Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Girmemiş canım
Küçük sıpasıyla geziyordur
Yada çat kapı misaifiri gelmiştir sanıyoruz
Malum senle İlknur'un kapısı han kapısı kaydirigubbakcemile3

inşş,küçükle geziyordur
kaç gündür girmemiş,profilinde tarihte yazmıyor:gitme:

Belkim interneti yoktur
Yada bilgisayar arıza yapmıştır :uhm:
ıyi düşünelim iyi olsun

ılknur en son 16'sında akşam 18 civarında girmiş
Küçük azcık alerjik olmuş ama ateşi yokmuş
Hem doktor da normal viral enfeksiyon demiş
Sonrasında bidaha girmemiş

avcunu yala derler
canın bir şey isteyipte yiyemezsen
hadi ben ,çıkıyorum
byy

aman cokk sukur cok ama cok sevindim seleminomm kardesinin cabucak atlatmasina canim ilaci birakirken oda yan etki yasadimi bitanemm?bu arada ilac 7 kilo almama neden oldu of gecen seneki diyetlerim zayiflama calismilarim yine devam ediyo ne guzel rahatlamistim kilolarim giidince ramazanda bile almamistim simdi vermek zor gelioo ama elimden geleni yapmaya calisiorummm

canimin ici bi haftada 800 gram gitti bakalim bu hafta gidebilcekmi ?cok zor gelioo sorma sen kac oldun canimbenim?

reflüm geçti canım saol
senede 2 kez oluyorum alıştım artık
1 hafta ilaç içtim kestim

sultanim gecmesine sevindimm gulum bide stresede bagliymis diye duymustumm o yuzden strestende uzak kalmaya caliski tekrrrrar olmasinn sultanimmm

canimm sahrudumm cok sevindimmm disari cikmissinizzz masalla masallahhh diyimm allah nazarlardan saklasinn daha iyi olcaksiniz insallahh bitanem

kızlarrr nasılsınız bakiimm olumunekankayizsmile ayy yoruldum valla akannehir 2 gün girmedim diye maşallah laflamışsınız geçmişi okurken yoruldum hee sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…