ozlemsss cim merhabalar. öncelikle geçmiş olsun. mesajı yazdığın uzunca bi süre olmuş ancak yardımcı olmak istedim yinede. öncelikle yapabileceğin basit şeyler var selülit için. bol bol su içmeni öneririm. ayrıca banyo yaparken de yosun sabunu ve kabak lifiyle (aktarlardan bulabilirsin, fiyatları uygundur) selülitli bölgeye masaj yapabilirsin. ve mutlaka yürüyüş yapmalısın. kremler maalesef mucizevi ürünler değil. selülitli dokuyu biraz pürüzsüz hale getiriyor fakat tempolu yürüyüş yapman gerek. eğer fırsatın varsa mutlaka yürüyüşe zaman ayır. hem ders çalışmaya ara verip kafanı toparlamış olursun hem de selülite savaş açmış olursun. ayrıca fazla tuzlu yiyecekler, fast food ve gazlı içeceklerden uzak durmaya çalış. Krem önerilerim de elancyl offensive cellulite ya da caudalie contouring concentrate. fiyatları biraz fazla olabilir ama kullanmıştım. faydasını gördüm. ama en çok neyin faydasını gördün dersen tempolu yürüyüşün ve su içmenin. kremler ipeksi bi doku yaratıyor ama kalıcılıkları için hareket şart. kolay gelsin. sevgiler..