Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anacım seninki bizle olacak iş değil herhalll,
metabolizmanı çalıştıracan emme nasıl?

ya benim kuzen bi doktora gidiyo
geçen gördüm çöp gibi kalmış
akupunturla diyeti beraber götürüyo
çok güzel vermiş valla
ama onun sorun totoda o aynen duruyo

evet akapunkturla veriliyor sende denesene.
totoyu da duvara vursun.

benim iştah sorunum yok ki abla
o iştahı kesmiyo mu
bana ipnotize lazım
biri uyutacak uyandığında metobilzman çalışacak diye şartlıyacak laelaelaelaelae
öyle oluyo olsa giderim hee kesin kaydirigubbakcemile3

benim iştah sorunum yok ki abla
o iştahı kesmiyo mu
bana ipnotize lazım
biri uyutacak uyandığında metobilzman çalışacak diye şartlıyacak laelaelaelaelae
öyle oluyo olsa giderim hee kesin kaydirigubbakcemile3

evet o istahı kesiyo,
hipnoz tedavisine git sendekaydirigubbakcemile2

bak ne buldum nette,

* self hipnoz yapın

*Size kilo yapan tüm yiyecekleri görün. Olumsuz etkilerini hissedin. Bu konuda kendinizle konuşun, başkalarının dediklerine kulak verin. İstenmeyen sonucu yaratan nedenlerin tamamına vakıf olun.

Alışkanlıklarınızın listesini yapın önce zihinde, sonra trans sonrasında yazılı bir döküman hazırlayın.

Kaleyi içten fethedeceksiniz. İçerde ihanet eden tüm askerler, görevliler görevden el çektirilecek.

*Şimdi olumlu halinizi görün. Yeni alışkanlıklar edindiniz. Bunları zihinde uygulayın, trans sonrası yeni alışkanlıkların listesini yapın. Olumlu beslenme alışkanlığı geliştirdiniz o detayları görün, anlatın.

yeni olumlu halinize kavuştuğunuzda size neler, söyleniyor, ne görüyorsunuz, ne hissediyorsunuz?

yaşayın.

Bunu herkese anlatıyorsunuz bu sizin başarınız, adımlarınızı herkesle paylaşın, nasıl yaptınız?

Bir zamanlarda bu anı hayal etmiştiniz, geçmiştede zaten böyleydiniz. Aslınıza döndünüz.

Kilo almadan önceki sizle self hipnozda bu konuyu konuşun, o halde olmanın güzelliğini ona anlatın.Tekrar o durumda kalmasını ve bu günkü sizin kalmanızın güzelliğini paylaşın.

Ruhsal değişimlerle beraber değişen beslenme alışkanlıklarının farkına varın.Moraliniz bozuk olduğunda fazla alkol alarak dengeniz bozuluyor mu?

Tekrar ruhsal durumda yaşanacak olumsuzluklarla, yani stres karşısında ne yapacağınızı da belirleyin.

Meditasyon, dua, bir enstrüman çalmak, spor yapmak vb yeni olumlu alışkanlıkları yaparken kendinizi görüp o alışkanlık yerleşene dek tekrar edeceksiniz.

96 kilo olduğum dönemde üzüldüğüm yada sevindiği her durumda alkol alıp devamlı birşeyler yerdim.

Ruhsal, durumumu dengelemek için spora başladım. Boş zamanlarımda yemeği tetikleyen davranışlardan vazgeçip olumlu düşünceyi getiren yeni alışkanlıklar kazandım.

Ud çalmaya başladım. Kitap okuma alışkanlığı kazandım. Girdiğim bu süreçte bu gün sizlerle bu satırları paylaşarak ayrıca bir mutluluk yaşıyorum.

Zihin ve vücut dengesinin en önemli etken olduğunu ve

Şunu her zaman hatırlayın'Yeteri kadar nedeniniz varsa herşeyi yapabilirsiniz'

Kilonuzu dengelemek istiyorsanız, hipnozla istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz.

Bu konuda Koçluk hizmeti istiyorsanız yardım için arayın...

MİDESİNDE KELEPÇE OLDUĞU TELKİN EDİLDİ

İngiltere'de yaşayan bir kadının kilo vermek için başvurduğu yöntem, beynin olayları algılama şeklinin ve vücuda verdiği komutların fizyoloji üzerindeki etkisini gözler önüne serdi. Marion Corns (35), eski formuna kavuşmak için her yolu denedi. Onca diyete ve egzersize rağmen başarılı olamayan üç çocuk annesi, son çare olarak İspanya’da bulunan bir hipnoterapi kliniğine başvurdu. Seanslarda, kendisine ‘iştahın kesilmesini sağlayan mide kelepçesinden takıldığı’ telkin edilen Corns, bıçak altına yatmadığı halde tam 25 kilo verdi.

BEYNİN İKNA OLMASI CİDDİ ETKİLİ

bu olaylara ve hipnoza ben inanırım gerçekten
ama benim şimdi gidemememin tek nedeni maddi açıdan benimki ni kasmak istememek
adam kendinden o kadar fedakarlık yapıyo bende abartmayım demi

evet sende haklısın,
sonuçta her şey maddiyata dayanıyor,
evin bütçesini sarsıyorsa şimdilik askıya al, ilerde sende işe başlayınca gidersin canım.

şimdilik kilo almayım da gram gram versemde napıyım artık
işe girince giderim iyi bi doktora
şu linle bi baksana abla iyi bi yer gibi geldi bana
DETMAP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…