Selm Arkadalar, size iimi dkmek istiyorum..

çixgxdem-xoxzal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
573
2
96
35
Eskişehir
merhaba arkadaşlarr biz eşimlesürekli kavgaediyoruz 1yasında oglum varr onunla ilgilenmiyove bana sürekli kızıyo ve iz sürekli kavgaediyoruz ben artık bıktımmmmm dayanamıyorumm eşimden sogumaya basladım bu arada eşim isiiz ve sürekli evde bizde sürekli kavga edeiyoruz boş boş geziyoo beni sinir edeiyo kendimi intar etmeyi bile düşünüyorummmm işten cıkalı 4ay oldu git iş ar diyorum benden kötüsü olmuyooocok moralim bozuk arkadaşlaryadımlarınıza ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:1no2::1no2::1no2:mafoldumbenmafoldumben

canım allah korusunnn bak bebeğinde varmış öle düşünme eşin işsiz olduğu için bence bir boşluktadırr ve o yüzden öle davranıyodur öle kötü şeyler düşünme allaha sığın allahım en kısa zamanda inş bi iş kapısı açar. işsizlik çok kötü bişi heleki bi evladınız varrr sıkma canını herşey düzelir inş

cnm bende öyle deyip kendimi avutuyorum sürekli ama hergün tartışmaktan kavga etmekten her saat bası aglamaktan bıktımm artııkk

Canım benim çok üzülüyorsun haklı olarak ama işsizlik benim bile zoruma giderken bir çocuğa ve bir eşe bakmakla yükümlü biri nasıl dayanır.Bence onuda biraz anlamalısın.Bu sorumluluğu yerine getirememenin sıkıntısıyla sağa sola saldırıyor olabilir.Benim tavsiyem tartıştığınız zaman başka odaya git hatta başka bi odayı süpür.Süpürgenin sesi onun sesini duymanı engelleyecek hatta istediğin kadar içini boşaltana kadar söylen süpürge çalışırken sende deşarj ol.Ortam sakinleşince git yanına.Birbirinizi anlamaya çalışın biraz.Umarım çözersiniz sorunlarınızı.Bak çocuğunuz varmış Allah bağışlasın onada yazık dimi ama.Bi çocuğunuz olduğunu hatırlat eşine....

cnm bende öyle deyip kendimi avutuyorum sürekli ama hergün tartışmaktan kavga etmekten her saat bası aglamaktan bıktımm artııkk

anlıyorum seni ama sabrettt birazzz emin ol eşinn daha çok stres yapıyodurr çalışmadığı için biz kadınlar ağlıyorusss düşünsene onu ağlayamıyodur bilee
destek olmaya çalış eşine kötü şeyler düşünme
rabbim düze çıkarır inş sizi

kavganız hep maddiyatsızlıktandır napsın adam üzülüyodur evine bakamıyo iş bulamıyo diye hiç üzülme bu süreçlerden hepimiz geçtik ne demekmiş intahar etmek allahın verdiği cana kıymak bak ne güzel bebeğinde varmış allah yardımcı olur canım hiç üzülmelmaz:

Çiğdemcim intaar ne demek duymim bidaha:mymeka:
işsiz olduğu için sikintida bunalimdadir eşin
iş bulunca emin ol düzelir sen üzme tatli canini
kayinvalidenlerle konuş olmadi onlar alsin karşisina konuşsunlar bide
herşey düzelicek merak etme bende şuan işsizim
işsizlik çok zor eşinde hincini senden çikariyor
en güzeli ailesiyle bir konuşman belki onlarin faydasi dokunuropuyorumnanaktan

4 ay işsiz kalmak hele hele yeni doğmuş bir bebeği olan biri için zaten yeterince bunalımlı bir durum sizinde yeni anne olduğunuz düşünülürse ikinizinde bu kadar dolu olması ve kavga etmeniz çok normal .eşiniz işsizlik konusunda hep mi böyleydi yani sizden öncede filan yoksa bu ilk kezx başına gelipte bir türlü iş bulamayışımı?lakin böyleyse biraz sizinde sakin olmanız lazım çok zor ama eşinizin huyu buysa diyecek sözüm yok allah size kolaylık versin.işsizlik maalesef insanlrı çok zor duruma getiriyor lütfen elinizden geldiğince eşinize destek olup bu zor zamanları birlikte atlatmaya çalışın karşı karşıya gelmek yerine omuz omuz olun .biliyorum çok zor ama başka türlü oda kendinizde çözüm yolarını göremeyeceksiniz ..veee lütfen intihar falan gibi kötü kelimeleri aklınıza bile getirmeyin bebeğinize bakın o size umut olucaktır.konuşun olmadı siz gazetelerden bir şeyler araştırıp güzel dille gitmesini sağlayın ne biliyim arkandan dua edicem hadi hayırlısı gibi olumlu cümleler kurarak onu evden çıkarmaya çalışın .gitmiyorsun bakmıyorsun ben mi bakıcam gibi kelimeler bazen erkekleri hatta herkesi adım atmakta daha da çekingen ve sinirli olmasına sebep olabiliyor onu yüreklendirmeye çalışın yinemi iş bulamadın yerine olsun canın saolsun bak en azından gittin görüştün .kısmet değilmiş bakarız yine deneriz şansımızı diyin yüreklendirin aklıma başka bişey gelmiyor =(

ben ikinize de üzülyorum,sen çucağa bakıyorsun,belki de mani sıkıntı da var,o yüzden çok strese giriyorsun,bir de eşiniz evde ise siz daha da çok kendini ve onu da hırpalıyorsunuz,aslında eşiniz de kendi kendini yiyor,o nasıl olsa erkek ve eve bakmak zorunda,işten çıkarılması onu çok kırdı,ve kendine öz güveni sarlmış olabilir,sizde üstüne üstüne gelince olay size oluyor,biz bayanlarız çok çok daha güçlüyüz erkeklere göre,demek istediği piskoloji olarak,zaten hayat zor ,bakın evladınız var,yıpratmayın bir birinizi,eşiniz sizden destek beklerken sizden azarlama alıyor,nekadar kötü değilmı?umarım durum düzelir...

yapıyorumkızlar hep destek oluyoruz kavga ettimiz zaman konuşmuyorum bile bugün cocuk aglıyo baba diye bey efendi dönüp ardını bakmıyo bile ben napıyım bak benim ihtiyaclarım var bebegimin ihtiyacları var neyse ben önemli, degilim okadar ama bebegimin ihtiyaclarını alamıyorum bile bey efendi gece3teyatıyo sabah 2de kalkıyo bende sinir oluyorum git iş arayatacagına diye ama haklı degilmiyim yaaa arkadaşlar

Allah yardımcınız olsun..kayınvalideniz bebeğe baksa eşiniz iş bulamıyorsa belki siz bulursunuz hayat müşterektir özellikle böyle zor zamanlarda.... :uhm: olmaz mı?

gece 3de yatıp 2 demi kalkıyo haklısın sırtını ailesine dayamış gibi geldi bana allah kolaylık versin canım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…