Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 48 kiloyum normalde su da içmem ama çok rahatsızim.. Ebru şallının Savar hareketlerini yapamıyorum.. her zaman bu ünlüler nasıl bu kadar fit olabiliyor.. yani bilmiyorum görüntüsü falan çok çirkin bir de sizin geçti mibir de selülit bir dolaşım bozukluğu aslında,yani ameliyat olmak saçma geldi bana.ebru şallı'nın selülit savar diye hareketleri var onları yapsan?
Zor ya yap bakalım o liflerden bende alıcam çok işe yarıyor diyorlarBenim de rahatsız edici boyutta selulitlerim var o kadar ki bacaklarımın alt kısmında ve kollarımda bile var hafifte olsa. Kilom 51. Ben de pek su içmiyorum. Bir çok yerde okuduklarıma göre su içmek cok etkiliymiş. Ayrıca hormonal bozukluklar da sebep olabiliyormuş. Buna birde beslenme düzensizliği eklenince selulit kaçınılmaz oluyor. Ramazan biter bitmez beslenme düzenime yediklerime dikkat etmekle başlayacağım işe. Bitkisel kürler, yürüyüş ve egzersizlerle de destekleyeceğim umarım faydasını görürüm. Ayrıca selülit giderici sert lifler var banyoda onları tercih etmek bacaklardaki kan akışını hızlandırmada etkili bir yöntem.
Canım ben yeni başladım tedaviye bir sıvı var selülitli bölgeye enjekte ediliyor alidya adı Ankara da isen Mehmet Akgün le görüş bi istersen yaptıranlar memnun sonuçlarındanKızlar illa ameliyat mı olmam lazım selülitlerim için. Bilgisi olan yazabilir mi ya da doğal yollar la deneyip de kesin sonuç alan..
Malesef izmirdeyimCanım ben yeni başladım tedaviye bir sıvı var selülitli bölgeye enjekte ediliyor alidya adı Ankara da isen Mehmet Akgün le görüş bi istersen yaptıranlar memnun sonuçlarından
Çok dertliyim bu konuda annem de de var ondan bana geçmiş 2 3 ay sonra düğünüm var çıkmak istemiyorum sevdiğim adamın karşına böyle daha 22 yaşındayim istemiyorum yaEn sevdiğim konu artık bu konuda herşeyi biliyorum diyebilirim.
Selülitinde çeşitleri ve dereceleri var. çok ilerlediyse dolaşım bozukluğu lipoödem bile olabiliyor evet onu ameliyat ediyorlar. Ama nadir sanırsam çok yazı okumamıştım onunla ilgili, su ve yürüyüş mecbur ne yaparsan yap mecbursun çünkü dolaşımı düzenlemeniz gerekiyor. Artı sadece dolaşımdan olsa neyse problem birde hormonlar selüliti oluşturuyor aslında kadınlık hormonu ne kadar çok ise o kadar selülit oluşma imkanı var bi yandan iyi ama bi yandan kötü
Enjekte işlemler ile oradaki düzensiz yağı azaltıyorlar bi ihtimal düzelebilir ama dolaşım bozukluğu deva ettiği sürece o selülit geçmez. Mezoterapiyi denedim daha önce ama tek başına yetmiyor.
Kendi yaptıklarım bol bol su bol bol yürüyüş sabahları at kılı düştan çıkarken soğuk su ile bacaklara iki dakika şok tuzu azalt türk kahvesini 3 ün üzerine çıkma arada cihazlara giriyorum ama bunları yapmassan cihazlar tek başına hiç bişeye yaramıyor
Merhaba, 1, 1.5 ay gibi bir süre içinde düzenli kullanımla sonuç alınabileceğim önerdiğim bir set mevcut. Detaylı bilgi için bana yazabilirsiniz.Kızlar illa ameliyat mı olmam lazım selülitlerim için. Bilgisi olan yazabilir mi ya da doğal yollar la deneyip de kesin sonuç alan..
Ne yaptın gittin mi bi yerlere :)Çok dertliyim bu konuda annem de de var ondan bana geçmiş 2 3 ay sonra düğünüm var çıkmak istemiyorum sevdiğim adamın karşına böyle daha 22 yaşındayim istemiyorum ya
Bi çözüm buldun mu bilmiyorum ama ben 2 haftadır Mehmet Akgün önerisiyle LPG diye bir cihazla tedaviye başladım ufak ufak gelişmeler var soruların varsa cevaplayabilirimKızlar illa ameliyat mı olmam lazım selülitlerim için. Bilgisi olan yazabilir mi ya da doğal yollar la deneyip de kesin sonuç alan..
Bi çözüm buldun mu bilmiyorum ama ben 2 haftadır Mehmet Akgün önerisiyle LPG diye bir cihazla tedaviye başladım ufak ufak gelişmeler var soruların varsa cevaplayabilirim
Kremle selülit gitmez boşuna uğraşma selülit cilt altında 1,5 cm derinlikte oluyor kremi okadar derine yediremezsin :)Arkadaşlar merhaba,
Doktorum Selülit ve sıkılaşma için Active PPC selülit kremi önerdi. Kendinde kullanmış, önerebileceğim tek krem diyor. Diğerlerinden farkını sordum. Bunun içinde biberiye gibi bitkisel şeyler yok, bizim lipolizde kullandığımız maddeler var diyor. Ama ne internette var ne eczanede.
Aranızda kullanan var mı ?
Vakumlu cihazlar iyi gelir ama bacaklarında damarlanmaya dikkat et birde varislerle uğraşmaBi çözüm buldun mu bilmiyorum ama ben 2 haftadır Mehmet Akgün önerisiyle LPG diye bir cihazla tedaviye başladım ufak ufak gelişmeler var soruların varsa cevaplayabilirim
Selülit ameliyatı var evet ama pek önerilmiyor sanırım. Benimde alt kalça bölgesinde var biraz. Çok yürüyüş yaparım,doktorumda spor önerdi ve beslenmeyede dikkat etmek gerekiyor. Bir aydır deli gibi spor yapıyorum ve spor hocamın özellikle selülit için hareketlerini yapmaya özen gösteriyorum.
Vellashape diye bir cihaz var kızlar. Onunda çok olumlu etkileri varmış. Benim popo için düşündüğüm bir ameliyat var,eğer olursa selülit içinde ameliyatı tekrar konuşacağım :)