Selülit ve catlaklar....

Merhabalar ,

Çatlaklar kalsiyum yetersizliği ile yakından ilgiliymiş. Her gün mutlaka yumurta peynir yoğurt süt ve kalsiyum bakımından diğer zengin besinlerden tüketirseniz bu durumla daha az karşılaşırsınız. Düşünsenize aynı kremi kullanan kişilerin kimi çatlıyor kiminde hiç olmuyor , bence beslenmeyle çok alakalı bir durum. Selülit içinde tabii ki litrelerce su ve yürüyüş ...
15+4 deyim kilo almadım henüz çatlamadım da umarım böyle devam ettirebilirim sizde bundan sonra hem nemli tutun hemde iyi beslenin. Aktarda organik Hindistan cevizi yağı var hamilelikten öncede saçlarıma tüm vücuduma sürerdim iki gündür karnıma başladım tavsiye ederim...az çatlaklı gebelik dileklerimle

Merhabalar ,

Çatlaklar kalsiyum yetersizliği ile yakından ilgiliymiş. Her gün mutlaka yumurta peynir yoğurt süt ve kalsiyum bakımından diğer zengin besinlerden tüketirseniz bu durumla daha az karşılaşırsınız. Düşünsenize aynı kremi kullanan kişilerin kimi çatlıyor kiminde hiç olmuyor , bence beslenmeyle çok alakalı bir durum. Selülit içinde tabii ki litrelerce su ve yürüyüş ...
15+4 deyim kilo almadım henüz çatlamadım da umarım böyle devam ettirebilirim sizde bundan sonra hem nemli tutun hemde iyi beslenin. Aktarda organik Hindistan cevizi yağı var hamilelikten öncede saçlarıma tüm vücuduma sürerdim iki gündür karnıma başladım tavsiye ederim...az çatlaklı gebelik dileklerimle
Ben çok iyi besleniyorum da yarim litre süt icerim günde, peynir zaten sürekli tüketiyorum fakat sanırım birazda vücut kendiliğinden yapiyor bünyeden. Hindistan cevizi yağı aldım bakalım ne olacak yarayacak mı. Seninde hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişin.. :anne::mapus:

Arkadaşlar hamilelikte kullandığınız selülit ve çatlak kremleri varmı ben lierac kullanıyorum 3. Ayimdan beri kesinlikle bana faydasi olmadı bitkisel yağlar le takviyede bulunmak istiyorum yada kremimi değiştirmek. Bacaklarımın iç kisminda ve üst kisimlarinda catlaklar iyice belirdi. Görüşlerinizi deneyimlerinizi yazarsınız sevinirim. Bu arada günde 3 litre su içerim.
Merhaba, hamilelik sırasında da kullanabileceğiniz ucuz ve doğal bir krem var. Aloe Vera kremi. Bana mesaj atabilirsiniz ürün ismi veremiyoruz maalesef.

Arkadaşlar merhaba,

Doktorum Selülit ve sıkılaşma için Active PPC selülit kremi önerdi. Kendinde kullanmış, önerebileceğim tek krem diyor. Diğerlerinden farkını sordum. Bunun içinde biberiye gibi bitkisel şeyler yok, bizim lipolizde kullandığımız maddeler var diyor.

Kullanan var mı ?

Selam arkadaslar temmuz da atmisim en son mesajimi dogumuma az kaldi ben catladim gobegim belim ve bacaklarim ve temmuzdan beri cok kilo almama ragmen kullandigim kreemlerde bir ise yaramadi

Kesinlikle banyodan sonra vazelin ve yine her gece yatmadan önce vazelin.Daha 1 ay oldu vazelin sürmeye başladım.yirtilmalar birden oluştu benim..Ama 1 aydır yirtilmalar durdu vücudun nemli kalması gerekiyor bunu da en iyi sağlayan krem vazelin bence kalıcı bir nemlilik sağlıyor.Diğer kremler deride emilip gidiyor.Kişiye göre iyi gelenler varsa bilemem diğer kremleri veya jelleri

