Sen Bırakmaya Çalış...

gixxer_600

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
3.775
7.573
108
İyi akşamlar hanımlar... :KK68:
Burada iki-üç ay önce yakın arkadaşımla ilgili konu açmıştım.1 yıla yakın erkek arkadaşıyla İnstagram yüzünden(erkek arkadaşı kız ekliyordu habire) ayrılmışlardı.Bu süre zarfında arkadaşımın erkek arkadaşı epey düşünmüş aklını başına toplamış.İnstagramı vs. kapattı arkadaşımda ilişkilerini yıpratan yönlerini törpülemeye başladı.İlişikilerine yeniden başladılar,maşallah diyelim çokta mutlular...
Gelelim sorunumuza...Arkadaşımın erkek arkadaşı(24) ayrıldıkları dönemde çok kötü bir ruh haline bürünmüş,yüzü hiç gülmemiş,işleri filan aksamış.Çocuğun anneside oğlunun o dönemdeki hallerini görünce arkadaşıma düşman kesilmiş.Şimdi barıştıklarını duyduğunda hiç memnun olmamış.Buluştukları zaman filan surat yapıyormuş.Her fırsatta arkadaşımı istemediğini,oğlunun hata yaptığını,arkadaşımın kendilerine layık olmadığını vs. söylemeye başlamış.Bu sabah oğluna ''Sen o kızla ne yapacaksın?Evlenecek misiniz?'' diye sormuş.O da arkadaşımı çok sevdiğini,bunca şeye rağmen birbirlerinden vazgeçemediklerini ve evleneceğini söylemiş.Annesi hiç memnun olmamış. ''Yanlış yapıyorsun o seni mutsuz eder,seni sevse öyle yapmazdı,ama seviyosan bişey diyemem ama sen yinede bırakmaya,kurtulmaya çalış.'' demiş oğluna....

Arkadaşım çok üzüldü bunu duyunca.Bana sordu ben benzerini yaşadığım için kadınada hak verdim sonuçta hiçbir anne evladının gözünün önünde üzgün,mutsuz durmasını istemez.Size danışmak istediğimde sizce arkadaşım gerçekten ilişkisine zarar veren (kıskançlık,utangaçlık,bazı zamanlar vakit ayıramama,tartışma çıkarma) yönlerini törpülediğini,değiştirdiğini gösterebilir mi?
Şimdiden teşekkürler. :KK16:

Sevgilisinin annesiyle yaptigi konusmayi kiza anlatmasi yanlis bir kere. Ortada bir istememe durumu varsa bile kv adayi dogrudan kiza soylemedikce, erkek arkadasin bunu belli etmemesi lazimdi.
Kv kendince hakli, oglu üzüldügü icin. Zamanla fikri degisecektir diye dusunuyorum. Sonucta kimse cocugunun üzülmesini istemez

Annesiyle arkadaşımın arasını düzeltmek için söylemiş güya.Hani şöyle yapsak böyle yapsak ikna olur diye
Bunu düşünecek kadar zeki geçinen bey evlenecek olgunlukta olsaydı ne yapsak ikna olur demez kendi çabasıyla annesini ikna ederdi. Önceki konuda da olumsuz yorum yapmıştım fikrim değişmedi. Arkadaşınız ve sevgilisi evlenecek olgunlukta değiller, bu işin sonu evlilik olursa da evlenmiş olmak için evlenmiş olacaklar.

oğluda baya sutten çikmiş ak kaşik teyzemizin
Başlarda arkadaşım haksızdı gerçektende tartışma çıkaran taraf o idi.Ama sonradan hatasını anlayınca epey değiştirdi kendini.Bu sefer de çocuk zıvanadan çıktı.Annesinin haberi yok tabi oğlunun yaptıklarından tek taraflı bakıyor sanırım

Tamam da ayrılma sebepleri çocuğun tutarsız davranışları değil mi ? Çocuk bunları neden anlatmıyor annesine kötü lafları yetiştireceğine???
İşte çocuğa kalsa onun yaptığı bişey yok ne yaptıysa arkadaşım yaptı onun yüzünden odu.Öyle düşünüyordu ama düzeltti o kafa yapısını.

İşte çocuğa kalsa onun yaptığı bişey yok ne yaptıysa arkadaşım yaptı onun yüzünden odu.Öyle düşünüyordu ama düzeltti o kafa yapısını.
Bir erkek kız arkdaşı veya eşi farketmez çok ağır hatası olmadığı sürece annesinin bu şekilde konuşmasına mahal veriyorsa burda bir sıkıntı ararım ben.Kendini düzeltmemiş gibi.

Herkes erkek arkadaşı için niye söylemiş falan demiş de bence iyi olmuş söylediği.

asıl söylemese kötüydü. belki bilmeden evlenecekti, kaynanası olacaktı. Kadının o zaman istemediğini öğrenecekti. Pişman olacaktı.

Şu erkek analarını zaten hiç anlamıyorum. Ne kıymetli oğulları varsa, evlenmesinler baş köşeye biblo diye koysunlar bari. Ayh ayhh...

Kız, oğlanın annesiyle hiç muhatap olmasın. Sevgilisiyle ilişkilerine baksınlar. Çocuk da seviyorsa anasını bulaştırmaz zaten. Arkadaşın, sevgilisine söylesin ama annesiyle bu kadar yüzgöz olmaya gerek yok şimdiden.

Eğer çocuk da anneciyse ayrılsın gitsin. en temizi.

Annesiyle arkadaşımın arasını düzeltmek için söylemiş güya.Hani şöyle yapsak böyle yapsak ikna olur diye
Annesinin söylediği şeyi yetistiriyor ki arkadaşınız bir daha öyle davranmasın.rahat bıraksın ve kendinden birşeyler beklemesin yoksa o çok üzülüyor o üzüldüğü için annesi arkadaşınızı istemiyor demeye getiriyor yani.yoksa koşa koşa yetistirmesinin başka anlamı yok.

Çocuk gelip ciddi ciddi "annem seni bize layık bulmuyor" mu demiş? :ruh:
Ben olsam ne böyle bir adama yaranmaya çalışırım ne de bu adamın hatırına anasına.
Evlendikten sonra göreceği muameleyi şimdiden görmüş oldu. Vakit varken kaçsın bence.

Back
X