Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi krem almistim kokusu agir geldi onu sildik simdi tatlimm fitiklara iyi geliomus agriya falan ama kokularada alergisivar o yuzden dokundu sekercim

leyla biraz önceki misafir sen miiydin diyecektim sen giriş yaptın
bu gece kuşu kim

iyiyim gülüm,saol girmezdim
yarın herkes evde ,ev halkı film izliyorlar
geç yatarız buğün,bir bakayım dedim takıldım
sen neredesin kayıpsın

ABLADA GELMıŞ YETıŞEMEDıK .. bidahaki,ne inşallah HAYIRLI OLSUN GÜLEEEE GÜLEEE oturun inşallah ağız tadıyla. opuyorumnanaktan. prensesle geliriz bizde kızlarda kıskanmasın sonra..kaydirigubbakcemile3

valla doğru diyon herkes gibi bende kayıpım gezmeye gittim misafirlerim geldi derken fırsat bulamadım..

prensesim pamuğun sonuçları inşallah iyi çıkar canım :Saruboceq: bu arada yine güzel çikolatalardan koymuşsun cokacimcoook bende malum günümdümdeyim canım çektiydi eşim aldıda krizim geçti çok fena oluyo insan yaa :1shok: :1shok:

mehtab ne kremi bu konuya uzak kaldımda canım önemli bir durummu sorun nedir yine kilomu yoksa..delikafadulden

hangi krem kuzu
2kremden bahsettik
evet 1,si kilo için
2,si ağrılar için

aaaaaaaaaa gitmiş :sm_confused: valla gördümdü :uhm: doğru diyon uykum geldi kanımca ben kaçayım iyisimi haydi iyigeceler ..:teytey:

kızlar ben çıkayım
sizlere iyi geceler
kendinzze iyi bakın
byyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…