Sen beni hep kıskanıyorsun, güvenmiyorsun dedi

Dertli9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
130
-31
26
Uyandığımdan beri şoktayım.deprem haberlerine bakarken,o bahsettiğim cocuk aradi.dedim gündemim bu değil.deprem oluyo farkindamisin dedim.bana dediki,Sen beni hep kiskaniyosun güvenmiyorsun zaten.kavga ettik o anda,kırgınlıklarım anlatmaya çalıştım bana,tamam en haklı sensin diyip durdu.bana lan Bi dinle dallama dedi. Orda bitti bende.ne kadar salak olduğumu söylemeyin ben anladim. Linç yemek değilde,bu soruyu sorma durumumu anlattim zaten,sabahtan beri haber bende izliyorum ,bana bu soruyu sordum diye neden bukadar kötü şeyler diyorsunuz. duyarlı olmak burda paylaşım yapmakla mi oluyo gerçekten. Siz meselaa evinizdesiniz ama elde telefon sürekli buraya girerken duyardan mi giriyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linç yememek için deprem haberi izledigini belirtmen duyarlı mi yapti şimdi

Sen kimsin, bahsettiğin çocuk (çetereni mi tutucaz) kim zerre umrumuzda değil

Şimdi duyarcı diyecekler ama sahiden tek derdiniz bu mu şu anda? Evimize giremiyoruz biz. Dönebilecek bir evimiz olacak mı bilmiyoruz. Onlarca insan öldü, bir o kadar enkaz altında. Şimdi diyecekler ne işin var burada o zaman.
Kardeşim okulun birinde sandalye tepesinde sallantı beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Bilmem anlatabiliyor muyum?
Tatmadığınız acılar hakkında konuşmayın rica ediyorum. Bizler burada yarınımızdan emin değiliz. Siz bunu kullanarak aşna fişne muhabbeti yapma derdindesiniz

depremler alakali bir sorun sanip girdim okumak icin !!

Az bile söylemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…