• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayrolsun canım rüyan
kötüye yorma hiç bi zaman rüyanı
dün benim biraz canım sıkkındı
bi arkadaşımla problem yaşadım o moralimi çok bozdu
o malum olmuştur belki sana

akapuntura daha c.tesi başladım canım şimdilik iyi gidiyo bakalım ama doktor biraz yaşlı çok içime sinmedi söyledikleri
ara öğün falan vermedi hiç ekmek yok çok aklıma yatmadı
süresi 15 gün bittikten sonra kuzenin doktoruna gitmeyi düşünüyorum en azından genç birbirimizi anlarız diye düşündüm

saolasınnn guzel gelınım benımm
o kadar karmakarısıktıkı ruya anlatamam canımm sıkıntıyla uyandım zatenn
olabılır canımm oda malum olmus olabılır cunku ruyamın bı yerınde sende vardın ama nasıl gordum hatırlamıorumm sımdı moralım nasıl guzelcım
sıkma canını olurmuuu guzel gelınım
ben bıde doktorumda gormustum gurkan kubılayıı o yıye yıye zayıflatıorum demıstı dahılıye uzmanıymısta aynı zamanda sen de bılırsın ara ogunsuz zor olur metebolızma yavaslar bana gore herkes ara ogun onerıo yaslı doktorlar oyle oluoo cunku bızım delı doktordan bılıorum tvde dıyet lıstesı gorunce aa onlar yenır cok fazla falan derdı aclıktan oldurcekler deıstırmende fayda olur cankusum

Prensesim rüyanda beni gördüysen
Afrika kaçkını gibi sempatiksalakcinnikorkmuşsundur su iç korkma bitanem

canımm gozdemı gordumm onun resımlerınden tanıorum ya o yuzden ama senın resmın yok anca adın gecer belkı ruyanda bebegımm yerımsenı

olabılır canımm oda malum olmus olabılır cunku ruyamın bı yerınde sende vardın ama nasıl gordum hatırlamıorumm sımdı moralım nasıl guzelcım
ben bıde doktorumda gormustum gurkan kubılayıı o yıye yıye zayıflatıorum demıstı dahılıye uzmanıymısta aynı zamanda sen de bılırsın ara ogunsuz zor olur metebolızma yavaslar bana gore herkes ara ogun onerıo yaslı doktorlar oyle oluoo cunku bızım delı doktordan bılıorum tvde dıyet lıstesı gorunce aa onlar yenır cok fazla falan derdı aclıktan oldurcekler deıstırmende fayda olur cankusum

Üzülme artık
Bak rüyan hayra çıktı sabah sabah bizimle sohbet ediyorsun -tatlicadiarzu-
Rüya görüp uyanmasaydın şimdi sohbet ediyor olamicaktık

Neler yapıyorum neler
Ihlamuru kaynattım 1 fincan ıhlamura yarım limon sıkıp 1 yemek kaşığı hakiki bal koyuyorum
Azcık rahatlıyor sonra yine tıkanıyor

oohh yarasınn enısteme sıfa olsun
gercı senın elınden zehır ıcse sıfa verır ona bıtanemmm

canımm gozdemı gordumm onun resımlerınden tanıorum ya o yuzden ama senın resmın yok anca adın gecer belkı ruyanda bebegımm yerımsenı

Kız benim gül cemalimi görmene gerek yok
Ortalıkta dolaşan bi kemik yığını görürsen bil ki o benim sempatiksalakcinni

61355399aMnSIg_fs.jpg

mıs gıbı sumbul koksunn kızlar

şimdi daha iyiyim canım
düşünmemeye çalışıyorum
zaten doktorun dediğini birebir yaparsam bıraktıktan sonra çok fazla olarak kiloları geri alırım
15 gün boyunca sabahları yumurta var mesela
o kadar süre yesem tavuk olur aynı yumurtayı işlenmemiş şekilde çıkarırım valla :1:

Kız benim gül cemalimi görmene gerek yok
Ortalıkta dolaşan bi kemik yığını görürsen bil ki o benim sempatiksalakcinni

canım benımm sarılmaya korkarım sana kemıklerınden bırını kırarım dıe ama saglıgın yerındeysen dert deıl zeyıflıkkk bıtanemmm herkes zayıflamaya calısıo basta ben

şimdi daha iyiyim canım
düşünmemeye çalışıyorum
zaten doktorun dediğini birebir yaparsam bıraktıktan sonra çok fazla olarak kiloları geri alırım
o kadar süre yesem tavuk olur aynı yumurtayı işlenmemiş şekilde çıkarırım valla :1:

canımm benım genıs deılız o yuzden daha cok etkılenıoruz olaylardan bıde kafaya takma huyu oda yıpratıoo ne kadar artık takmıcam desekte bos ama dusunmemeye calısman ıyı guzelcımm
her gunde yumurtamı olurmuss ınsan bıkar valla canıkom
bıde tek tıp beslenme gıbı oluoo sen yıne akapunkturunu yaptır ama kafana gorede deıstır

şimdi daha iyiyim canım
düşünmemeye çalışıyorum

Yumurta çok tok tutuyor
Benim annem sahurlarda ne yerse yesin yanına mutlaka yumurta haşlardı

Annem yumurtlamadı korkma sende yumurtlamazsın sempatiksalakcinni

231F9DC1FBD143B9BE621E0892935BF0.jpg
gozdeme
Hummer_Resimleri.jpg
sahruduma
2007-Ferrari-Millechili-Concept-Model-posterler-klasik-en-guzel-1024x768-arabalar-resimleri-duvar-kagitlari.jpg
ılknuruma
520-Kiralama1.jpg
selemınoma
lux-makam-araci.JPG
mehtabıma
1991_bmw_nasca_27_sb.jpg
zeynebıme
kızlar arabalarınıza bının gezınnn kazasız belasız

canım benımm sarılmaya korkarım sana kemıklerınden bırını kırarım dıe ama saglıgın yerındeysen dert deıl zeyıflıkkk bıtanemmm herkes zayıflamaya calısıo basta ben

Kemiklerim güçlüdür merak etme guclubacismile
Bebeliğimden beri ballı süt içerim ben
Kolay kolay kırılmazlar

Kemiklerim güçlüdür merak etme guclubacismile
Bebeliğimden beri ballı süt içerim ben
Kolay kolay kırılmazlar

oyy bbegımm benımmm ya ballu sut ıcermısss ben yıne yaparım sana ballı sutt sımdıde benım ıcın ıcersın belkı dımı fıstıgımm benımm

canımm benım genıs deılız o yuzden daha cok etkılenıoruz olaylardan bıde kafaya takma huyu oda yıpratıoo ne kadar artık takmıcam desekte bos ama dusunmemeye calısman ıyı guzelcımm
her gunde yumurtamı olurmuss ınsan bıkar valla canıkom
bıde tek tıp beslenme gıbı oluoo sen yıne akapunkturunu yaptır ama kafana gorede deıstır

öyle yapıyorum canım
çok abartmadan liste dışına çıkmadan ama mantıklı olanı yapmaya çalışıyorum

Back
X