Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Prenses bacı gündüz girmiş, cevap yazmış gitmiş.
bebem nassın ,iyisin, neler yapıyosun onları da yazsan da hayatında neler oluyo bilsek demi kuzumm.

canimin ici valla hayatimda pek hareketlilik yok tatlim .kismetse onumuzdeki hafta biizimkilerin yanina gitmeyi dusunuyorum.gecen sene burda kafami dinlemis iyi gelmisti hatirlarsan ama bu sene burada daral gelioo.belkide prensesimin eksikligidir canim.
o benim can yoldasimdi nede olsa.onu o kadar cok ozluyorumki anlatamam hala agliorum aklima geldikce.bunun disinda kilo verme cabalarim var.gecen senede bu donem rejimdeydim bu senede sinir oluorum cunku gecen sene verip rahatlamistim ramazanda bile korumustum.ama su ilac yuzunde yine bi suru kilo aldim simdi vermek dahada zor gelio tatlim.ilac bittiginden beri cok iyi deilim ama mutsuzda olsam aglasamda cok buyuk konusmayim ilac icmicem artik biktim kilo alip vermekten valla canim benim

Peki yavuklun ne diyor bu duruma

tabi ona sakin sakin söyledim şaşırdı o da nerden çıkmış sen mrk etme dedi
kafasını fazla karıştırmak istemiyorum çok uzun anlatmadım bide ona kafa yormasın şimdi orda

oo bizim eski derin mevzularıımızz var
tam onları kapttık diyoduk yenisini açıyo =)
tmm hani biraz farklı yetişme tarzımız ama ben iyi yaklaşınca hep devamında bişeyler geliyo ondan anlayamıyorum ya

BAK NEDİYCEM BENİM KAYINVALİDEMDE ÖNCE BİRAZ FARKLI DÜŞÜNCELERİMİZ VARDI SİNİRLENİRDİM HEP BENİM TERSİME İŞ YAPIYOO DİYEE ANNEM SEN İYİ OL KIZIM SAYGILI OL O DEĞİŞSİN DERDİ ŞİMDİ İNANMIYCAKSIN AMA KAYINVALİDEM ÇOK DEĞİŞTİ YAA ANLATSAM ŞİMDİ BELKİ ÇOK UZUN SÜRER AMA ÇOK ŞÜKÜR BEN ÇOK MEMNUNUM ŞİMDİ İNŞALLAH SENİNKİDE ÖYLE DEĞİŞİVERSİN HEMİİ BİTANEM.. :Saruboceq: :Saruboceq:

tabi ona sakin sakin söyledim şaşırdı o da nerden çıkmış sen mrk etme dedi
kafasını fazla karıştırmak istemiyorum çok uzun anlatmadım bide ona kafa yormasın şimdi orda

10 Aylık evliyim öyle çok nasihat edecek tecrübem yok
Ama benden sana tavsiye erkeğe hiçbi zaman sinirli bi şekilde ailesini şikayet etme
Dırdırı hiç etme

doğrudur canım belkide öyle ama
kızıyo insan bazen tutamıyo gerçekten yoksa durduk yere sinirlenmem bakalım zaman ne göstericek

10 Aylık evliyim öyle çok nasihat edecek tecrübem yok
Ama benden sana tavsiye erkeğe hiçbi zaman sinirli bi şekilde ailesini şikayet etme
Dırdırı hiç etme

HEH nihayet deminden berii ağzından güzel anlamlı bi laf çıktı yanii alkisalkisalkis vereliniortak kaydirigubbakcemile3

her sene baharda oluyor
geçen senede bu zamanlarda başlamıştı
içine şeker attım ,içmezsen dr gidelim dedim
en son dr deneyiminden sonra ,içti zavallı:çok üzgünüm:

sultanimmmm nasilsinn??yavrusun nasil oldu ayacigi tatlim?kizinda kabiz olmus gecmis olsun bol posali seyler yemeye calissin bide sabah ac karnina kuru kayisi ve ilik su ooda iyi gelioo canimm

Bacım kadınlar zaten burda kaybediyor
Adama sürekli dırdır sürekli şikayet
Yeter be diyor bigün

sahrudumm nasilsinn gulumm?doktor bi ay oruc vermis size bende ne orucu dedimmm allah allahh sonra seleminom dedi baska oruc diye kaydirigubbakcemile3

kızlar bana müsade hepinizii kocaman öptüüm
bişiler atıştırıcam şimdi açlık bastı birden =)

sahrudumm nasilsinn gulumm?doktor bi ay oruc vermis size bende ne orucu dedimmm allah allahh sonra seleminom dedi baska oruc diye kaydirigubbakcemile3

Sorun o kadar tatlıydı ki güldük
Allahta seni güldürsün inşallah bitanem
Şincik hem size laf yetiştirdim hem kocamla telefonda konuştuk
Onu uyuttum sohbete devam aklinialirimsmile

kızlar bana müsade hepinizii kocaman öptüüm
bişiler atıştırıcam şimdi açlık bastı birden =)

Hafif bişeyler ye mideni rahatsız etmesin
Kendine iyi bak unutma kimse olmasa da bi kaç kelam yaz ki
İyi olduğunu bilelim

Sorun o kadar tatlıydı ki güldük
Allahta seni güldürsün inşallah bitanem
Şincik hem size laf yetiştirdim hem kocamla telefonda konuştuk
Onu uyuttum sohbete devam aklinialirimsmile

amin canimm hepimiz birlikte gulelim insallah bitanecikim benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…