selma1 Burun Estetiği Ameliyatı

Selma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2007
290
18
118
41
Kocaeli
Arkadaşlar 4 kasım 2010da Malatya Turgut özal tıp Merkezinde dr Bilge Türk BİLEN'e ameliyat oldum burnumda deviasyondan dolayı nefes alamıyordum, ve çok sık sinüzit oluyordum
çok şükür nefes alabiliyorum artık nefes almak süpermiş:))
eski ve yeni burnumu albümlerimden görebilirsiniz, herkese açık albümler
yalnız resimler internet ortamında bulunmasın diye, bazen karalama yaptım

Bilge beyden talebim yan profilden kalkık, önden ise kalkık durmayan, bir burundu,
petek dinçöz burnundan yani:)) :nazar:
maşallah çok memnunum, tam istediğim gibi bir burna kavuştum bu memnuniyetimi herkese bildirmeyi, doktorumuza vefa borcu olarak görüyorum
Bilge bey çok mütevazi, sabırlı, insancıl, hastaların taleplerini dikkate alan, bambaşka bir doktor, müthiş bir yetenek :65:

İnşallah hepimiz iyi neticeler alırız arkadaşlar, burun ameliyatı zor bir ameliyat..

Son düzenleyen: Moderatör:
maşallah cok guzel bır burnun olmuşş seve seve kullanmaya devam et:) önden de bır resım koyabılır mısın?

Merhaba

Tüm konularınıza bu konunuzun linkinde birleştirildi. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Son düzenleme:
çok güzel olmuş maşallah. güle güle kullanın. burnunuz da siz de çok güzelsiniz. sormak istediğim birşey var. Bilge bey, revizyonda iyi mi ? görüşmenizde revizyon ameliyat örnekleriyle karşılaştınız mı? .. benim 3. ameliyatım olucak. iki ameliyatımın sonucu daüsran. 4. ayım ama hiç memnun değilim.
Bilge bey ile Emre ilhan arasında kaldım.
Emre beyin fiyatları tuzlu. Bilge beyin ameliyat ücreti nedir ?
cevapladığınız için şimdiden teşekkür ederim.

çok teşekkür ederim, bilge beyde revizyon ameliyat görmedim, ne istediğimizi Bilge beye iyi anlattığımız sürece, birebir anlattığımız burnu yapmaya çalışıyor, ben cansu dere resimleriyle gitmiştim:))
fakat beklentileriniz çok yüksekse, memnuniyetsizliğiniz ve hayal kırıklığınız o derece yüksek olur, bu her doktor için geçerli,
Bilge bey sağlık sorunun varsa ve ssklıysan hiç para almıyor:)

çok güzel olmuş maşallah. güle güle kullanın. burnunuz da siz de çok güzelsiniz. sormak istediğim birşey var. Bilge bey, revizyonda iyi mi ? görüşmenizde revizyon ameliyat örnekleriyle karşılaştınız mı? .. benim 3. ameliyatım olucak. iki ameliyatımın sonucu daüsran. 4. ayım ama hiç memnun değilim.
Bilge bey ile Emre ilhan arasında kaldım.
Emre beyin fiyatları tuzlu. Bilge beyin ameliyat ücreti nedir ?
cevapladığınız için şimdiden teşekkür ederim.

mrb bir ricam olacak sizden daha önce ameliyat olanlardan acaba cep telefon numarasını bilen varmı bilgetürk bilen beyin santralı arıyorum hep ameliyatta diyiyor telefon numarasını bilen varsa rica etsem verebilirmi şimdiden tşk

Maalesef burnumun sol tarafında çökme oldu, nazara geldi:((,
kıkırdak sol burun deliğimi kapatmak üzere, kıkırdak kayması olmuş, tam olarak kapatıp nefesimi engellerse aynı doktora revizyon olacağım lokalle

Burnumun 2 tarafından nefes almak zorundayım, yoksa sinüzitim sürekli nüksediyor, sinüslerin hava alması için 2 burun deliğininde açık olması şartmış

Maalesef burnumun sol tarafında çökme oldu, nazara geldi:((,
kıkırdak sol burun deliğimi kapatmak üzere, kıkırdak kayması olmuş, tam olarak kapatıp nefesimi engellerse aynı doktora revizyon olacağım lokalle

Burnumun 2 tarafından nefes almak zorundayım, yoksa sinüzitim sürekli nüksediyor, sinüslerin hava alması için 2 burun deliğininde açık olması şartmış

tam cok guzel olmus derken 2.yorumunu okudum gecmıs olsun ya sımdı bıdahamı amelyat olacaksın?

Merhaba'lar benimde bir arkadasım Bilgen Bey' ameliyat olmuş bende düşünüyorum hatta istanbuldan kalkıp malatyaya gideceğim ameliyat için kendisi şuan çok memnun fakat Selma hanımın burnunda çökme olmuş galiba bu doktor kaynaklı bir sorunmudur?

ayrıca benim aşırı bir sağlık problemim yok burnumla ilgili bu yine de ssk kapsamına girermi?

Back
X