Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende cem bey e yeni başladım benimde embriyonun yarın beşinci günü olacak..yalnız üçüncü gününde embriyolog aradı altı hucereli dedi beşinci gün embriyosu önemli dedi ..eğer beşinci gün de gelişmez ise tekrar mi yumirta toplama olacak bilgisi olan var miMerhaba cem beyin hastasiyim.doktor dan cok onemli olan labartuar alanidir embyolg ark.bilgsi ve donanimi onemli arastirirkenden bunlara bakin.
Cem bey iyi biri cok fazla konusmaz ne yapacaksa asistanlarina anlatir onlarla dha fazla gorusmus olucaksinizdir. Her soruyi sorabolilceginiz zeynep hemsire vsr. Transferimin 5.gunundeyim
Eger gitmese malasef tedavi iptal oluyor. 1 embyonuz tek mi varMerhaba bende cem bey e yeni başladım benimde embriyonun yarın beşinci günü olacak..yalnız üçüncü gününde embriyolog aradı altı hucereli dedi beşinci gün embriyosu önemli dedi ..eğer beşinci gün de gelişmez ise tekrar mi yumirta toplama olacak bilgisi olan var mi
Test yaptınız mı umarım sonuçMerhaba cem beyin hastasiyim.doktor dan cok onemli olan labartuar alanidir embyolg ark.bilgsi ve donanimi onemli arastirirkenden bunlara bakin.
Cem bey iyi biri cok fazla konusmaz ne yapacaksa asistanlarina anlatir onlarla dha fazla gorusmus olucaksinizdir. Her soruyi sorabolilceginiz zeynep hemsire vsr. Transferimin 5.gunundeyim
Cumartesi cem beyin yaninda kan vericem o zman belli olucakTest yaptınız mı umarım sonuçolur
![]()
inşallah pozitif olurCumartesi cem beyin yaninda kan vericem o zman belli olucak
Esimde sperm hareket skntisi var.ben ilk cem beye gittigimde beni ordaki uroloji doktoruna gonderdi.(on gorusme ucretsiz) ordan olumlu gelirse baslariz dedi.ege bey de cok iyi ve motive edici bir bey yapmamaiz gerekenleri soyledi.3 4 ay dediklerini yaptik pek ilerleme olmayinca smdi tedaviye baslayin dedi ve cem hocamla basladik.ekimde tedaviye basladik ve opudan sonra rahim dinlendirme yapip adet olunca tekrar baslayip transfer uyguladi. Eger erkek sorununz varsa bence ege beye ucretsiz on gorusme yapin tum testlerinizi goturun.elle muyane olursa ucret alirlar. Onun icin elinizde varikosel ultsngrafi varsa unutmayin goturmeyiinşallah pozitif olurbende cem beye tedaviye başlamak istiyorum tam olarak sorununuz neydi bizde hem kadin hem erkek foktörü sorun o yüzden kararsizim bi negatif tüp bebek yaşadim geçen sene
Sağol canım varikoselimiz yok muaynelerde çikmadi ama ultrason çekilmedi hiç ben cem beyle ön görüşme yaptim karar verme aşamasindayim rezervim baya az bitmek üzere gibi hatta içime sinen tek cem bey var şuanda Allah emeklerimizi karşiliksiz bırakmasın inşalalhEsimde sperm hareket skntisi var.ben ilk cem beye gittigimde beni ordaki uroloji doktoruna gonderdi.(on gorusme ucretsiz) ordan olumlu gelirse baslariz dedi.ege bey de cok iyi ve motive edici bir bey yapmamaiz gerekenleri soyledi.3 4 ay dediklerini yaptik pek ilerleme olmayinca smdi tedaviye baslayin dedi ve cem hocamla basladik.ekimde tedaviye basladik ve opudan sonra rahim dinlendirme yapip adet olunca tekrar baslayip transfer uyguladi. Eger erkek sorununz varsa bence ege beye ucretsiz on gorusme yapin tum testlerinizi goturun.elle muyane olursa ucret alirlar. Onun icin elinizde varikosel ultsngrafi varsa unutmayin goturmeyi
Evet yumurta takibi opu ve transferi de kendisi yapiyor.sadce ilaclari nasil kullanicgimizi fln yanindaki hemsireler anlatiyor. Ben de numrasi da var cem beyin aklima takilan sorulari da whsspptn yaziyorum gun icind3 cvp veriyorSağol canım varikoselimiz yok muaynelerde çikmadi ama ultrason çekilmedi hiç ben cem beyle ön görüşme yaptim karar verme aşamasindayim rezervim baya az bitmek üzere gibi hatta içime sinen tek cem bey var şuanda Allah emeklerimizi karşiliksiz bırakmasın inşalalhBirde yumurta takibini ve opu yu cem bey yapiyor dimi seni bşraz soru yağmuruna tutabilirm canım kusura bakma
![]()
Teşekkür ederim canım güzel haberlerini paylaşmani bekliycem inşalalhEvet yumurta takibi opu ve transferi de kendisi yapiyor.sadce ilaclari nasil kullanicgimizi fln yanindaki hemsireler anlatiyor. Ben de numrasi da var cem beyin aklima takilan sorulari da whsspptn yaziyorum gun icind3 cvp veriyor
InsALLAHTeşekkür ederim canım güzel haberlerini paylaşmani bekliycem inşalalh![]()
Hamileyim canimTeşekkür ederim canım güzel haberlerini paylaşmani bekliycem inşalalh![]()
Gözün aydin Allah tamamına erdirsin Maşallah çok şükür yoksa cem beyin en son paylaşimi senmisinHamileyim canim
Gözün aydin Allah tamamına erdirsin Maşallah çok şükür yoksa cem beyin en son paylaşimi senmisin
[/QUOTE
Allah razi olsun bu yolda emek veren isteyen dileyen herkese rabbim bu cuma vaktinde nasip etsin.
Evet story deki son post yine bir ilk dedigi benim
Tebrikler darısı bizlereHamileyim canim
InsALLAH tez vakitte Rabbim sizlere de nasip ederTebrikler darısı bizlere![]()