Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizim buralarda bi laf var
Kocam evde yok keyfim beyde yok
Seninki o hesap gibi görünüyor kaydirigubbakcemile3
salaklığa vuruyom işi napayım
sen şimdii bana havamı attın yaa offf ilknur yaa ben 65 kiloyum bu bana söylenirmi bee klava: ohaoldumsmile

çok değil be güzelim nolcak az hareket et az ye gider biter
derdin kilo olsun

valla iyiki sormuşum hepisinide öğrendim sayende sende nekadar mikemmel birisin :roflol:

nidemek sıkıntın hacet olsun giderirsin sancın olmasında gülüm.. yerimsenibenyerimsenibe

Şimdilik hassas olduğundan biraz ani geliyor
Ama hacet görmek iyiymiş bakteri ve iltihabı dışarı atma yollarından biriymiş
Annem su içeyim diye beni böyle kandırıyor aklinialirimsmile
Ameliyattan sonra korkudan su içmeyi kestimdi de

valla iyiki sormuşum hepisinide öğrendim sayende sende nekadar mikemmel birisin :roflol:

Ben lisedeyken Aykut Testi yaptırmıştım. Benim ki üstün bi alt sınırı çıkmıştı benim hemen üstümdekiler, Ünlü ressam Albert Einstein ile Ünlü Bilim Adamı Pascal Numan mış
Üzüm üzüme baka baka kamaşır
Kitabı en iyi şekilde emmeliyiz
diyorum abiye kuzu olaraktan

senin bebeler nasıl leyla iyileştiler mi hsata demiştin bi ara

iyiler çok şükür kız çok hastaydı iyileşti sonra oğlanın doğum gününü kutladık hem okulda hem evde o yüzden biraz yoğun geçti bu günde temizlik yaptım yoruldum birazdan çıkarım zaten yarın yaprak almıştım onu buzluğa atıcam öyle işte şimdilik..boshayallersmile boshayallersmile

yaaaa yeter yaa yeter bıktım usandım valla abiyem bi sus yaa yeter amaa :roflol: :roflol: :roflol: beğenerek izliyom sen..

hadi mutlu ömürleri olsun inşallah
benim zıpalarında 4 ve 12 haziran

yaaaa yeter yaa yeter bıktım usandım valla abiyem bi sus yaa yeter amaa :roflol: :roflol: :roflol: beğenerek izliyom sen..

he bende izledim az evvel binnur kayayı pek severim zati

Kızlar bugün patoloji raporu zarfımı açtım
CA şüphesi yazmıyor gözümüz aydın kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…