evet çok acıktım ben
oğlumun kalkmasını bekliyorum
üzüldüm valla mehtap bu çocuklar nasıl becerirler böyle şeyleri nasıl olmuş yaaa nerden batmış ayağına.. :1shok:
oyy sultanim kiyamam sana bende acuktumm gel beraber yiyelimm sultanimmmopuyorumnanaktan
saol gülüm
buralarda hep inşaat var
toprak yolda yürürken olmuş,
evet kuzum yiyelim
ellerine sağlıkcokacimcoook
oyyy kiyamam kuzuguma bennn opeyim ayaciginida gecsin azcukk yavrumun opuyorumnanaktan
saol gülüm
buralarda hep inşaat var
toprak yolda yürürken olmuş,
meleksin sen yaa
böyle yazdığını görse,boynuna sarılıp abartısız 1saat öper seniopuyorumnanaktan
hale bodruma ne zaman geçeceksin canım
sultanim allah nasip ederse onumuzdeki hafta gitcem gerci 59 olayim oyle gideyim diodum ama zor gidioo bu kez kilolar hayatimmm
sultanim allah nasip ederse onumuzdeki hafta gitcem gerci 59 olayim oyle gideyim diodum ama zor gidioo bu kez kilolar hayatimmm
kilo vermen zormu oluyor canım
aslında çokta dikkat ediyorsun ama
59'a az kalmış 1 haftaya gider inşş
yaaa prensesim bana kilo deme yaa zaten resiminigördüm çok zayıfsın bide 59olayım diyosun çok zayıf olmakta herkese yakışmıyor bence bak leylana 64 kiloo yaaa :1shok::1shok:
hayatim o resimde ben 55 kiloyumm ahhahhhhhh
sende 64 sun benden iki kilo fazla ayni sayiliriz hayatimmm
evet sultanimm cok dikkat etmeme ragmenn gitmioo kilolalar yuruyusteyapiomm bisiklette ceviriomm ama biktim yani icim disim sebze salata oldu sinirlerim bozuluo valla hayatimm bugun 62,3 ciktimmm reglimin 6.gunu ama sislik gitmistir diodumm reglim diyede dikkat ettim ama fazla ciktimm canimi slktl gulum senin nasil gidio?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?