Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende geldim PRENSESİM bebelere :ecrin_bebek: yemek yedirdimde şimdide eşimle çay içicez. :içelim:.sende buyur gel bitanem .. a.s nerde oturuyon yakınlardamısın acaba baş harfini yazsana..:teytey:

hosgeldinn leylamm afiyet seker olsun gulsekerim benimmm
bas harfi f canimm seninkinin bas harfi nedir?
cay yaninda pasta yiyelimmi kuzum?

PRENSESİM OFF yine süper bi pasta yapmışsın sağol bebişim...

bizim baş harfi b boshayallersmile

ne o kızlar,,,,
bilmecemi soruyonuz birbirinizee sırnaşık şeysırnaşık şey
benimkinin baş harfide bahçeşehir delikafaduldendelikafadulden

selenimo gönülden dileğim
İnşallah sağlıkla huzurla oturursunuz evinizde
Prenses gelsin hepimiz adına sana yakışır bi ev hediyesi bulur

Gözde öyle uzaktan bakma
Ay yoksa sende mi bitter'e takıldın kaydirigubbakcemile3
Ama daha özette

yaşıyoorum kız şimdiliik ölmedim daha ama çok yorgunum mafoldumben

daha uğurlamadım canıım benim
12sinde uğurlayacağım
h.sonu açıköğretim sınavlarım vardı
bide dün yemek bu sabahta kahvaltı vardı konferans vardı iş de yoğundu göremedim bile sevgilimi gidicek çocuk

ben yemeğe gideyim canım
kızlar hepinizi çook öptüüüm opuyorumnanaktan azıcık daha özleteyim kendimi gelicem Şeniz

Gittiği gibi gelir merak etme
Bak benim sıpanın 40 günden az kaldı
Bu arada geçmişi okudunsa bizde hastanedeyiz bilmiyorumkismile

Amerikan uzay kurumu NASA, bu sabaha karşı dünyanın yakınlarından küçük bir göktaşı geçeceğini, ancak tehlike yaratmayacağını bildirdi.

NASA'nın Pasadena'daki Jet Motorları Laboratuvarından (JPL) yapılan açıklamaya göre, TSı 02.00'den sonra geçecek göktaşının Dünya'ya 359 bin kilometre yaklaşacağı tahmin ediliyor.

JPL, bu mesafenin Dünya ile Ay arasındaki uzaklığın 10'da 9'u kadar olduğunu kaydetti.

Yaklaşık 22 metre genişliğindeki göktaşı, görevi kuyrukluyıldız ve diğer gezgin gökcisimlerini keşfetmek ve Dünya'ya yakınlıklarını değerlendirmek olan Arizona eyaletinin Tucson kenti yakınlarındaki "Catalina Uzay ızleme" teleskobu tarafından tespit edildi.

Küçük bir asteroid, geçen Ocak ayında, Dünya'nın çok daha yakınından, 130 bin kilometre mesafeden geçmişti.

selam kızlar
2 gündür açılışı yapamadım hastane işlerim vardı şeker olayına baktırmak için troidlere falan da baktırıyorum yarın alcam sonucumu o yüzden yarın da yokuuumm

canim guzel gelinimmm meraktayim bende sonucu hemen bildir kuzumm

ne o kızlar,,,,
bilmecemi soruyonuz birbirinizee sırnaşık şeysırnaşık şey
benimkinin baş harfide bahçeşehir delikafaduldendelikafadulden

:jeyyar::jeyyar: evet abam nerdeyiz nekadar yakınız baktık baya yakınız PRENSESLE sen bana biraz uzaktasın yaaa şutarafagitti :sinifsinif:

Doktordan bulaştı canım bayanssulusmile
Doktorumuzda çok esprili bi adam
Kız makyajım akar diye korkudan ağlamadı bile diyor eşime
Bilmiyor ki ben ne fırtınalar estirdim yüreğimde

ama hepsi geçti gitti ne zaman çıkıyosunuz bellimi hastaneden..:1hug: özledim garii muhabbetini..olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

PRENSESıM tatlım nassın guzum moralin nasıl ilaç yok artık demi kuzu geçti inşallah hee boshayallersmile

ben iyiyim Acanım benim biraz yorgunum kayınvalidemin evini temizledik bugün anca girebildim neyse bir hafta birşey değilmiş geçer inşallah... boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…