Selm Arkadalar, size iimi dkmek istiyorum..

2yılır cnm ilk defa bu kadar issiz kaldı ama bebek oldu olalı sürekli tartısıyoruzzz

daha yeni evli sayılırsınız sana karşı kırıcı olmaması lazım biraz umursamaz sanırım umarım düzelir bebeğine karşı ilgisizliğini anlayamadım hepmi böyleydi yoksa işten çıkıncamı oldu:uhm:

intihardan bahsetmeyin sakın.
herşeyden önce annesiniz siz, evladınız için ayakta dumaya mecbursunuz.

eşiniz ise anladığım kadarıyla tam bir sorumsuzluk abidesi..
karpuz gibi yatan bir erkekte karakter fazla gelişmemiştir.
hele ki kapı kapı iş istemesi gerektiği bir durumda..
hem çalışmıyor, hem çalıştırmıyor yarınınızı hiç mi düşünmüyor bu adam?
kayınvalideniz sıkıçtırsın ben yetişemiyorum git iş bul diye..

arkadaşlar daha dün oldu kavınvalidemin yanında dedim eşime bi iş bulun diye seimlede tartıştım yanında benden kötüsü olmadı bulur iş bitek senin kocanmı issiz diye konuştular peki ben napıyım yani napıyımmm:kızgın:
intihardan bahsetmeyin sakın.
herşeyden önce annesiniz siz, evladınız için ayakta dumaya mecbursunuz.

eşiniz ise anladığım kadarıyla tam bir sorumsuzluk abidesi..
karpuz gibi yatan bir erkekte karakter fazla gelişmemiştir.
hele ki kapı kapı iş istemesi gerektiği bir durumda..
hem çalışmıyor, hem çalıştırmıyor yarınınızı hiç mi düşünmüyor bu adam?
kayınvalideniz sıkıçtırsın ben yetişemiyorum git iş bul diye..

evde aşağılayıcı bir tavırla konuşuyorsan sinirlenmesi normaldir
hatta işsizliğin verdiği stresle sen aşağılamıyorsan bile öyle algılıyor olablir
ama hem çalışmıyor hem de iş bulmak gibi bir kaygısı yoksa
o zaman kötü işte

arkadaşlar daha dün oldu kavınvalidemin yanında dedim eşime bi iş bulun diye seimlede tartıştım yanında benden kötüsü olmadı bulur iş bitek senin kocanmı issiz diye konuştular peki ben napıyım yani napıyımmm:kızgın:

sırtını sağlam duvara dayamış o zaman eşiniz.

valla gene herkes diyecek ki o kadar kolay mı ayrılmak.
ama benim için kolay.
sorumsuz bir erkeğe tahammül edemem ben.
daha ne kadar bu şekilde yaşayabilirsiniz?
anladığım kadarıyla eşinizin çalışmaya hiiiiç niyeti yok, ihtiyaç hissetmiyor..
peki siz daha ne kadar dayanabilirsiniz?

allah sabır versin cnm bnm.. kolay değil tabiki..
ama intahar çözüm değil güçlü olmalısın yavrun için güçlü olmalısın..
sakin olmaya çalış.. allah sana sabır selamet versin inş. .
eşin biran evvel iş bulurda çalışır inş.. evde erkek çok zor...
aklından kötü düşünceleri silmeni tavsiye ediyorum.
:teselli:

rabbim kolalık versin.Bence öyle şeyleri aklınızdan bile geçirmeyin.ıntihar kurtuluş değil bunu sakın unutmayın ve bolb ol dua edin.Allah isteyince herşey olur yeterki samimiyetle yakararak dua edilsin.Eşinizede sabırlı davranın içinizden gelmese bile sık sık sevdiğniizi söyleyin ona dokunun belki içini yumuşatır ve size karşı ilgili davranır.Allaha emanet olun..

uzulmeyın bakın eşınızın aılesı var yanınızda..
sessız kalın bır donem..
sızın yerınıze aılesının soylemesıne ızın verın sessız kalarak..
yıyın ıcın cıkın evınıze bırşey alınacagı zamanda gocunmadan ısteyın kayınvalıdenızden bunu yaparkende eşinıze aksettırmeyın bırakın aılesı soylesın ne soyleyecekse..
bakın bakalım eşınız sızınle yada sız eşinizle kavga edecekmısınız..
sız eşınızle kavga sonrası problem cozmuyorsunuz bırbırınızı bırbırınızden sogutuyorsunuz sadece..
bılıyorum kolay degıl ama bırde boyle denemekte yarar var..
4 aydır işsız ve aılesı desteklercesıne bır tek ışsız kalan senınkı degıl dıyor..
sızde bır 4 ay daha sessız kalın (sabırlı olun) bakalım neler degışecek..
aılesı soylenmeye başladıgı an sızde bulur benım tatlı kocam uzmeyın dersınız(şaka tabi)
ondan sonrası (olması gereken) sızın ıstedıgınızdır zaten..

Eşiniz işsiz olduğu için bunalmış olabilir. Sizin işinizde kolay değil, ben evde olan erkeği sevmem (çünkü bir tanede bende var, yalnız bırakmıyor her daim yanımda)
En güzeli eşinizin bir an önce iş bulması. İnşallah bulur da sizde rahatlarsınız.
Bu arada sakın intihar kelimesini bir daha ağzınıza almayın, bakın daha evladınız çok küçük onun size ihtiyacı var.

Biraz daha sabredin eşinizle tatlı dille konuşun belliki bunalıma girmiş geç yatıp geç kalkması buna işaret yada tembel biri...
Sizin için elbette kolay değil bu durum ne deseniz haklısınız. Bir süre ailenizin yanına gidebilirsiniz ayrılık maksatlı değil biraz özlem olsun..
Bir baba neden çocuğuna dönüp bakmasınki bir garip durum..

dayanışma bee güzelim evlilik ii günde kötü günde dir . Kocanın yanında ol sen altan al biraz işsizlik çokk zor bunalıma giriyo resmen insan evliliklerde böyle çatırdamalar oluyo rabbim sınıyo insanları bakalım sabırmı edecekler yoksa gemiyi terkmi edecekler diye yavruna ve eşine sıkı sıkı sarıl böyle bi durumda en kısa zamanda düzelir inşallah durumunuz :teselli:

Iste yine Ninemin meshur lafi......Bir erkegin herseyi cekilir kizim...kumarida ickiside capkinligida...ama calismayan erkegi hic bir kadin cekemez....:delphin:

Dogruluk payi var galiba...

Arkadasim zaman kötü, görüyorsun is yok güc yok...esinin evde olmasindan dolayi ister istemez yüz göz oluyorsunuz, senin ona olan sayginda bitiyor.:kahve:

Bu sefer tartismalar huzursuzluklar cikiyor, sabirli ve anlayisli olmaniz lazim birbirinze, zor bir dönem geciriyorsunuz.

Allah yardimciniz olsun.

Back
X