Selenimo ve Cankularyla her telden

ben misafirimi öğlen gönderdim
kızım ayrılmadı rezil olduk
ağlaya ağlaya gözleri şişti
nevresimleri yıkadım,iş yaptım akşam oldu

kardeşini yolladın demek, güle güle gitsin... doğruyu söyle kızınmı sen mi daha çok ağladınızsırnaşık şey

dün akşam girdim de benimkiler oturtmadı eşim kalk kalk ben bakıcam dedi bir şey yazdırmadan kaldırdı ben ne yapayım bacılar, bizim evde erkek egemenliği var, bunların elinden kafamçokkarıştıakannehir

ıLKNURUM hala haber yok senden, meraktan çatlattın bari bir haber uçur gülüm.

Son düzenleme:
prensesim bu gün gelir ..
gözde öğrenci oldu, çok çalış dersi kaynatmaya çalışma...
zeynep gülüm işler hala hafiflemedi mi

anammmmmmmmmmm hatunlar çoook mutluyummmm çok çok çok :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kilo vermeye başladımmmmmm :dance::dance::dance::hooray:

inşallah Ekimcim
15tatilde memlekete gidecem,tam 1ay var bu şekilde gitmek istemiyorum
bir çaresine bakmak zorundayım

kardeşini yolladın demek, güle güle gitsin... doğruyu söyle kızınmı sen mi daha çok ağladınızsırnaşık şey

ben ağlamadım valla
ben gidenin arkasından değil kendim buraya gelirken ağlıyorum:kedi:

anammmmmmmmmmm hatunlar çoook mutluyummmm çok çok çok :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kilo vermeye başladımmmmmm :dance::dance::dance::hooray:

kutlarım taşsız sırrın nee:bbo:
EKİM bacı,bacına bi şey söyle:1closedeyes:
biz günlük kilo alıyoruz yawwwÇok üzgünüm çoook

bacıma ne söyleyeyim gülüm, evde tartısı yok bozukmuş, misafirliğe gittiği evde tartılmış gece 11 e doğru aradı ablaaaaa ne oldu biliyormusun diye yana yakıla anlatıyor ben 4 kilo vermişim diye, ben bunu nasıl zaptedeyim şimdi tüm topiklere gider yazar kesin, tutabilene aşk olsun:)))

selenimo gelmemiş yatıyor galiba rabbim çabuk şifa verir inşallah

yanında misafirde getirmişsin...
misafir oku oku gizlimiz saklımız yok bizim..

kıııııııııııızzzzzzzzzzzz gıcıklığına yapıyorsun yazsana, seni anneme söylerimklava:

kutlarım taşsız sırrın nee:bbo:
EKİM bacı,bacına bi şey söyle:1closedeyes:
biz günlük kilo alıyoruz yawwwÇok üzgünüm çoook

valla sabah akşam yemekten önce kök tarçın zencefil 1 tatlı kaşığı karanfil kaynattım içtimm kepek ekmeği yiyorumm akşam 18,30 dan sonra kek bile yemiyorum tuzlu yağlı yemiyorum çikolatayı kestim böyle işte =)))

kızlaarr sabahın böhtünde çıktım daha yeni geldim eve yorulmuşum yazdıklarınızın tamamını okuyamadım ilknurum girdimi nete nerelerdeymiş bi hbr edin bana merak ediyorum...
abla ekim zeynep mehtoş siz nasılsınız kızlar yok dimi ters bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…