Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amaninn güzel sohbeti kaçırmışım diycem ama hep hastalık yorgunluk mahfolmuş herkes ...akannehirakannehir

ıLKNURUM ıNŞALLAH BUGECE UYUMUŞSUNDUR CANIIM KOLAY DEĞıL ANNE OLMAK DıMı YAA GEÇMıŞTıR ıNŞALLAH BEBELER ıYıMıı olumunekankayizsmile

bu arada kizlar ben kendi kendime ilaci biraktim doktorumu aradim ve soyledim neler oldugunuda anlattim bi hafta daha kullanmam gerektigini sonra 37.5 un yarisini icmemi sonra kesmemi soyledi

İLKNURUM İNŞALLAH BUGECE UYUMUŞSUNDUR CANIIM KOLAY DEĞİL ANNE OLMAK DİMİ YAA GEÇMİŞTİR İNŞALLAH BEBELER İYİMİİ olumunekankayizsmile
çok şükür uyuduk sanırım atlattık güzelim
bu geceden itibaren
herkeş iyi çok sağol

bu arada kizlar ben kendi kendime ilaci biraktim doktorumu aradim ve soyledim neler oldugunuda anlattim bi hafta daha kullanmam gerektigini sonra 37.5 un yarisini icmemi sonra kesmemi soyledi

hadi halecim
sık dişini az daha
1 hafta sonra bitiyo dertler
kurtulmanın şerefine bi baileys patlatırsın artık güzelimm
:içelim:

bugün herkes işe devam anlaşılan
sakinnmiş topiğimiz
bende akşam mışıl mışıl uyudum çok şükür
sabah 7 de ayaktaydık ama olsun gece uyuduk yaa
sabah beri yemeklerimi yaptım evimi süpürdümm
çocukları doyurdum okula gönderdim öbürü uykuya geçti bende yayılmaya

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kıslaaaarr size güsel haberlerim var
en son girdiğim bankanın mülakatını geçmişim referanlarım aranmış çok mutlu oldum şincik son aşama iş teklifi gelecekmiş onu bekliyorum dua edinde çok çabuk gelsssiiinn :Saruboceq::Saruboceq:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::dance:

canım çok sevindim
inşallah bu kadar beklemenin sonucunu alırsın:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…