Selenimo ve Cankularyla her telden

simit çok doyuruyo zaten bende 1 taneyi zor yerim yada yemem kalır öyle... bende me giyiniyorum kıızz ama bazen L de olabiliyo :kedi: dün mont aldım mesela L oldu :sinifsinif::sinifsinif:

canim benim bazen kaliplar dar olabilio ondandir L oldugun icin deildir lokumum

canim benim yuzdende gidio malesef dedigin gibi zayiflayinca yuzde zayiflioo
zaten sen artik oldun daha zayiflama bence mankenim caramelli lattem benim

yok canım aynıyım hala ama genişledim sanırım spor yapmayınca toparlanmıyo vücut

anladim canim benim spor yapmayinca dogru diyosun genislio aslinda hafta hafta basen kalca bel olcumuzude kontrol etmek lazim inceldikmi genlestikmi diye bugun bi olceyim bende bakiyimm kac cikkcak

evet canım 1 kutu aldım hepsi de bitmemişti 6-7 tablet daha var duruyor öyle çekmecede noldu ki canım

ben bi gecen nisanda almistim iki kutu simdi yine basladim istah asiri acik olunca ama bu kez hic kilo veremedimde acaba sen yine aliomusun diye merak ettim gulum

ben bi gecen nisanda almistim iki kutu simdi yine basladim istah asiri acik olunca ama bu kez hic kilo veremedimde acaba sen yine aliomusun diye merak ettim gulum

yok halecim içmiyorum ben ilaç çok da yemiyorum her daim ama evleneli çok kilo aldım bi diyetisyene falan gitmeyi düşünüyorum açıkcası bu gidişin sonu yok yani kilolar kalıcı olacak ondan korkuyorum

yok halecim içmiyorum ben ilaç çok da yemiyorum her daim ama evleneli çok kilo aldım bi diyetisyene falan gitmeyi düşünüyorum açıkcası bu gidişin sonu yok yani kilolar kalıcı olacak ondan korkuyorum

anladim bitanemm haklisin canim insan tedirgin oluyoo diyetisyen esliginde daha adapte olursun sanirimm bitanem

canim benim be musadeni isteyim gulum
hazirlanayim bi pazara gideyim gelimmm tatlimm
o guzel yanaciklarindan cok opuyorumm sonra gorusuruzz guzel gelinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…