- 23 Şubat 2019
- 79
- 22
- 8
- Konu Sahibi Kardelenin evi
Eşimde sperm morfoloji hiz sayı problemli.benim amh 1.07 çıktı yasımiz 30 .4 yillik evliyiz cocuk olmuyor hangi doktor sorunlarımizı çozebilir esindede kendindede sorun olup hamile kalan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Semih beyi bilmiyorum eminim o da iyi bir doktordur ama ben çağlar beyi tanıdığım için onun hakkında yorum yapabilirim.Biz de eşimdeki morfoloji ve hız nedeniyle tüpe yöneldik.benim yaşımda 30 ve 4 buçuk yıllık evliyim.2 yıldır istiyoruz.2 kimyasalım 1 dış gebeliğim var.şubatta 8 yumurta toplandı ve yumurtaların hepsi kalitasiz çıktı.biz problemin eşimde olduğunu düşünürken asıl problem bende çıktı.3 ay vitamin takviyesi alıp geçen hafta 2.tedavimize başladık yarın yumurtalarım toplanacak.Bu zamana kadar Çağlar hocam hep destek oldu ve çok ilgilendi.yani başarılı ya da başarısız da olsa ona karşı düşüncelerim değişmeyecek elinden geleni yapıyor gerisi embriyoloğa va en önemlisi Allaha kaldı.Eşimde sperm morfoloji hiz sayı problemli.benim amh 1.07 çıktı yasımiz 30 .4 yillik evliyiz cocuk olmuyor hangi doktor sorunlarımizı çozebilir esindede kendindede sorun olup hamile kalan var mı
Ne kadar tup bebek ucretiSemih beyi bilmiyorum eminim o da iyi bir doktordur ama ben çağlar beyi tanıdığım için onun hakkında yorum yapabilirim.Biz de eşimdeki morfoloji ve hız nedeniyle tüpe yöneldik.benim yaşımda 30 ve 4 buçuk yıllık evliyim.2 yıldır istiyoruz.2 kimyasalım 1 dış gebeliğim var.şubatta 8 yumurta toplandı ve yumurtaların hepsi kalitasiz çıktı.biz problemin eşimde olduğunu düşünürken asıl problem bende çıktı.3 ay vitamin takviyesi alıp geçen hafta 2.tedavimize başladık yarın yumurtalarım toplanacak.Bu zamana kadar Çağlar hocam hep destek oldu ve çok ilgilendi.yani başarılı ya da başarısız da olsa ona karşı düşüncelerim değişmeyecek elinden geleni yapıyor gerisi embriyoloğa va en önemlisi Allaha kaldı.
7bin civarı.Ne kadar tup bebek ucreti
Raporlu 5500 dediler az once aradim forumda birisi ucreti doktora ayri hastaneye ayri transfere ayri odedik yazmis kafami karistrdi7bin civarı.
Biz rapor almadık daha doğrusu alacak zamanımız olmadı şehir dışından geliyoruz.mikroenjeksiyon için farklı bir fiyat oluyor mu bilmiyorum benim eşime de o yöntemden yapacaklar.daha önceden de orada yaptırdığımız için ben 7 bin lira ödedim dün.ancak diyelim ki embriyolarınızı dondurmak istiyorsunuz onun içinde ayrıyeten ücret ödüyorsunuz.bu her yerde böyleAci bademde mikro enjeksiyon yöntemiyle tüp bebek fiyati nedir esimde sorun var benim de amh dusuk 1.07 rapor cikartacaz ucret ne kadar oluyor aradim aradim 5500 dediler embriyo filan bazi seyler daha soyledi tam anlamadim ilk defa deneyecez tup bebek raporluk ilk gidecek icin ucret nedir ameliyat felan yok normak tup bebek
Embriyo dondurma ne kadar acabaBiz rapor almadık daha doğrusu alacak zamanımız olmadı şehir dışından geliyoruz.mikroenjeksiyon için farklı bir fiyat oluyor mu bilmiyorum benim eşime de o yöntemden yapacaklar.daha önceden de orada yaptırdığımız için ben 7 bin lira ödedim dün.ancak diyelim ki embriyolarınızı dondurmak istiyorsunuz onun içinde ayrıyeten ücret ödüyorsunuz.bu her yerde böyle
Şöyle ki zaten muayene ücreti 200 tl veriyorsunuz.Mesela benim ilkinde yumurtalarım toplandı ama transfer olmadığım için transfer ücretini bana geri iade ettilerRaporlu 5500 dediler az once aradim forumda birisi ucreti doktora ayri hastaneye ayri transfere ayri odedik yazmis kafami karistrdi
Dün bana 1900 dediler yanılmıyorsam.tek embriyom olsun da o parayı da vereyim.Embriyo dondurma ne kadar acaba