darılma kıs hemen kötü bişey demedik
iştahımız açık zati diyos ondan yanee
kız ne rahatsız ollcez sen takıl kafana göre
çıkmam gerek canım
oğlan uyandı onunla ilgileneyim
büyükte okuldan gelecek yarım saate
bişeyler hazırlayayım
görşürüz sonra öpüldün
görüşürüz tatlım
canlaar beni mrk etmişsiniz
açılışa kadar çook yoğunum doğru dürüst çayı bile içemedim bu akşamda 11 de geldim eve
sonum halaa belli değil severekte çalışıyorum ama hayırlısı olur inşallah bu kadar düzenleyip bi başkasına bırakırsam üzülürüm
kısa bi özet geçeyiim dediim canlarr yemekk yiyip hemen yatıcam
ekim geçmiş olsun cancazım
canim benim begenmene sevindimm bitanemm gule gule kullan fistigim:)
canim benim bende yapimmm bundan bide buunun sarimsaklisi vardi asla icemicem biseydi o ama bu guzele benzio tadi icilebilir sanirimm bende yapimmm guzelcimm saolasinn
canimm gecmis olsun umarim sorun buyuk deildir disinde tatlim tekrar gecmis olsun durumdan haberdar edersin kuzumm
ye bacı yeeee
ekimin çaydan yapar içeriz
bende 2 gündür kaçırdım biraz
kııııss bana da uğra gelmişkeeeennnnANKARA'ya
canimin ici gule gule kullan bitanemm :)))ben sondan ikinciyi seçtim he he he erken gelen ganimeti kapar sağol kardeşim yüreğine sağlık
sağol kardeşim... benim bu gün 3. gün olacak işe yarar inşallah ...ilknurumda yapacakmış ama çok kaynatınca acı oluyor ben az kaynatıyorum sonrada süzüyorum..
canim modeminmi catladi?nasil oldu gozdem?umarim en yakin zamanda olurda uzak kalmayiz sende guzelcimkızlaaaar kaç gündür internetim yoktu modemim cartlağı çekti annemdeyim şimdi ay çok merak ettim sizi naptınız ben yokkene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?