mrb sonuclariniz nasildi bizde yaptik 10 gun sonra cvp gelecek cok merak ediyorumMerhaba biz yaptırdık semen panel testi
Haploit hücre çıkmadı.Markırlarada bakamamışlar kaliteli rna olmadığı için tekrar test vereceğizmrb sonuclariniz nasildi bizde yaptik 10 gun sonra cvp gelecek cok merak ediyorum
anladim biz daha sonuclari bekliyoruz siz ne kadar odediniz test icinHaploit hücre çıkmadı.Markırlarada bakamamışlar kaliteli rna olmadığı için tekrar test vereceğiz
benim bildigim sonuclar 20 gunde cikiuor sizinki niye erken cikmisBizde yaptırdık sonuç 10 günde çıktı değerlerimiz düşük malesef
sonuc sayfasinin ismi ne bende bi bakiyumBizde şaşırdık biz mesaj gelmesini beklemedik ara sıra kontrol ettik sonuç sayfasından
mrb canim sizin degerleriniz nasildi lutfen yazarmisinBizde yaptırdık sonuç 10 günde çıktı değerlerimiz düşük malesef
tskr canim bizde daha yolamadilar ama kendimiz baktik %90diploid %10 da anoploid cikmos haploid hucre yok sence kotumu bizimdeBuda ikinci
bende hemen gonderdim ta mayis 22de cvp verecekAşağı yukarı aynı ozaman bizimkisiyle biz doktora gönderdik inşallah olumlu gelişme vardır. Doktor cevap verirse olumlu yada olumsuz buraya yazarım inşallah olumludur
evet kaan aydosSizindemi doktor kaan aydos
ha tamm bizde oyle yapariz tskrlerBizede 17 mayıs diye geldide mesaj bir ay geçtikten sonra hemşireyi arayınca doktor ertesi gün tahlillere bakıp cevap veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?