azul Muchas Gracias a DİOS..! Kayıtlı Üye 2 Nisan 2010 3.236 14 158 Ankara 5 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi azul #1 Arkadaşlar Selestanın şampuanını ya da sabunlarından kullandınız mı hiç? Nasıl acaba kullanan arkadaşlar bi yorumlarınızı paylaşsanız çok mutlu olurum yaaa...boshayallersmile Banyo için almak istiyorum,malum duş jellerinin içinde hep kimyasal zararlı şeyler varmış,zeytinyağlı,ıhlamurlu,biberiyeli vb.yeşil sabun kullanın diyolar... Ne diyosunuz..?
Arkadaşlar Selestanın şampuanını ya da sabunlarından kullandınız mı hiç? Nasıl acaba kullanan arkadaşlar bi yorumlarınızı paylaşsanız çok mutlu olurum yaaa...boshayallersmile Banyo için almak istiyorum,malum duş jellerinin içinde hep kimyasal zararlı şeyler varmış,zeytinyağlı,ıhlamurlu,biberiyeli vb.yeşil sabun kullanın diyolar... Ne diyosunuz..?
azul Muchas Gracias a DİOS..! Kayıtlı Üye 2 Nisan 2010 3.236 14 158 Ankara 14 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi azul #2 Hiç mi kullanan kimse yok?akannehir
Zeytinyagi3423 oğlum bak git :) Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2011 145 1 46 Elazığ 5 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi azul #3 azul .!.: Arkadaşlar Selestanın şampuanını ya da sabunlarından kullandınız mı hiç? Nasıl acaba kullanan arkadaşlar bi yorumlarınızı paylaşsanız çok mutlu olurum yaaa...boshayallersmile Banyo için almak istiyorum,malum duş jellerinin içinde hep kimyasal zararlı şeyler varmış,zeytinyağlı,ıhlamurlu,biberiyeli vb.yeşil sabun kullanın diyolar... Ne diyosunuz..? Genişletmek için tıkla... banyo sabunundan memnun kalmadım zira babamın kepeklenmesini durdurmadı :)) şuan başka markanın sabununu aldım kepeklenmesini kesti defneli şampuanını kullanıyorum iyi gibi yani
azul .!.: Arkadaşlar Selestanın şampuanını ya da sabunlarından kullandınız mı hiç? Nasıl acaba kullanan arkadaşlar bi yorumlarınızı paylaşsanız çok mutlu olurum yaaa...boshayallersmile Banyo için almak istiyorum,malum duş jellerinin içinde hep kimyasal zararlı şeyler varmış,zeytinyağlı,ıhlamurlu,biberiyeli vb.yeşil sabun kullanın diyolar... Ne diyosunuz..? Genişletmek için tıkla... banyo sabunundan memnun kalmadım zira babamın kepeklenmesini durdurmadı :)) şuan başka markanın sabununu aldım kepeklenmesini kesti defneli şampuanını kullanıyorum iyi gibi yani