Sema Oval

Benm annem onda doğum yaptı çok memnundu komşumuz onun okuldan arkadaşı çok ii anlatıo bi tanıdığım üçüncü doğumunu onda yaptı ikincisi ölü doğmuştu kendisinin toparlanmasında sema hanımın çok büyük etkisi olduğunu söölemişti ben 24. haftamdayım ona gidiorm memnunum ama ii bişiiler duyar daha da rahat olurum die yazdım ama bi tane bile ii bişii yazan olmadı çok çok çok enteresan

Son düzenleyen: Moderatör:
bende sema hanıma gidiyorum. 8. ayımdayım. hamileliğimden önce sema hanıma gidene kadar bir ton doktor dolaştım. hepsi birbirinden kötüydü. senin çocuğun olmaz bile dediler. ama sema hanıma gittim onun ilgisi sayesinde moral buldum. doğal yolla hamile kaldım ve sema hanımdan çok çok memnunum. bu eleştirileri okuyunca çok şaşırdım. umarım doğumda bir sorun yaşamam ama şuana kadar sema hanımla hiç sorun yaşamadım.

bu gittiğimde gene çok iiiydi. hayırlısıyla bi sorun yaşamadan çokrahat bi doğum yaparsn leyya cım...

ben çok doktor araştırdım.arkadaşlarım çok tavsiye etti.özelde sezeryancı,paragöz olmayan,dindar,sempatik bir hanım.Başı biraz kalabalık.ama kadın doğum branşının özelliği bu.Ben gitmeden netten de araştırdım çok olumluydu.gittikten sonra birden olumsuz yazılar gördüm.Ben memnun kaldım.Gerçi önemli olan doğum anı.Ben çok iyi şeyler duydum ve kendim de memnun kaldım.

Merhaba,
Benim doktorum da Sema hanım idi. 4 ay önce sezeryan ile doğum yaptım. ıyi bir doktor ancak çok çok hastası var.Ben 6. ayımdan sonra ona başladım. Herkese her zaman aynı davranamıyor. Bazen çok şeker oluyor, bazen yüzü asık oluyor. Sezeryan kendi isteğim ile oldu. Ama pek çok normal doğuma girdiğine şahit oldum yani ille de sezeryan taraftarı olduğunu düşünmüyorum. Hastane çok çok iyi hemşireler de çok iyi. Tek sorun kalabalık..Eğer riskli bir gebeliğiniz varsa bence daha boş zamanı olan bir dr olmalı. Zira ben doğum yapana dek inşallah bi aksilik olmaz diye dua ettim Sema Hnm ın çok ilgilenebileceğini düşünmüyordum. Allahtan herşey yolunda gitti..Ve tel.le bir kez bile aramaya cesaret edemedim..

selam kızlar bende aynı hastanede leyla hanıma gidiyorumm çokkk memnunum güleryüzlü çok iyi bi dktr çokda iyi ilgileniyo herşeyi sorabiliyorum..
henüz hamiş değilim bu yüzden tedavi oluyorum ama asla ondan vazgeçmem
tabi yoğun olmasa daha iyi olur

[FONT="Comic Sans MS] bende sema hanımla ilk gebeliğimin 20. haftasında erken doğumdan dolayı tanıştım işinin ehli kadere çok inanan bir kadın elinden geleni yapıyor ama taktiri allaha bırakıyor çok güleryüzlü olduğu söylenemez ama gerçekten çok kalabalık epeyce bir çocuğumuz olmadı bana artık bir tüp bebek merkezine başvurmam gerektiğini söyledi ama orda başka bir doktor sanırım şule hanım hemen burda aşılama yapılabileceğini söyledi sema hanım hayır burda vakit kaybetme daha profesyonel bir yere gitmemi söyledi şimdi allahıma şükürler olsun tedaviye gerek kalmadan bebeğim yeniden geldi hemen soluğu sema hanımın yanında aldım ve benim kadar en az oda sevindi iki kere muayene etti her defasında benimle birlikte allaha şükrediyor ben seviyorum kendisini[/B][/FONT]

Son düzenleyen: Moderatör:
12 haftalık hamileyim hala doktorumu bulamadım. kimi araştırsam bi sürü şey çıkıyor altından. sonuna kadar normal doğumu destekleyen, ihtiyaç duyduğum an arayabilceğim, güvenebilceğim bir bayan doktor bulamaıdm gitti ((

arkadaşlar bende sema hanm hastasıyım gerçekten iyi bir doktor fakat geçen gün çok korkuttu beni. sizce sezeryane meyleden bir doktor mu??

hayır kesinlikle değil ben doğumumu yaptım allah ondan binkere razı olsun çok çok çok ii bi doktor beni sezeryan yapmamak için elinden geleni yaptı onu çok çok çok seviorm

arkadaşlar hamdolsun bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım şuan 4.5 aylık. doğumumu da Sema hanım yaptırdı. sağolsun çok uğraştı normal doğum için. tekrar doğum yapacak olsam hiç tereddüt etmeden yine Sema hanımı seçerim. Rabbim doğum yapacak herkesin yardımcısı olsun.

