Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerçekten 39 kilomusun desene yüzüne bakılacağı kalmamış kaydirigubbakcemile3 kıss naaptın öylee dikkat et yaa sen eşine lazımsın bacıı..

:dilcikar: Sen öyle san
Eşim hasta yatağında bile gözünü benden alamıyor yaa naber -tatlicadiarzu-

canimm gecmis olsun kolay deil tabi koca ev tasindi yerlesti ustalarla ugrasildi falan kiyamam sana

:dilcikar: Sen öyle san
Eşim hasta yatağında bile gözünü benden alamıyor yaa naber -tatlicadiarzu-

akannehirakannehir ayy napsın adamcaz sen bakıyosunya ona şimdi katlanıyor artık garibim sesinide çıkaramıyo..:roflol::roflol:

kıss şaka maka dikkat et kuzu tahlil yapmışsın gerçi ama olsun al sen genede kilo yemene bak bizde takviye ederiz sana bizden..:jeyyar::jeyyar:

Bi refakatçı koltuğu var yatağın sağ yanındaydı
Ama adamın yattığı yöne göre değişitirtiyor
Sağa dönerse koltuk sağda sola dönerse koltuk solda
Hemşireler bu nasıl bi aşktır korkma karın kaçmaz diyor aklinialirimsmile
bana gelince İki haftadır serum takılıyor
İğne yapılıyor bacı kevgire döndüm
Doktorum beni duba gibi yapmakta iddialı
Bakalım görücez

aman iiyi sagliginda sorun yoksa bi nebze icim rahatladi kuzum ama dikkatt et dahada verme sakin gulummm

aman iiyi sagliginda sorun yoksa bi nebze icim rahatladi kuzum ama dikkatt et dahada verme sakin gulummm

Doktor bana kemik torbasına dönmüşsün
Nasıl ayakta duruyorsun dedi
Bende insanı ayakta tutan zaten kemiktir aklinialirimsmile dedim
Adam bana maşallah dilde papuç kadar dedi :dilcikar:
Merak etme ben gayet iyiyim
Daha verecek kilom kalmadı zaten

Sevmeye başlamışta
Sorumluluğu biraz rahatsız ediyor
E kadın haklı artık biraz rahat etmek istiyor

valla canimm hayvan sevgisi bambaska bisey sinir tanimaz o yuzde alirken dikkat etmek lazim tabiki iyi bakilamicaksa alinmasin daha iyi yavrum yazik alisir eve sonra geri vermek zorunda kalirlar mahvolur kopecikk

ilahi canim yaa
aman canim daha verme sakin ama tedaviye baslandinsa normal kilona donersin insalla hayatimm

Normal kilomda anormaldi zaten -tatlicadiarzu-
1,71 boya 43 kilo çalı gibiydim
Ama en azından 39 değildi
Neyse alıcam merak etme

yani canim boyunda var o yuzden 50 falan olsa iyi olurda ama zamanla alirsin insallahhh en azindan sevindigim sey az kilona ragmen saglikli olmann aman nazar degmesin yavruma

Zeynep askeri göndermiş
Biraz ağlaşmışlar sanırım
Ama bu dönem ikisine de iyi gelecek diye umuyorum

yani canim boyunda var o yuzden 50 falan olsa iyi olurda ama zamanla alirsin insallahhh en azindan sevindigim sey az kilona ragmen saglikli olmann aman nazar degmesin yavruma

Çok fazla bişey yiyemiyorum ama
En azından yediklerime çok dikkat ederim
Ve hep düzenli yemeye çalışırım
O yüzden sağlığım henüz etkilenmedi
Zaten tedavide gördüğüm için yakın zamanda normale dönerim

Zeynep askeri göndermiş
Biraz ağlaşmışlar sanırım
Ama bu dönem ikisine de iyi gelecek diye umuyorum

ya oylemis sarisekerimiz uuzulmustur onada tatlu getirmistim iyi gelir diye artik yarin yer ona topige girince gulum sen hemen bi dilim kesip ye ama cilekli pasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…