• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şemsiyeler

angelike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2007
171
1
96
41
İstanbul
Yağmurdan korunmak için kullandığımız şemsiyeler, artık farklı işlevler de üstleniyor.


Sokağa çıkarken, eğer yağmur yağıyorsa elimiz hemen kapının kenarındaki şemsiyeye gider. Aslında şimdiye kadar kullandığımız şemsiyeler, fiyatları ne olursa olsun, aynı sıradınlıkla tasarlanmıştı. Oysa yeni nesil şemsiyeler farklı özellikler taşıyor.

Mesela artık şemsiyeyle yürürken, karşıdan gelen veya yanınızdan geçen kişilerin gözlerine çıtaların girmesi olasılığı ortadan kalkıyor. Çünkü, şişme özellikli şemsiyelerde ince, metal çıtalardan kullanılmıyor. Üstelik şeffa yapısı da şık bir görüntü sergiliyor. "Nasıl şişireceğim?" diye telaşlanmanıza gerek yok, çünkü sapındaki küçük mekanizma, tek bir dokunuşla bunu sizin için hallediyor.



Dizayner Hsiao Yong-Li tarafından tasarlanan şemsiye ise elektronik kağıttan üretilmiş. Internetten indirdiğiniz herhangi bir görüntüyü, sapındaki minik bilgisayara yükleyip seçtiğinizde, şemsiyenin iç tavanına yansıtabiliyorsunuz.


Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!


Özel tasarım olan bir başka şemsiye ise projektörüyle dikkat çekiyor. Şemsiyenin açılma mekanizmasının hemen altına yarleştirilen küçük bir projektör makinası sayesinde istenilen görüntü, iç tavana yansıtılabiliyor.


Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!



Herhalde şimdiye kadar anlattığım şemsiyeler arasında en işlevli olanı müzikli şemsiye. Çünkü en azından diğerleri gibi "şemsiyenin tavanına bakma" ihtiyacı hissettirmiyor. Sadece minik kayıt cihazına yüklediğiniz şarkıları dinleyerek yağmurlu havanın keyfine varabiliyorsunuz.



Müzikli şemsiye... Tabii ki bir Japon tasarımı.Üstelik yağmurun stresini keyfe dönüştürüyor


Hemen herkesin bu konudaki en büyük derdi, rüzgarlı havalarda şemsiyenin ters dönüp kırılmasıdır. Yeni üretilen ergonomik şemsiye, bu olasılığı ortadan kaldırıyor. Deniz kabuklusu formundaki şemsiye, rüzgara karşı diğerlerine göre çok daha iyi dayanıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2.jpg


4.jpg



1.jpg



4.jpg

5.jpg


6.JPG


14.jpg


1.jpg

4.jpg




kızlar seçin beğenin alın :dance:
 
ılk sıradakiler çok güzellermiş Bi ben bulamadım şöyle cici şesmiyeler:=)
 
celal birsen diye bir şemsiye markası var arkadaşlar. ben onun şemsiyesini kullanıyorum ve o kadar memnunum ki anlatamam. belki 5 sene olmuştur alalı. ve hiç bozulma,deforme yok. ayrıca bundan önceki şemsiyeler en ufak rüzgarda dönerdi. ama bu ancak çok şiddetli rüzgar olursa dönme yapıyor. onun dışında herkesinki dönerken benimkisi dönmüyor. çok memnunum ve şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar
 
hepsi birbirinden güzel ama ben buna daha çok bayıldım yaa yağmurda sevdiğinle romantik yürüyüş sefasında süper olur
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Balerinli,kelebekli,papatyalı ve VanGogh un resmi olana bayıldım.Bulsam kaç para olsa alırdım...
 
Back
X