Selenimo ve Cankularyla her telden

kız ne rahatsız ollcez sen takıl kafana göre
çıkmam gerek canım
oğlan uyandı onunla ilgileneyim
büyükte okuldan gelecek yarım saate
bişeyler hazırlayayım
görşürüz sonra öpüldün

kız ne rahatsız ollcez sen takıl kafana göre
çıkmam gerek canım
oğlan uyandı onunla ilgileneyim
büyükte okuldan gelecek yarım saate
bişeyler hazırlayayım
görşürüz sonra öpüldün

tamam sekerparemm
ilgilen oglusunla sen bitanem benim icin bi yanak al oglusundan
optumm gorusuruzz sekercim

canlaar beni mrk etmişsiniz
açılışa kadar çook yoğunum doğru dürüst çayı bile içemedim bu akşamda 11 de geldim eve
sonum halaa belli değil severekte çalışıyorum ama hayırlısı olur inşallah bu kadar düzenleyip bi başkasına bırakırsam üzülürüm
kısa bi özet geçeyiim dediim canlarr yemekk yiyip hemen yatıcam

sarisekerim kiyamam sana ben bu kadar calisma azmini goruolardir patronlarin bence daimi yapcaklar isini guzelcim icime oyle doguyor hayirlisi olsun hakkinda tatlim allah emeklerini bosa cikarmasin insallah dualarim senle sekerparem

ekim geçmiş olsun cancazım

sağol canım doktora gittim altında gizli çürük çıktı oydu dolgu yaptı, kilolu olmama bile bu kadar üzülmemişimdir dişlere bir şey olunca çok üzülüyorum..dişlerinizin kıymetini bilin iyi bakın:)))

ben sondan ikinciyi seçtim he he he erken gelen ganimeti kapar sağol kardeşim yüreğine sağlık

sağol kardeşim... benim bu gün 3. gün olacak işe yarar inşallah ...ilknurumda yapacakmış ama çok kaynatınca acı oluyor ben az kaynatıyorum sonrada süzüyorum..

ye bacı yeeee
ekimin çaydan yapar içeriz
bende 2 gündür kaçırdım biraz

yapın kız beraber yağları eritelim keşke kocaman bir tava olsa yanmadan içinde bizi bir çevirseler yağlar erise ne fantazi ama demi he he he birde lahana kürü vardı maydanoz ve limonlu onu yaptım midem kalktı gerisini döktüm, içelebilir bir şey olsa onuda yazacaktım..ama bu tarif aynı zamanda soğuk algınlığı ve gribede iyi geliyormuşyani gripten koruyormuş:içelim:

yarım saattir burdayım 2 misafirle duruyorum gelen giden yok ne yapayım bende gideyim barii

kızlaaaar kaç gündür internetim yoktu modemim cartlağı çekti annemdeyim şimdi ay çok merak ettim sizi naptınız ben yokkene...

ben sondan ikinciyi seçtim he he he erken gelen ganimeti kapar sağol kardeşim yüreğine sağlık
canimin ici gule gule kullan bitanemm :)))

sağol kardeşim... benim bu gün 3. gün olacak işe yarar inşallah ...ilknurumda yapacakmış ama çok kaynatınca acı oluyor ben az kaynatıyorum sonrada süzüyorum..

canim benim bende denicem belki ise yarar bendede tatlimmm

kızlaaaar kaç gündür internetim yoktu modemim cartlağı çekti annemdeyim şimdi ay çok merak ettim sizi naptınız ben yokkene...
canim modeminmi catladi?nasil oldu gozdem?umarim en yakin zamanda olurda uzak kalmayiz sende guzelcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…