2009 un enleri seçiliyormuş dün son günmüş yeni gördüm tüh, bence en hamaratı sen en duygusal ve paylaşımcı prensesim en vazgeçilmez ablasıda selenimo olmalıydı, en yardım severde kaliste:)))kaçırdım ya
ben kısa koollu geziyorum evde sıkıntılı hatun olarak
valla vakit yetmiyoki anacım dün giremedim bak akşam
oğlanın dersi falan yorgunluk yattım erken
ana nerden ben de görmedim valla sağol kıs
en koşturanı da sen olmalıydın kesinsırnaşık şeydelikafadulden
yok ben kendim için buldum ama o da katagoride yok en miskinive çok gülümseyeni :)))
valla vakiti yettirmeye çalışıyorum işte
Allah yardım ediyo be güzelim ne yapayım
eşimde bişey yok çok şükür ama arabada hasar var biraz
kaskoda bitmişti cepten çıkacak ama buna şükür
miskini atalım gülümseyen kalsın olurmu böyle daha güzel :sm_cool:
gülüm siz dükkanda değiştiniz demi ananem böyle durumlarda kesin nazara geldi der verilmiş sadakanız varmış, cana geleceğine möala gelsin, sen yinede bir nazar ayeti bul şu şık porselenlere yazılıp ayaklıklı olanlardan götür iş yerine bir köşeye koy, rabbim pis nefislilerin şerrinden korusun:Saruboceq:
evet değiştirdik dün itibari ile çalışmaya başladılar çok şükür nazara geldik herhalde ne yapalım başımızın gözümüzün sadakası oluuyo diye bakıyoruz artık
var öbür dükkandan tablo şeklinde nazar ayeti
sağol gülüm akşam bende dedim eşime astınızmı dualarınızı köşelere diye
sen nasıl istersen ilknurum seni mi kırıcam gülüm..bu öğleden sonra akşama kadar yokum yarında evdeler bana neti bırakmazlar, sen ondan sonra gör beni gülenimi somurtkanımı olurum acep he he he
Amin canım sağolasınhayırlı olsun rabbim bol kazançlar nasip etsin, sizde sağlıkla mutlulukla harcayın inşallah
ben çıkayım ilknurum pazara gideyim sonrada öğlen yemeği yapayım ancak yetiştiririm, kendine iyi bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?