Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kulak memesine takılmıyor ablaaa
kıkırdağa takılıyor
takılacak yerin resmini int sitesinden görebilirsin

[

Son düzenleme:
kızlar canım gul serbetı cektı nerden geldı bılmıorummmm soyle mıs gıbı gul kokulu serın serın ıftarda uufffff

sultanım tıkladım sıteye ramazanda ac kalmadan zayfılayın dıyo bıde ıkı tane alınca daha ucuzmus ıkı kupe olunca ıkı katmı kılo verdırıo acaba

abla sormadım karıyaa
akşamları iniyor bazen aşağıya
ondada sormamm
ama kadın haklı olabilir ben gün boyu yatana kadar taktım 3 gün

kızlar canım gul serbetı cektı nerden geldı bılmıorummmm soyle mıs gıbı gul kokulu serın serın ıftarda uufffff

Canım bugün Ender Saraçta dinledim burayayazdıydım ama sana da yazayım
Gül suyunu dolaba koyup soğutuyorsun
Sonra sıcakladığında bunaldığında onu bütün vücuduna hafifçe ovalayarak sürüyormuşsun
Hem serinletiyo hem cildi ferahlatıyor hemde kalbi rahatlatıyormuş
Senin annen hatta belki anneannen içinde denersin
Yazık bu yaşında bu sıcaklara katlanıyor

halem kilo verdirme olayı akapunktur etkisi yapıyormuş,beyne tokluk hissi gönderiyormuş
2 kulak olunca daha iyi olur bence ama 2 kulakğa takmak zor gibi geliyor bana

ayyyyyy saolasınn bıtanecık sahrudum benımmm valla dolaptada gulsuyu vardı su muhallebısı ıcın almıstım ama guzel olmadı kaldı oyle aklınızda olsun paket su muhallebısı guzel cıkmıo surerım anneme anneanneme kendımede valla ıııyı oldu bu cok saolll tatlımmmmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

halem kilo verdirme olayı akapunktur etkisi yapıyormuş,beyne tokluk hissi gönderiyormuş
2 kulak olunca daha iyi olur bence ama 2 kulakğa takmak zor gibi geliyor bana

sultanım en azından vucuda zararlı madde sokmadan zayıflatıoo azmı ıctıkk lw lerı bıde yasaklanmıs bılmeden tehlıkeye atmısız meger bu akapunkur etkısıyle ıyı canım eger veremezsem bende bı denerım artık ramazanda dıkkat etmeye calısıyorum zaten cok bısey yenmıyo ama bu ara canım papates kızarmtası cekıoo bı papates kadar yıyom ama bılmıom bakalım nolcek
ama kupenın sende ıse yaramasına sevındım en azından stres olmadan kılo vercen
bu arada esın ne alemde hala sıgara olayıdevam edıomu sultanım

Sende sağol bitanem olumunekankayizsmile
Özellikle yaşlılar için çok faydalıymış
Hem cildin sıvı ihtiyacına yardımı oluyormuş
Vücudun her yerine sürebilirsiniz dedi
Bu sıcaklarda ne güzel olur gül kokulu serinlemek

halem canın bişey istiyosa yiyeceksin
ben onu anladım
ama çok abartmadan yemen lazım
onun ayarını yapabilmek önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…