Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi afiyet olsun tosuna
bizde ders yapıyoz aslında arada oğlana bakıyodum
hadi iyi akşamlar kankim
sahrud görüşürz iyi geceler
benim dizi başlıyacak
kraliçe de kaçar

hadi afiyet olsun tosuna
bizde ders yapıyoz aslında arada oğlana bakıyodum
hadi iyi akşamlar kankim
sahrud görüşürz iyi geceler
benim dizi başlıyacak
kraliçe de kaçar

Hadi sana da iyi akşamlar
Bende kalkayım bi tavuk göğsü yapayım
Nerden aklıma geldiyse canım çekti cokacimcoook

kizlar size tatli getirdimm ilknurumda tavukgogsu canim istemis tatliskomunnn afiyet seker olsun

hayatimm sayflaari ogun tek tek inceliyip kutlayan herkese tsk etmistim sanada yazdim oyle hatirliyorum valla kusum gozden kacmasin diyede ince eleyip slk dokumustum ama yazmamissamm ozur dilerim yazdimda gitmedi bazende hata veriyo ya kiymetlimsinn canim benimm

PRENSESİM nasılsın gülüm kendimi affettirdimmi :sinifsinif: çok üzgünüm çok.. bilmiyorumkismile

canimsinn nolcak olur insanlik hali insanin kafasinda tonlarca dusunce ev hali saglik sorunu hersey olabilir kuzumm ne demekk sunlarda bakta gul neler yapmislar canim

ıLKNURUM büyük geçmiş olsun canıım yenii gördümdü...eyvahedigeldismile

ESPRESSOM sen nasılsın görüşemiyok gülüm ..boshayallersmile

SAHRUD kıss seninde şu başındaki hastalıklar bi gitsede bidaha gelmese inşallah..:Saruboceq:

ABLAAMM görüşemesekte takipteyim.. :lepi:

benimde oğlum hastaydı öyle giremedim geçen öyle bi yazayım dedim oğlum kalkınca çıkmak zorunda kaldım birden bire kulak ağrısı tuttu hastaneye götürdük mecburen çok ağladı ağrı kesici içince geçiyodu ama enfazla 2 saat ondan sonra yine ağrıyo diye ağlıyodu :gitme: oda doktoru orta kulak iltihabı dedi şimdi biraz iyi ALLAH a şükür ...:Saruboceq:

herkesi çok öpüyorum yine tatlı sohbetler edriz inşallah şu oğlum iyileşsinde çocuklar hasta olunca hiçbirşeyi gözüm görmüyo :1no2: huzursuz oluyorum..ufff senağlama

canim cok gecmis olsunn tatlim kulak agrisi cok fenadir bilirimm allah sifa versinn insallahh canimm benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…