Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sarı leblebim eksik olmaz evden,
yiyorum onu, evet tıkıyo,ama evdekilere hazırlayınca aç olmasamda oturup yiyorum işte.
ya o çok kötü bişey benimki de gece acıkıyo kendine bi sandiviç hazırlıyo ki görmen lazım kendimi tutup yemiyorum ama bi yerim şişecek valla bu gidişle :1shok:

demi gösdee, lahana yağımda var evde. dün sürüp streçlenip çıktıydım.
yarında çıkayım, evden çıkana kadar,sonrası kolayda,
aslında herkes yürüyo burda.mutfaktan oturup onlara bakacağıma bende çıksam iyi olacak.
bişeyler yapmam lazım, yanlarım yağlandı,göbek çıktı yine.mafoldumben

ya ben spor konusunda eşimin teyzesine hayranım azcık bi göbeği çıksın ölüm diyetine giriyo spor saatlerini arttırıyo bi görsen genç kız gibi...

o simitler bende de var göbek yok ama o simitler çok kötü görünüyo ve hiç bi şekilde saklanmıyo :çok üzgünüm:

Kızlar halinize şükredin
Benim herif 96 kilo adam 6 ay süt ve çorbayla beslenecek
Şimdiden asker gibi gün sayıyor ne zaman yemeğe başlayabilicem diye :sinifsinif:
Bende sevdiği bişey olursa ondan gizli yiyorum

Kızlar halinize şükredin
Benim herif 96 kilo adam 6 ay süt ve çorbayla beslenecek
Şimdiden asker gibi gün sayıyor ne zaman yemeğe başlayabilicem diye :sinifsinif:
Bende sevdiği bişey olursa ondan gizli yiyorum

eeee o hastalıkları çekmek istemiyorsa dayanacak biraz

kızlar ben kaçayım yavaştan patatesi hazırlayım sıcak sıcak yesin benim ki...
gece uyandığında canım patates kızartması çekiyo dedi adam gece gündüz yiyecek düşünüyo :))

şu mekiği kolay çekmeye yardımcı alet varya
şimdi ona taktım kafayı
zanlımca yarın aldırırımdelikafadulden

kızlar ben kaçayım yavaştan patatesi hazırlayım sıcak sıcak yesin benim ki...
gece uyandığında canım patates kızartması çekiyo dedi adam gece gündüz yiyecek düşünüyo :))

hadi çık ,
hazırla mamaları kocana İyi lafladık daha ne olsun,
bizde kaçarız şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…