Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üzüldüm valla mehtap bu çocuklar nasıl becerirler böyle şeyleri nasıl olmuş yaaa nerden batmış ayağına.. :1shok:

sultanim allah nasip ederse onumuzdeki hafta gitcem gerci 59 olayim oyle gideyim diodum ama zor gidioo bu kez kilolar hayatimmm

yaaa prensesim bana kilo deme yaa zaten resiminigördüm çok zayıfsın bide 59olayım diyosun çok zayıf olmakta herkese yakışmıyor bence bak leylana 64 kiloo yaaa :1shok::1shok:

kilo vermen zormu oluyor canım
aslında çokta dikkat ediyorsun ama
59'a az kalmış 1 haftaya gider inşş

evet sultanimm cok dikkat etmeme ragmenn gitmioo kilolalar yuruyusteyapiomm bisiklette ceviriomm ama biktim yani icim disim sebze salata oldu sinirlerim bozuluo valla hayatimm bugun 62,3 ciktimmm reglimin 6.gunu ama sislik gitmistir diodumm reglim diyede dikkat ettim ama fazla ciktimm canimi slktl gulum senin nasil gidio?

yaaa prensesim bana kilo deme yaa zaten resiminigördüm çok zayıfsın bide 59olayım diyosun çok zayıf olmakta herkese yakışmıyor bence bak leylana 64 kiloo yaaa :1shok::1shok:

hayatim o resimde ben 55 kiloyumm ahhahhhhhh
sende 64 sun benden iki kilo fazla ayni sayiliriz hayatimmm

Kuzum ben düzenli yemiyorum,buğün öğle yemeği yemedim
1 haftadır şu mekik aletinde ,10dk aklıma geldikçe zaman buldukça 1, kademede sallanıyorum
1cm gitmiş gibi gözüküyor ama ama rgliminde bitimi
şişlikte gitmiş olabilir

ama halem sen çok spor yapıyorsun
yağ oranın düştüğü için bu tartıya yansımaya bilir
sen en iyisi ölçüleini al , bak ozaman üzülmiyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…