Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hale durmuyor
sende çıktın bende protesto ettim
yazmayacaktım ama buğün iyi günümdeyimlülülülülülü

yazmıştııımmm

hale durmuyor
sende çıktın bende protesto ettim
yazmayacaktım ama buğün iyi günümdeyimlülülülülülü

sultanim cikmadimm tatlim buradayimmm
sana yazmistimm ama sayfa ilerledi gormedin sanirim kuzumm domktoruma sponsor olan nasil bisey acaba ?

canimin ici gule gule kullan sacini sultanimm zaten guzele ne yakismazkiii canim benim
valla o acaiii hapi biteli iki ay oluyoo kuzum ama malesef bi etkisini goremedim sonrada bisey almadim hayatimm su doktoruma sponsor maurers nasil bisey acaba bide sansevit acai var bilmiorum ama kilo duruoo sinir oluomm valla

sultanim cikmadimm tatlim buradayimmm
sana yazmistimm ama sayfa ilerledi gormedin sanirim kuzumm domktoruma sponsor olan nasil bisey acaba ?

kesin yaşlandım bennn yada gözler 5 filan çıktı
canım maurers diye bir hap ama ben almadım
onların kullanıcı yorumlarını okuduğumda gayet memnunlar ama inan benim hiç inancım kalmadı bunlara
hale sen hap değilde beni bekle 1 hafta sonra jele başlıyacam sonuç iyi olursa onu al gülüm
jel elimde çok ilğilendiler kullananlarda memnun

ben birde mekik aleti söylemiştim 1ay önce onuda almış kocam
ana gözdenin dediği kadar var aslında kendime kızıyorum
1 aydır 3-5 kez kullandım
ama jelle kullanacağım

yok sultanimm yokkkk yaslanmadinnn sennnn genckizlara tas cikartirsinn senn sultanim
aynen canimmm ama gecen sene lw ne guzel vermis bidaha almamistim ta ki antodepresan icine kadar ramazanda bile muhafaza etmistim ne guzel
ama sanirim lw nin icerigi gecen seneki gibi deil cunku bu sene hic etki etmedi keske yine oyle bi destek bulabilsek 66.6dan 57 ye dusmustum ne guzell off offf hey gidi gunler diyorum bu sene cok zorlaniorummm
bakalim jelll nolcak kuzumm ama her yere surmek lazimm kolldan aldik gobekten basenden bacaktan falan zor olcak gibi gelioo ama bakalim nasil bulcan sultanim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…