Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyiimm canıım sen nasılsıııınnn
buakşam sevgilimle buluştum nisan da askere gidiyoo :gitme:

benle mehtapı takip ediyo bunlar anlamıyoruum kii

hadi bee bu kötü oldu şimdi ee gitmeden bi söz takacakmısınız neler oldu iyimi şimdi aranız bilmiyorumkismile

yok cnm ben daha düşünmüyorum öyle birşey askere gidiyo bakalım kısa dönemmi uzun dönemmi hem erkekler askerde bi değişiyo gelince ne olur bilemem ama şimdilik istemiyorum aramızda bi iyi bi kötü devam ediyo ne bişeyim ne onunla ne onsuz gibi bu ara çok tartışıyorum gerçi

yok cnmm o yapmaz öyle birşey benim şüphelendiğim birileri var ama bakalıım anlaşılır yakında

doğru söylüyorsun erkekler askere gidince değişiyorlae biraz afferin kıss dedğin gibi acele etme hayırlısı bakalım zaman ne gösterir öyle kavga edip durmayın yazık askerede gidiyomuş idare et biraz onun streside vardır onda şimdi emi gülüm üzmeyin birbirinizi :1hug:

bugün belli oldu gideceği kuzum nisan da asker idare edicez artık =) şimcik çok özliceez birbirimizz ya asker yolu nasıl beklicem been sanki hiç geçmez gibi :gitme:

heey misaafiiir in misiin ciin misiiin yoksaa seen .... misiiinn? :ecrin_bebek:

et tabii canım benim yazuk bak üzülür senden ayrılacağı için ayy asker yolu beklemekte zordur inşallah kısa dönem yapar üzülme canım zoişim iyi oldu kıss çoktandır merak ediyodum seni..

msn ni versene gülüm ekliyim seni bi sen kaldın kızlardan hee öele at emii

ok cnm atarım şimdi kız bak misafiiir nasıll kaçtııı aklinialirimsmile

günaydın kızlarrrrrrr,
açılış benden bu gün
akşam denk gelemedik,belki bu gün denk geliriz.

Ablam hayırlısıyla bİtse Şu ev İŞİn streslerİn takıntılarında bİteccek tÜllerİn gÜzelmİ bİtsede gÖrsek artık..

sen İstanbuldasın,
evime de gelebilirsin,Haleyle
Diğer kızlar alınmayın hepinizin başımın üstünde yeriniz var sizleri yatılı beklerim.

Kumpir yemişsin he,
afiyet olsun,
mikrodalgam bozulduğundan beri yapmıyorum kumpir,
bizde çok severiz ama fırında uzun sürüyor,mikrodalgada 15-20 dk da pişiyor.

Zeyno, kız sen hangi ara barıştın sevkülünle de habarımız yok.
amaann asker yolu beklicek kızımızzz geçermiiiii o kadar süree,
accık dramatize ediyim dedim.
asker de olgunlaşır gitsin tartışmalarınız azalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…