arkadaşlar ben de doğumumu medipolde yaptım, dr.um sema ovalıydı, hisar hospitalden 7 .ayımda medipole geçtim, hisar da n sonra beklentilerimi ne kadar karşılardı emin değildim, başlarda sema hn.dan memnundum , ancak doğumum pazar gününe denk gelince ve ben hafifhafif sancılarım olduğu halde sezeryan mı normaldoğummu karar verememişken sema hn dan sürekli karar versin artık, şeklinde mesajlar alıyordum. konu uzun neyse anlatmak istemiyroum kısaca şçyle özetleyebilirim. aslında semahn. bildli ve otecrübeli bir dr.ancak hastanenin yoğunluğundan hastalarıyla yeterince ilgilendiğini düşünmüyorumsorduğunuz spruya cvp veriyor, siz bişi sormazsanız da normal muayenesini yapıyor, gönderiyor.işini ticari amaçla yaptığını düşünüyorum, bazen suratı asık, bazen de mutlu. ben memnun ayrılmadım telefonda sekreteri ile konuşurken arkadan bana karşı kızgın ses tonunu duyduğum halde telefonu eline alınca az önce kızan o değilmiş gibi tabi hayatım, olur hayatım demeleri yüzünden ondan yeterince soğudum. tekrar doğum yapacak olsam asla ona gitmem. eğer doktorunuzla aranızda duygusal bir bağ da olsun istiyorsanız tercih etmemenizi öneririm, yok yaptığı işönemli diyorsanız evet işini biliyor, çünkü tecrübesi çok. sema hn. hastanede olmadığı için bi keere tesadüfen leyla hna muayene oldum. sanki ben başından beri onun hastasıymışım gibi o kadar güzel ilgilendi ki.sema hn. göre çok çooook daha ilgili ve sevecen ve bilgisi bence çok daha iyi.onu kesinlikle tavsiye ederim, ben tekrar doğum yapacak olsan kesinlikle leyla hanımı tercih ederim.