Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugünde işlerimi yaptım yemeğimi yaptımmmm
ütü bilene yaptım sabah:hulya:
herkesler iyi, okudum:lepi:
abla enişte gitmiş
Allah kavuştursun
kolay gelsin temizlikte de
kankam misafir ağırlamışşş yorulmuşşş
öperim ben onuuuopuyorumnanaktan
gözde de misafirciymiş
zeyno gezmiş pikniklerdeeee
sahrud evine gitmiş
rahat etmiş ha bide üşütmüşşş
leyla uğramış gitmiş temizlik yapıyodur bugünnnn
e bende de işler bitti yayılayım bariiiii
zemuszemus
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
al bu da cumartesi alemcisi biz gibiii delikafadulden delikafadulden delikafadulden

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
al bu da cumartesi alemcisi biz gibiii delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Banyo önünde süper alem yaptık sorma
Mide bulantısı eşliğinde güzel bi gece
Ama 23 gece ayrı kalmışız garibim şafak sayar gibi saymış boshayallersmile

biliorum canim hatta kulaklarini bile cinlattim bana demislerdi ben bile bile geldim diye
haptan daha yeni kurtuldum zaten dedigin gibi stresten kacmam lazimken icine giriorum
iste anneme kiyamiorum bide anneannem var yasli biliosun annemin basinda iki hasta oluyo kadincagiz hangisine kosturcagini sasirio bari yardimim olsun ddedim ama bilmiorum duruma gore bakcam baktim durumum iyiye gitmio doncem bitanem

Sen sağlıklı olacaksın ki onlara faydan dokunsun
Dön gel evine biz sana bakarız kaydirigubbakcemile2

canim benimmmmm bitanemmmmm sen nasil oldunnn kuzum ya kendi derdimden seni soramadim valla kusura bakma bu adam insanin aklini alioo iste canimcim

yok dönmez inşş
ama halenin sorunu çok vicdanlı olması
annesiyle annannesini bırakıp gitmez gibi geliyor:çok üzgünüm:

oyle valla sultanim vijdan var ama adamda vijdan namina bisey yok herkese eziyet
bilmiorum bakalim nolcak durumlar sultanim bi yanim donmek bi yanim annem anneannem ici kalmak istiio onlarda uzuluoo dayanamiomm

hosbulduk bitanemm yesill isigini gormemistim gecmise dalmisimm kuzumm
fena deilimmm bugun annemle bodruma incegiz bi durum cikarmazsa adam bi soluk alalim insallah sen nasilsin hayatim?

sağol iyyiyim canım
oğlana yemek yedirdim uyutacam
şimdi çıkmadan bi merhaba diyeyim dedim
iyi olur bi hava alırsın tabi
sıkıldığını hissettiğin an başka şeylere ver kafanı çek git yanlarından
valla hasta olacan bide tekrardan
şimdi çıkmak zorundayım kızlar oğlanı uyutacağım
sonra uğrarım yine öptüm

Ben ona da çözüm buldum aklinialirimsmile
Göndereyim ona bi mp3 çalar tıkasın kulaklarını kapasın kapısını odasında dans etsin :teytey:
O zat-ı muhterem de böğürsün dursun

ahh canimm benimm guldurdunn beni allahta seni guldursun kuzummm benim sancilarin gecmistir umarimm daha iyisindir insalla

canim benimmmmm bitanemmmmm sen nasil oldunnn kuzum ya kendi derdimden seni soramadim valla kusura bakma bu adam insanin aklini alioo iste canimcim

Cumartesi 4 buçuk saatte evime geldim bitanem
Pek maceralı bi yoldu hatta küçücük arabama bakmadan bi tırın üstüne bile çıkmaya kalktım sempatiksalakcinni
Kocam evi silip süpürmüş bulaşık çamaşır yıkamış bende temiz temiz yatıyorum

tamam bitanemmmmm
oglusunu uyut yavrumu valla canimm evdeki huzur herseye bedel bide saglik yerinde oldumu insan baska bisey istemioo allah sizlerin evinden huzuru sagligi hic eksik etmesin insallah canlar

ahh canimm benimm guldurdunn beni allahta seni guldursun kuzummm benim sancilarin gecmistir umarimm daha iyisindir insalla

Allah gülmelerden ayırmasın canım benim
Sancılarım azaldı sadece yorulunca yada zorlayınca oluyor o da artık normaldir
İyileşiyorum artık galiba sanırsam

aman canimmm benimm allahh korusunnn tatlimmm
ohhh cok sukur kocacin herseeyi halletmis allah bu duzeninizi bozmasin insallahh
sancilarin ne duruumda daha iyimisin gulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…