doktorun kimdi canım?
1 senem dolsun vericem ismini şuan sonuç tam belli olmadı için bişi diemiorm susuyorum bekliorm 3. ayımdayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorun kimdi canım?
1 senem dolsun vericem ismini şuan sonuç tam belli olmadı için bişi diemiorm susuyorum bekliorm 3. ayımdayım
Simdi 6 ayin doldu sanirim! Sislikmi yoksa egrilikmiymis??? Simdi anlasilmistir!
Cok merak ediyorum burnunu... Insallah düzlesmistir!
Beni arkadas olarak eklersen sevinirim, resimlerine bakmak cok isterim cünkü...
6. ay olmak üzere şişlikmiş kemikte bi sorun yok şükürler olsun ama inmio bi türlü o şişlik 1 sene olmasını beklicez artık
Senin adina cok sevindim.
Kemikte bir sorun olmadigi nasil anlasildi? Röntgen mi cekildi?
kendi eliyle gösterdi doktorumdüz inio aşağıya kemik ama daha önce kırık olan yerdeki cilt fazlalığı varmış onun oturmasını bekliorz şimdi benim burnumda çok kırık varmış idi
Benim cikintim elimle bastirdigimda da yok oluyor, düzlesiyor burun sirtim, fakat zamanla o cikinti yine gözüküyor... :44:
Ya cilt yogunlasmasi ya da kikirdakdir diye düsünüyorum, fakat bazi burunlarda bunlarin da inmedigini duydum, o yüzden bu durum beni yine de rahatlatmadi! :26:
Senin de mi burun resimlerin yok?
benimde daha bir ay olmadı amiyat olalı. aynaya bakınca simetrik duruo ama bi trf daha şiş bnmde.sol trf daha şiş ama zmnla geçer inş. doktoruna sorduysan masaj ve sabır..zmnla düzelir inş.
Kizlar resimlerimi ekledim!!!
Bir göz atin bakalim!! Yorumlarinizi bekliyorum!
Cok merci canim! Burun ucumdan memnunum, fakat fazla degistirilmedi, yani önceden de deliklerim öyleydi. Önceki halimi de ekliyorum!![]()