Selenimo ve Cankularyla her telden

sahrud anlaştık dimii önce benimkileri alıyosun ona göre kaydirigubbakcemile3

Alırım alırım merak etme
Kız prenses ben kendimi 47 sanıyordum
Bu zatürre yüzünden 4 kilo vermişim :bbo:
Dün akşam bi tartıliiim dedim gözlerime inanamadım

Alırım alırım merak etme
Kız prenses ben kendimi 47 sanıyordum
Bu zatürre yüzünden 4 kilo vermişim :bbo:
Dün akşam bi tartıliiim dedim gözlerime inanamadım

canimmm benim 43 kilomusun simdi endiselendimm simdi guzelcim yaa zaturre gecirdinn onemli bisey nolur biraz iyi beslenmeye dikkat et canim kilo almaya calis en azindan 47 kilona geri don gulum allah korusun bunyende zayiflioo daha kolay hasta olursun
bak portakal slktlm taze taze hemen ic bakimmmm

Kurabiye tıkınayım portakal suyunun yanında
Eşimde bana çilekli pasta almış dur ondan da bi dilim keseyim
Sigara böreği de var ben en iyisi bi servis hazırlayayım cokacimcoook
Pastalı börekli daha çabuk kilo alırım

canim benim bide kof kilo alma buda ise yaramaz kilonu artirmaktan baska gulum
saglikli yicekler yiyerek kilo almaya bak bitanem yuksek kalorili vucuda yaramicak gidalarla kilo alirsan yine bunyen guclenmez sadece kilo almis olursun bebegimm

Üstelik sigara böreği peynirli
Ee peynirde kemikleri güçlendirir
Akşama ne yemek yapsam acaba :uhm:

Sağlıklı Kilo Alma Yöntemleri

- Direk yemek yemek kilo almanızı sağlamaz. Kilo almayı sağlasa bilene bu kilolar genellikle göbekte toplanır buda pek hoş olmaz. Bunun olmaması için gün içinde beslendiğiniz gibi beslenmeye devam edin yalnız bu sefer daha fazla süt ürünleri, kurubaklagiller ve et ürünlerini eklemeyi unutmayın.
- Yemeklerden önce yürüyüş yapın.
- Gün içinde yüksek kalorili, enerji verici atıştırıcı şeyler yiyin.
- Akşamları yemekten sorna tatlı yiyin.
- Öğün porsiyonlarınızı büyütün eğer fazla yiyemiyorsnaız yüksek kalorili şeyler tercih edin.
- Egzersiz yapın.
- Soda yerine taze meyve suyu, çay ve kahve yerine süt gb. ürünler içiniz. (Yemeklerden 30 dakika önce veya sonra içeçekleri tüketin.)
- Yatmadan önce bir öğün yemek yiyin.
-.

·Öncelikle zayıflığın nedenini anlamak gerekiyor. Eğer zayıflığın altında yatan neden hormonlarsa, hormon tedavisi olmak yeterli olur. Parazit gibi asalaklardan dolayı ise ağızdan alınan ilaçlarla tedavi yapılır. Parazit ya da kurt gibi asalak canlılar ortadan kaldırıldığında kendiliğinden kilo alınabilir. Ancak eğer beslenmeden kaynaklanıyorsa beslenme alışkanlıklarının düzenlenmesi gerekir.
·Kişinin günlük enerjisi saptandıktan sonra + 1000 kalorilik enerji eklenerek bir tedavi uygulanılır. Bu yüzden ilk önce beslenme alışkanlığı saptanır.
·Öğünler artırılır ve üç ara üç ana öğün olarak düzenlenir. Ara öğünlerin içeriği besin değeri yüksek yiyeceklerden oluşmalıdır.
·Öğün içerisindeki karbonhidrat, protein ve yağ oranları kişinin kas kitlesine uygun olarak belirlenmelidir. Enerji daha çok karbonhidratların çoğaltılmasıyla sağlanmalıdır. Yağlarda yapılan artış bulantıya ya da ishale sebep olabilir. Diyet proteini 1,5 gr\kg şeklinde ayarlanmalıdır. Proteini daha yüksek vermek mümkün olmakla beraber bazı amino asitlerin serotonini arttırmalarıyla iştahsızlık oluşur. Bu yüzden proteini daha fazla arttırmak olumsuz etki yapar.
·Diyetin vitamin ve mineral içeriği zengin olmalıdır. Özellikle B grubu vitaminler yoğun verilmelidir. Bu gruptaki vitaminler iştah artışı sağlarlar.
·Diyetin en önemli özelliklerinden biriside hacim yönünden az besin kalitesi yönünden zengin besinlerden oluşturulmasıdır.
·Sabahları iyi bir kahvaltı yapılmalı, kesinlikle atlanmamalıdır.
·Sabah kahvaltıda pekmez, bal gibi besin maddelerinin yanında kuruyemiş (ceviz, fındık) ve karbonhidratlar da (ekmek, börek, vs.) önemli ölçüde alınmalıdır.
·Günlük sıvı ihtiyacınızı karşılamanız için minimum 2 litre su içilmelidir.
·Meşrubat yerine tam yağlı olarak adlandırılan sütleri tercih edilmelidir.
·Öğün aralarında fıstık, ceviz, üzüm ve çikolata yenebilir.
·Akşam yemeklerinde alınacak yemek miktarının çok olmamasına dikkat edilmelidir, aksi halde vücudunuzda yağ birikmeleri görülebilir. Kilo alma çalışmalarında önemli olanın yağ almak değil kas kitlesini artırmak olduğu unutulmamalıdır.
·Egzersizlerin hem kardiovasküler çalışmalar (koşu, bisiklet vs.) hem de ağırlık çalışmalarıyla kombine olarak yapılması sağlanmalıdır.

Ah be güzelim ben gece 3te yarım ekmek arası
Domates peynir doldurur yerdim
Yine de gram alamazdım
Bunların hepsini zamanında doktor tavsiyesiyle denedim
Bu bünye kilo almıyor arada alınan 1-2 kilo oynamalar hariç
Umudumuz bebekte
Ama onun içinde biraz beklemeye karar vermiştik

canim benim ama su an kilon 43 ne biliyim tehlikeli gibi gelio doktoruna soyledinmi 43 e dustugunu belki ek vitamin falan verir sagligin icin tatlim

canim benim ama su an kilon 43 ne biliyim tehlikeli gibi gelio doktoruna soyledinmi 43 e dustugunu belki ek vitamin falan verir sagligin icin tatlim

Boyuma bakınca evet tehlikeli zaten
Pazartesi randevum var gidince söylicem
Şimdilik elimde süt şişesiyle geziyorum içine de bal koyuyorum
Zaten dün akşam farkettim kilo verdiğimi
Ama akşam o kadar yedik ki 1 kilosunu geri almışımdır kaydirigubbakcemile3

Akşam kayınpeder eşimi aradı
Onların konuşmasından içimin yağları eridi
Sanırsam ondan vermişimdir kiloyu

tamam canimcimm biraz rahatladim pazartesi doktor kontrolun varmis doktora diyince oda bisey soyler cunku iyi yapiosun canim balli sut faydalii sifa olsun bebegime

Dün gece eşimle anket filmlerini seçtik
Bu haftanın filmleri çok güzeldi ama benimkilerde fena sayılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…