• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri selulit kremi onerisi istiyorum kullananlar yararini gorenler yardimci olabilir mi acill

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ozlemsss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
126
15
33
İzmir
yumurtaliklarmdaki kist icin kullandgm ilaclardan sonra ilk selulitim ile karsilasali 2 yil olacak ve artik mecburi olarak yediklerimden ders calstgm icin hareketsizlikten kalca altimda ve bacaklarda vs.. bu selulitler artti en azindan kreme baslasam ve sikilastirici fln sursem diyorum.. nasil kurtulucam sasirdim kaldim en azindan azalsin yeter valla.. : ( cok pahali alamam ama gozle gorulur bicimde en cok fayda gordgnz urun hakkinda bilgi verip yardimci olursanizzz cok sevinicem

ozlemsss cim merhabalar. öncelikle geçmiş olsun. mesajı yazdığın uzunca bi süre olmuş ancak yardımcı olmak istedim yinede. öncelikle yapabileceğin basit şeyler var selülit için. bol bol su içmeni öneririm. ayrıca banyo yaparken de yosun sabunu ve kabak lifiyle (aktarlardan bulabilirsin, fiyatları uygundur) selülitli bölgeye masaj yapabilirsin. ve mutlaka yürüyüş yapmalısın. kremler maalesef mucizevi ürünler değil. selülitli dokuyu biraz pürüzsüz hale getiriyor fakat tempolu yürüyüş yapman gerek. eğer fırsatın varsa mutlaka yürüyüşe zaman ayır. hem ders çalışmaya ara verip kafanı toparlamış olursun hem de selülite savaş açmış olursun. ayrıca fazla tuzlu yiyecekler, fast food ve gazlı içeceklerden uzak durmaya çalış. Krem önerilerim de elancyl offensive cellulite ya da caudalie contouring concentrate. fiyatları biraz fazla olabilir ama kullanmıştım. faydasını gördüm. ama en çok neyin faydasını gördün dersen tempolu yürüyüşün ve su içmenin. kremler ipeksi bi doku yaratıyor ama kalıcılıkları için hareket şart. kolay gelsin. sevgiler..

Canim merhaba bende ayni konudan şikayetçiyim ve az once bir topic açtım . Dermarolleri arastryrm 1 haftadadan beri ve o kadar ilgimi cekti ki kullananlarin %85 i cok memnun . Yanlz bu dermarolleri yapmadan önce kolajen ve kok hücre serumu kullanilmasi lazimmis . Eger topigme bu serumlarla ilgili bilgi verecek arkadaslarim olursa mutlaka bi göz atamni isterim . Çünkü selulit kremle gecmiyor anca deri altina nüfus etmesi gerekli ....

Krauterhof kullandim canim ben memnun kaldim.watsonstan bulabilirsin sellulit jeli ve 10 gunluk serumu var fiyatida uygundu

Krauterhof kullandim canim ben memnun kaldim.watsonstan bulabilirsin sellulit jeli ve 10 gunluk serumu var fiyatida uygundu

Ilk once cevabin için çok teşekkür ediyorum canim . Peki ben şimdi yazdığım gibi dermaoller ile birlikte bu ürünü kullanirsam uygun olur mu ? Sen öyle mi yapmıştın

Ilk once cevabin için çok teşekkür ediyorum canim . Peki ben şimdi yazdığım gibi dermaoller ile birlikte bu ürünü kullanirsam uygun olur mu ? Sen öyle mi yapmıştın
Canim ben dermaroller kullanmadim.. 10 gun serum mu kullandim sonra jeline gectim devam ediyorum hatta yengeme de aldim o da memnun kaldi zaten bildigin yakiyor etki ettigini anliyorsun.. Watsonsta cok kullanan memnun kalip donus yapan da varmis canim bende ona guvenerek aldim..

Back
X