Linç yememek için deprem haberi izledigini belirtmen duyarlı mi yapti şimdiUyandığımdan beri şoktayım.deprem haberlerine bakarken,o bahsettiğim cocuk aradi.dedim gündemim bu değil.deprem oluyo farkindamisin dedim.bana dediki,Sen beni hep kiskaniyosun güvenmiyorsun zaten.kavga ettik o anda,kırgınlıklarım anlatmaya çalıştım bana,tamam en haklı sensin diyip durdu.bana lan Bi dinle dallama dedi. Orda bitti bende.ne kadar salak olduğumu söylemeyin ben anladim
Sen kimsin, bahsettiğin çocuk (çetereni mi tutucaz) kim zerre umrumuzda değilUyandığımdan beri şoktayım.deprem haberlerine bakarken,o bahsettiğim cocuk aradi.dedim gündemim bu değil.deprem oluyo farkindamisin dedim.bana dediki,Sen beni hep kiskaniyosun güvenmiyorsun zaten.kavga ettik o anda,kırgınlıklarım anlatmaya çalıştım bana,tamam en haklı sensin diyip durdu.bana lan Bi dinle dallama dedi. Orda bitti bende.ne kadar salak olduğumu söylemeyin ben anladim
depremler alakali bir sorun sanip girdim okumak icin !!Uyandığımdan beri şoktayım.deprem haberlerine bakarken,o bahsettiğim cocuk aradi.dedim gündemim bu değil.deprem oluyo farkindamisin dedim.bana dediki,Sen beni hep kiskaniyosun güvenmiyorsun zaten.kavga ettik o anda,kırgınlıklarım anlatmaya çalıştım bana,tamam en haklı sensin diyip durdu.bana lan Bi dinle dallama dedi. Orda bitti bende.ne kadar salak olduğumu söylemeyin ben anladim
Orda bitti bende.ne kadar salak olduğumu söylemeyin ben anladim
ne kadar salak olduğumu söylemeyin ben anladim
Az bile söylemiş.Uyandığımdan beri şoktayım.deprem haberlerine bakarken,o bahsettiğim cocuk aradi.dedim gündemim bu değil.deprem oluyo farkindamisin dedim.bana dediki,Sen beni hep kiskaniyosun güvenmiyorsun zaten.kavga ettik o anda,kırgınlıklarım anlatmaya çalıştım bana,tamam en haklı sensin diyip durdu.bana lan Bi dinle dallama dedi. Orda bitti bende.ne kadar salak olduğumu söylemeyin ben anladim
Kelimene dikkat et terbiyesizMahalle yanarken orospu saçını tararmiş
Sen kendine bak.Kelimene dikkat et terbiyesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?