Arkadaşlar hamilelikte kullandığınız selülit ve çatlak kremleri varmı ben lierac kullanıyorum 3. Ayimdan beri kesinlikle bana faydasi olmadı bitkisel yağlar le takviyede bulunmak istiyorum yada kremimi değiştirmek. Bacaklarımın iç kisminda ve üst kisimlarinda catlaklar iyice belirdi. Görüşlerinizi deneyimlerinizi yazarsınız sevinirim. Bu arada günde 3 litre su içerim.
merhaba ben kullandıgım bir üründen bahsetmek istiyorum canım selülit ve çatlak problemlerim vardı. ama suan kullandıgım ürün ile bu derdim yok oldu diyebilirim. Luis bienden aldıgım cold selülit seti ve çatlak yağı aynı markanın ürünü ve kesinlikle öneriyorum. Biraz da yediğine dikkat edersen arada sırada yürüyüş yaparak sonuç alıcaksın..

Kesinlikle banyodan sonra vazelin ve yine her gece yatmadan önce vazelin.Daha 1 ay oldu vazelin sürmeye başladım.yirtilmalar birden oluştu benim..Ama 1 aydır yirtilmalar durdu vücudun nemli kalması gerekiyor bunu da en iyi sağlayan krem vazelin bence kalıcı bir nemlilik sağlıyor.Diğer kremler deride emilip gidiyor.Kişiye göre iyi gelenler varsa bilemem diğer kremleri veya jelleri
Önereceğin bi marka varmı yoksa herhangi bi vazelin olur mi banada zeytinyagi sür dedi doktorum ama bnim karnım daha hiç büyümedi 15+3 haftaligim o yuzden daha başlamadım yağa kreme

Önereceğin bi marka varmı yoksa herhangi bi vazelin olur mi banada zeytinyagi sür dedi doktorum ama bnim karnım daha hiç büyümedi 15+3 haftaligim o yuzden daha başlamadım yağa kreme
Vazelinle ilgili yorum yaptığım gün henüz çatlaklarım birden başlamıştı ama geçiyor sandım baktim ki daha da artıyor..Doktoruma sorduğumda vazelinin çatlakları önlemek yerine olumlu yönde bir etkisi olduğunu söyledi yani kullanılmaması gerekiyormuş..Şimdi de badem yağı kullanıyorum günde 2 kez filan yine de çatlaklarımı durduramadım genetiğe bağlı sanırım

Aktardan kakao yağı aldım sabun gibi 10 liraya, 9 ay kullandım 30 kilo almama rağmen çatlamadım ki annem, teyzem çatlak içindedir. BElki tesadüftü ama 2. Kez hamile kalırsam gene kullanırım alıp. Günde 2 kez duş alır duştan sonra sürerdim.

Bence suyun hiç bir etkisi yok. Palmers kullandım şimdi. Mustelaya döndüm sonra ve sanırım bacağımın arkası çatladı

Tabi fazla bana göre bazıları ilk 3 ayda hiç almıyor sonra başlıyor bazıları da benim gibi birden alıyor sonra sadece göbeği büyüyor. Göbeğim de bir şey anlamıyorum. Göğsümdede yok fakat bacaklarin iç kismi başladı. Bugün alayım Hindistan cevizi yağı onada başlayım bari. Selülit de bacaklarda başladı. Bilmiyorum artık ya. Moralim bozuluyor . Bunlar anladıgim kadariyla hamilelikten sonra da kalıcı olacak.
Ben mustela kullanıyordum doktorum önermişti ama çok pahalı. Destek olarak vazelin ve bebek yağı aldım onları sürüyorum bol bol. Çatlamaya çok müsaitim ama en azına indirmek istiyorum olabilecekleri. Selülit zaten tüm hamilelelrin baş belası bacaklar iğrenç. Östrojen hormonu fazlalığından kaynaklanıyormuş sanırım. Sağlık olsun bebişler iyi olsun da doğumdan sonra halletmeye çalışıcaz

Back
X