- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
at kılı fırçası watsonsda indirimde canım şuan ordan al istersen 26 Tl sanırım. Krauterhof selulit jeli, yorumlara bak istersen baya memnun kalan var. Losyon nivea q10 400 ml o da kadınlar günü için %50 indirimde:) yalnız krauterhofun sıkılaştırıcı jeli de aloe veralı olan daha iyiymiş sanırım ben nivea bitince onu alıcam. Googlea " Hindistan cevizi yağı denek" yaz kadınlar kulübünde 1 ay süreyle test edilmiş başarılı olan ve olmayan yöntemler var en etkilisi Hindistan cevizi yağı ve vücut fırçalama bir arada demiş kullanan kadınlar evde de vardı ona başladım o yüzden ama susam yağını da önerenler var tabi. Bir de duşta mutlaka soğuk su kullan sorunlu bölgelere sırf bu yöntemle bile kurtuldum diyenler var. Hindistan cevizi yağı alırsan katı olanları tercih et yalnız, doa kozmetik, mecit efendi ya da balen tavsiye ederimK kumralada27 cevabın için çok teşekkür ederim. Ben de yarın at kılı fırçasını alacağım. Bir kaç sitede susam yağıdenmiş. Sabahları işe girmeden kuru fırçalamayın akşamda kuru fırçalayıp susam yağını sürmeyi düşünmüştüm
Senin kullandığın ürünler neler. Sıkılaştırıcı losyon ve selülit jelinin ismini verebilir misin
akşam nivea yerine selulit jelini sur bence selulite asıl etki eden o çünkü. Fırçayı ben de görevliye sorup buldum selulit jellerinin olduğu yere koymuşlar diğer duş ürünlerinin yanında değildi.K kumralada27 dün watsons da baktım. Bulamadım fırçayı. N11 de. Alacağım yarın. Bahsettiğin jel ve sıkılaştırıcı için yarın tekrar uğrayayım watsonsa.
Benim şöyle bi yaşamım var. Sabah 6 da kalkıyorum. 8 de çocuk okula gidiyor. Ben 45 dk spor yapıp duş alıp okula gidiyorum.
Sabah kalkınca fırçalasam duştan sonra da Nivea yı sürsem. ( kıyafetim de leke yapmaz diye umuyorum)
Akşam da yine kuru fırçalayıp niveayı sürsem
Bu jeli hangi ara kullanacağım.
Tamam çok teşekkür ederim. Furçalayıp jeli sürerim akşam. Sabah ta spordan sonra niveayı. İlk defa bu kadar taktım kafama selülitlerimi. Ama inat ettim kurtulacağımakşam nivea yerine selulit jelini sur bence selulite asıl etki eden o çünkü. Fırçayı ben de görevliye sorup buldum selulit jellerinin olduğu yere koymuşlar diğer duş ürünlerinin yanında değildi.
ben de azmettim bu kez düzenli uygulucam hepsini inşallah. Rica ederim canım inşallah kurtuluruzTamam çok teşekkür ederim. Furçalayıp jeli sürerim akşam. Sabah ta spordan sonra niveayı. İlk defa bu kadar taktım kafama selülitlerimi. Ama inat ettim kurtulacağım
Netten sipariş vermeden watsonsa bakayım en iyisi.
Ben keselerin olduğu yere bakmıştım. Çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldun.
öğle arası hemen avm ye gittim. watsonsdan tüm ürünleri aldım. selülit kremi selülit jeli ve at kılı fırçası bu akşam uygulamaya başlayacağım.ben de azmettim bu kez düzenli uygulucam hepsini inşallah. Rica ederim canım inşallah kurtuluruz
İnşallah akşam başlayacağım. Netten de kremi Nasıl sürüp masaj yapmam gerektiği ile ilgili video izledim.İyi bulduğuna sevindim:) gelişmeleri yazalım bakalım olumlu sonuçlar alırız inşallah
dayanılmayacak kadar olmasa da yandı evet 1 saate yakın ten hassasiyetine göre değişir ama yanması ve ısınması normal canımK kumralada27 selülit jelini sürdüm. Bacaklarım yanıyor cayır cayır. Normal mi acaba bu kadar yanması.
çok teşekkür ederim.dayanılmayacak kadar olmasa da yandı evet 1 saate yakın ten hassasiyetine göre değişir ama yanması ve ısınması normal canım
dayanılmayacak kadar olmasa da yandı evet 1 saate yakın ten hassasiyetine göre değişir ama yanması ve ısınması normal canım
çok teşekkür ederim.
bu sabha da yaptım fırça ile. kollarım çabuk yoruluyor ama alışacak zamanla.
Maalesef düzenli olarak yapamadim:) ama spor yapıyorum her gün olmasa da haftada bir fırça yapıyorum krem sürüyorum suan beni rahatsız edecek durumda degillerMerhaba,
Sonuçlarınızı merak ettim, işe yaradı mı?
Ben bir süre devam ettim. Ama sonra bıraktım. Şimdi haftada 4 gün spora gidiyorum. Biraz fayda etti sanki spor.Merhaba,
Sonuçlarınızı merak ettim, işe yaradı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?