arkadaşlar ben de doğumumu medipolde yaptım, dr.um sema ovalıydı, hisar hospitalden 7 .ayımda medipole geçtim, hisar da n sonra beklentilerimi ne kadar karşılardı emin değildim, başlarda sema hn.dan memnundum , ancak doğumum pazar gününe denk gelince ve ben hafifhafif sancılarım olduğu halde sezeryan mı normaldoğummu karar verememişken sema hn dan sürekli karar versin artık, şeklinde mesajlar alıyordum. konu uzun neyse anlatmak istemiyroum kısaca şçyle özetleyebilirim. aslında semahn. bildli ve otecrübeli bir dr.ancak hastanenin yoğunluğundan hastalarıyla yeterince ilgilendiğini düşünmüyorumsorduğunuz spruya cvp veriyor, siz bişi sormazsanız da normal muayenesini yapıyor, gönderiyor.işini ticari amaçla yaptığını düşünüyorum, bazen suratı asık, bazen de mutlu. ben memnun ayrılmadım telefonda sekreteri ile konuşurken arkadan bana karşı kızgın ses tonunu duyduğum halde telefonu eline alınca az önce kızan o değilmiş gibi tabi hayatım, olur hayatım demeleri yüzünden ondan yeterince soğudum. tekrar doğum yapacak olsam asla ona gitmem. eğer doktorunuzla aranızda duygusal bir bağ da olsun istiyorsanız tercih etmemenizi öneririm, yok yaptığı işönemli diyorsanız evet işini biliyor, çünkü tecrübesi çok. sema hn. hastanede olmadığı için bi keere tesadüfen leyla hna muayene oldum. sanki ben başından beri onun hastasıymışım gibi o kadar güzel ilgilendi ki.sema hn. göre çok çooook daha ilgili ve sevecen ve bilgisi bence çok daha iyi.onu kesinlikle tavsiye ederim, ben tekrar doğum yapacak olsan kesinlikle leyla hanımı tercih ederim.

Son düzenleme:
ben de sema ovalıya gidiyorum ilk gidişimdi cok ilgiliydi cok sevdim ama tahlil verdi hemen burda yaptır getır dedı tuafııma gitti verdigi testler 330 lira tutuyor ben devlette yaptırıcam bakalım tepkısı ne olucak :)

ben kendisini tanımıyorum ama bi arkadaşım onda doğum yapmış ve çok memnun olduğunu söylüyordu,bana da tavsiye etmişti...

doğum yapalı 11 ay oldu ama benm gönül bağım sema hanımla hala devam ediyor daha önce de söylediğim gibi onu çok çok çok sewiyorum testleri 330 lira tutan arkaaşım keşke sorsaydın devlette yaptırıp getirsem ne dersiniz diye çünkü benm bi ark da aynı şeyi yapmıştı sordu tabii ki cnm nedn kabul etmiim demiş için rahat ederdi en azından evet çok yoğun evet zamanı kısıtlı ama yıldız meselesi mi bilmiorm seven çok sewio sevmeyen nefret edio:))

benm dr.um seval hanımdı yeni doğum yaptım,ben normal doğum yapcakdım dr.mda inş. seni normal doğurtcaz derdi ama kordon dolanması oldu ve biz zorunlu sezeryan oldu.seval hanımı önerebilirim ,yoğun ama güleryüzlü bir hanım,hem bana birçok test istemesine rağmen devletde ve sağlık ocağında yaptırabilisin derdi hep.sema hanımın hastalarıyla karşılaşırdm onun da ii bir dr. old söylerdiler...hepinize hayırlı doğumlar

merhabalar ben 2009 tarihinde medipol hastanesinde doğum yaptım doktorum sema ovalıydı allah razı olsun doktorumdan çok memnunum sezeryan oldum ama herşeyimle bizzat ilgilendi çok rahat doğum yaptım ameliyathane hazır olana kadar bekledim ama doktorum sayesinde tansiyonum bile çıkmadı tekrar doğum yapacak olsam sema ovalıyı seçerdim.

Şu an 8 aylık hamileyim,6. aya kadar Sema hanıma gittim.Beni her zaman yüzünde bir gülümseme ile karşılasa da hiç bir zaman doğru dürüst ilgilenmedi.Ultrasonlarım 1-2 dakikayı geçmedi.Hep acele davrandı.Ben de sorun bendedir diye pek üzerinde durmadım,ama arkadaşlarım uzun ultrason seanslarından bahsedince kafam biraz karıştı.Ben sormadıkça pek açıklama yapmıyordu.En son kopuşum sürekli kilomu eleştirmesinden oldu.6.ayda toplamda 15 kilo almıştım,sürekli azar işitiyor gibiydim.En sonunda biraz gözlerim doldu,dr hanım ne yapabilirm dedim.Tek dediği hamur işini kes'di.Ona sürekli hamur işi tüketmediğim söylüyordum halbuki.Ayaklarım hiç oraya gitmiyordu,en sonunda neden kasıyorum dedim.Şimdi medikana Hüseyin Bey'e gidiyorum.Tek kelime ile süper bir dr.Kaprissiz,ilgili ve sayesinde bir ayda 1 kilo aldım.Çünkü ne yapmam gerektiğini güzel bir şekilde açıkladı.Sema Ovalı ticari bir dr.Tecrübesini bilemem ama kendimi güvende hissetmedim onun yanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…