,prenses de yok bu gün Hale neden girmediki

canim benim anneanneme gidip bugun geldimm doktorada kontrole gittim kulak ve bogazim icin bi kutu daha kullanmam gerekiomus malesef antibiyotik canimcimm
bitanem veli toplantisinda canin slkllmis ama olur boyle dersleri salioalar bazen bide ergenlik cagindalarsa cok zor bitanemm allah yardimciniz olsunnn tatlimbenim

canimm sanada gecmis olsunn tatlim aman ilaclarini kullan kendini iyi koru guzelcim sinusler dolu oluncada agri yapar bol bol dinlenmeye bak gulumm

hale anneannesine gitmiştir muhakkak
artık erken kalkıyor ,girmediğine göre evde değildir
zeynebimden haberim yok
msn 'de kapalı

sultanimm anneanneme gidip geldim doktorada kontrole gittim hala gecmemis kulak bi kutu daha antibiyotik icicem guzelcimm sen nasilsinn sekerparem?kocisinle dogum gunu guzel gectimi sultanim

Kızlar bence Hale iyileşmeye başladı gibi geliyorr, yazılarına dikkat ettinizmi, eski mutsuz devamlı ilaçlardan bahseden bir Hale yok artık, evden ayrılık ona yaradı bence. daha mutlu bir Hale görüyorum ben.

canim benim valla cok sevindim bende kendimi daha bi iyi hissediorum tatlim gercekten yaradi yalniz olmak sizlerinde farketmis olmasi gercekten hissettiklerimin dogru oldugudur cunku insanin karsisindaki degisimi dahacok farkedio valla sevindimm cok bitanem

allah korusun canimm otrivine sudafed burun icin cok guzel hemen rahatlatiolar tatlim ama bol bol dinlen guzelcimm cabucak zindeligine kavus bol bol meyveye devam

evet ilacının dozajıda düşmüş olduğu halde bende iyi görüüyorum

sultanimm cok sevindim sende gelisme gosterdigimi dusunmene tatlim insallah carsamba yine aricam bu kez 37.5mg dusurcek insalla boylelikle veda ediorum yasasin antidepresansiz hayat dicem insallahh gulparem

kızlar ne zamandır canım yazmak istemiyodu hiç keyfim yoktu bugün biraz daha iyiyim çarşı pazar gezdim kitap falan aldım ders çalışmaya başlamam lazım :bbo:
sizde ne var ne yok bakem

guzel gelinim hayirdir seniindemi keyfin yok sekercim?ne guzel yapmissin gezmissin
degisiklik olmustur canim bende anneanneme gidip geldim doktora gittim kontrole bi kutu daha kullancakmisim kulak gecmemiss daha gulum sende dikkat et kendine disarlarda gezerken hava carpmasin sekercim

amin canim seleminomm benimm
sayenizde kizlar gelisme gostermemin tek nedeni haplar deil sizlerin varliginiz bana olan ilginiz alakaniz samiyetiniz iyiki varsiniz cankuslarim

canim seninde kocisinin dogum gunuymus nice nice saglikli mutlu yaslar dilerim tatlim
bu arada sabah ogle aksammi alcaksin lw?benim kutu dort gun sonra bitio bi kilo gitmis olcak
700 gr simdiden gitti demekki sevindim gulum sendaha yeni basladin icmeye bi kutuyla daha cok verceksin insallah guzelcim

ilk sıradaki yüzük benimmmm
alanı döverimmmmmmmm
günaydıınnnnnnnnnnnnn
Nadin kız sende sabah kuşusun haaaaaaaa
alışkanlık yaptı bak sende dee

sen şimdi geri sayfaları okuyosundur, ben günaydın demek için girdim, kahvaltıya gidiyorum tatlımmm,
sen okumaya devam ett

günaydın millet
çok çenelemişiniz okuyamıycam valla
birazdan okurum
son sayfaya daldım direkman
başım az daha iyi bugün
ah ablam sorma 2 apranax
anca geçirdi zonklamayı
hafif ağrısı kaldı sadecee
ablam kankim zoicim gözdem prensesçim nadincim ve ekimcim
sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
valla okudum geçmişin hepsini
ne güzel laflamışınız ama ben zaten ekrana bile bakamazdım o saatte
oğlan ders yaptı sessizce bende uzandım
miniğe annem baktı
eşimde korkmuş geldi erkenden bana baktı
bugün kafam 100 kg gibi zor taşıyorum
ağrı sonrası ağırlık var
ammmeee MUTLUYUM

Son düzenleme:
Maillerinize bayıldım cankuşlar
Aşkı memnu şemasıda pek gerçek tastamam doğru
bende kahvaltıya kaçayım kıslar görüşürüz sonra öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…