dün iyi yazmışsınız beyaww,
eferim kızlarrrrrrrrr,
Ekim bacııı nabersin ,okula gitmiyonmu artık
tüh yakalayamadım mı gittin mi, neyse sana afiyet olsun lokmalarını ağır ağır iyice çiğneyince bile 3 günde kilo veriliyormuş az önce öğrendim ama ben kahvaltı yaptım bari sen dene
sen bırakmışsın ben sabah akşam taze yapıyorum o zaman acı olmuyo Ekim
yok gitmiyorum onun için asıl değil gönüllü oldum ya canım istemezse gitmiyorum he he he ...onlarda insanın canını çıkarıyor yav hep evde pastanı yap hem götür sat birde gözlemelerin yufka paralarını ver bu özel okullarda çok cimri canım
yok bacı yok bu çeneyi tutumadıkça zorr,
istediğin kadar ağır çiğne akşam kabak tatlısı yedim saat 10 da sonra da vicdan yaptım,
ama yedim mi? yedimm.
şu sıralar tatlı yiyorum yine eve alınıyo,görünce dayanamadım bende başladım yine baklava,yaşpasta yeemeye,
işe yaradığını hissediyormusun..malzemeyi yarıyamı indiriyorsun
öyle zengin olunuyo demek,
seni beni söğüşlerken iyi oluyo
versinler yardımın büyüğünü.
daha yeni başladım,bi şey olmasa bile vitamin niyetine içerim ya,
aldırmasın o bile yeter. gerçi ben bunun elma ilavelisini de içtim uzun bi süre vermemiştim,ama almamıştım da.yani boğazı tutmadımı zor.
yediğimize dikkat edip içersek verdirebilir.
tamam canım bi günaydın diyeyim diye girdim, çayım kaynıyor,gidip karnımı doyurayım da, pastil falan alayım boğazıma,sonrada pazara gidecem öğlene kadar giremem.
kızlarrrrrrrrrrr hepinizi öptümmm
kabak tatlısında çok kalori var mı kiii bende geçenlerde biras hüplettim deee :kedi::kedi:yok bacı yok bu çeneyi tutumadıkça zorr,
istediğin kadar ağır çiğne akşam kabak tatlısı yedim saat 10 da sonra da vicdan yaptım,
ama yedim mi? yedimm.
şu sıralar tatlı yiyorum yine eve alınıyo,görünce dayanamadım bende başladım yine baklava,yaşpasta yeemeye,
bende elma bir de tane karabiberlisini içmiştim senin dediğinin aynısı bende vermemiştim ama ben boğazımı hep tutuyorum, yediklerimin miktarını sürekli azaltıyorum midemde alıştı zaten artık çok yeme dönemleri kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?