Sen beni engellesen ne olur, engellemesen ne olur?

sufigo

Mühendis adayı :)
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
718
156
73
herkese merhaba, bugün de beni darlayan bir şey oldu size yazmak istedim.
sevgilimle 3 ay önce ailesi onun birileriyle ilişkisinin olmasına karşı olduğu için ayrılmıştık.
düşe kalka 3 ayı bi şekilde bitirdim. şimdi yine aynı şehirde ve aynı kampüsteyiz fakülteler karşılıklı hatta karşılaşıyoruz.. ayrıldığımız gece beni tüm hesaplardan engellemişti.(çok amaçsızca bence) sonra ayrıldıktan 20 gün sonra chat sayfasında uygun olmayan +18 bir hesap açtığını görmüştüm ve gözümdeki değeri 0 a inmişti..
o da yetmezmiş gibi ikimizin ortak arkadaşı olan (ama onun yakın arkadaşı olan kişinin) twitter hesabından da beni engelletmişti. Arkadaşına (hatta arkadaşımıza) mesaj atıp rahatsız etsem hadi neyse engelle ama ne gerek var?
ama arkadaşı ile instagramdan hala takipleşiyorduk hatta tüm fotoğraflarımı beğeniyordu ben de sonuçta arkadaşım diye beğeniyordum fotoğraflarını.en son bayramda mesaj atmıştık. ayrıldık diye arkadaşım olan birini neden sileyim ki?
ama o öyle yapmadı. Bugün eski sevgilimin o arkadaşı ( benim de arkadaşım olarak gördüğüm kişi) beni instagramdan da engellemiş..Ben eski sevgilimin engellettiğini düşünüyorum ve bu beni gerçekten üzdü.
Aradan 3 ay geçti ne ben sevgilime dönsün diye mesaj attım ne de arkadaşına bulaştım. İstesem yerini , yurdunu biliyorum onu ulaşmak istesem 3. kişileri kullanmam ki.
Durduk yerde arkadaşımıza beni neden engelletir ki bir insan? Artık bir şeyler kabuk tutmaya başlamışken böyle olgunlaşmamış olması beni baya yıprattı.
Okuyan herkese teşekkürler.

Aşırı çocukça sevgilin kadar engelleyen arkadaşı da suçlu.
Siz ayrıldıysanız ona ne?
Eğer ulaşamayasın diye engellettirdiyse zaten umurunda olmamalı.
Öyle ya da böyle seni bir şekilde istemeyen engelleyen kişiyi sil at.

Guzel hareket yapmissin bravo. Iste sogukkanli davranman icine dert olmuş. Hala unutamamis seni ki ordan burdan engelliyor.

arkadaşıyla konuşuyor olsan, ne bileyim eski sevgilin hakkında ona sorular soruyor olsan engelletmesini anlarım. ama böyle çok gereksiz

Aşırı çocukça sevgilin kadar engelleyen arkadaşı da suçlu.
Siz ayrıldıysanız ona ne?
Eğer ulaşamayasın diye engellettirdiyse zaten umurunda olmamalı.
Öyle ya da böyle seni bir şekilde istemeyen engelleyen kişiyi sil at.

evet kesinlikle.
ikisi de olgunlaşamamış bence..
haklısın

Puff, ergenlikten çıkamamış (:
Salla ya, hiç takma kafana.
Belkide engellettiriyor ki köpürüp iletişime geçesin diye, herşey beklenir bu ergen ruhlulardan.

bence eski sevgiliniz değil engelletse engelletse eski sevgilinin anası babası engelletmiştir.. kendi aklı fikriyle sevgililik bağı kuramayan adam anasından icazet almadan o işi beceremez..

bence eski sevgiliniz değil engelletse engelletse eski sevgilinin anası babası engelletmiştir.. kendi aklı fikriyle sevgililik bağı kuramayan adam anasından icazet almadan o işi beceremez..

kesinlikle öyle ..

Iyy herşeyi geçtim de üniversite çağına gelmiş ama hala ilişkilerinde aile sözü dinleyen erkek. :kusmuk:
Evlenince ne olur tahmin dahi edemiyorum.:KK14:

bana ayrılırken dediği de ailem seni istemiyor ne yapayım aileme karşı mı geleyim babam ya bizi seç ya kızı . kızı seçersen sana ev de arabada para da okul da yok dedi demişti. düşünün..

Valla konu başlığı ile duygu durumun pek uymamış.baya takmışsın bu duruma.bemce onlar daha çocuk.sen bari çocuklarla çocuk olma.neden yok o engellemiş yok bu engellemiş takılıyosunki..

Sen tepki ver diye yaptırmıştır yoksa durduk yere ne gereği var dimi. Ama sende akıllılık yapıp oyuna gelmemişsin tebrikler:KK66:

Ailesi istemiyor diye ayrılık ne yahu çocukmu +18 lere girecek kadar büyük ama ailesinin ağzına bakıp ayrılcak kadar çocuk demekki boşver gitsin gerçek sevgilere yelken aç

Puff, ergenlikten çıkamamış :-)
Salla ya, hiç takma kafana.
Belkide engellettiriyor ki köpürüp iletişime geçesin diye, herşey beklenir bu ergen ruhlulardan.

Evet takmamaya çalışıyorum , yorumun için teşekkürler :)

Back
X