- Konu Sahibi çixgxdem-xoxzal
-
canım benim çok zordur Allah yardımcın olsun
nasıl geçiniyorsunuz çalışmıyorsa.?
canım allah korusunnn bak bebeğinde varmış öle düşünme eşin işsiz olduğu için bence bir boşluktadırr ve o yüzden öle davranıyodur öle kötü şeyler düşünme allaha sığın allahım en kısa zamanda inş bi iş kapısı açar. işsizlik çok kötü bişi heleki bi evladınız varrr sıkma canını herşey düzelir inş
cnm bende öyle deyip kendimi avutuyorum sürekli ama hergün tartışmaktan kavga etmekten her saat bası aglamaktan bıktımm artııkk
Allah yardımcınız olsun..kayınvalideniz bebeğe baksa eşiniz iş bulamıyorsa belki siz bulursunuz hayat müşterektir özellikle böyle zor zamanlarda.... :uhm: olmaz mı?
yapıyorumkızlar hep destek oluyoruz kavga ettimiz zaman konuşmuyorum bile bugün cocuk aglıyo baba diye bey efendi dönüp ardını bakmıyo bile ben napıyım bak benim ihtiyaclarım var bebegimin ihtiyacları var neyse ben önemli, degilim okadar ama bebegimin ihtiyaclarını alamıyorum bile bey efendi gece3teyatıyo sabah 2de kalkıyo bende sinir oluyorum git iş arayatacagına diye ama haklı degilmiyim yaaa arkadaşlar
gece 3de yatıp 2 demi kalkıyohaklısın sırtını ailesine dayamış gibi geldi bana allah kolaylık versin canım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?