Sema Hastanesi Nasıl Bir Hastane

eliftuncay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
5
0
36
Kocaeli
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ilk defa doktora gidicem. Gideceğim doktorun hem iyi hemde hastanenin iyi olmasını istiyorum Sema hastanesi bu konuda nasıl bana önerebileceğiniz bir doktor var mı?

Sema hastanesi dediğinize göre maltepe civarında ikamet ediyorsunuz. Ahmet beyi bilmem ama Delta Hospital da Faruk bey var. Ben ona gittim. Şuan 4,5 aylık bir oğlum ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Zaten kendisinide görürsen o zaman daha iyi karar verirsiniz.

Ben kocaeli darıcada ikamet ediyorum ama ist. anadolu tarafında özel bir hastanede doğumyapmak istiyorum. Sema hastanesinn iyi olduğunu duydum ama yeterli gelmedi bana. Deltahospital'i ilk defa duyuyorum. Bir araştırıyım.

Arkadaşlar bana daha detaylı bilgi verecek birileri yok mu en azından öneride bulanabilecek.

????

Dragos Sema hastanesinde arkadasım çalısıyor. hastahane mükemmel. kesinlikle tavsiye ediyorum. fiytlar dısarıya göre biraz yüksek ama kesinlikle değer. doktor olarak ise OP. DR AYŞE GÜLÇıN DEMıRDÖVEN. mükemmel bir insan.

Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ilk defa doktora gidicem. Gideceğim doktorun hem iyi hemde hastanenin iyi olmasını istiyorum Sema hastanesi bu konuda nasıl bana önerebileceğiniz bir doktor var mı?

sema hastanesi süper bir hastane hele gülçin hn ı şiddetle tavsiye ederim benim doğumuma 3 hafta kaldı en başından beri kontrollerimi o yapıyor çok sıcakkanlı saygılı ve samimi insanı rahatlatıyor

bende semadaki Ayse Gulcin hanimi siddetle tavsiye ediyorum. harika bir insan zaten randevu almak istediginizde goreceksiniz ilk uc dort gune bos yer bulamayabilirsiniz.

Back
X