Sen Bırakmaya Çalış...

Bence arkadaşın sana konu aç dememiştir sen herhalde yorumları merak ettiğin için konu açtın...Neyse konuya dönelim bari..

Ah biz kadınlar...Hala erkeklerin neyi ne için yaptığını okuyamıyoruz di mi...Biraz düşünün...
O erkek boşboğaz veya olgun olmadığı için değil, anne faktörünü kendine kalkan yapıp arkadaşınızı yola getirmek istediği için öyle söylüyor...Yani diyor ki bundan sonra akıllı ol, trip yapma, ne dersem o yoksa evlilik yolunda ben istesem bile(!) annem istemez ve iş biter...Annesine evet evleneceğim falan dememiştir, sadece arkadaşınıza bak bana tabi ol, el üstüne tut yoksa evlenmem mesajı veriyor..Evleneceği de böyle dedi diye garanti de değil sadece rahat etmek istiyor hepsi bu...Evde üzgün falan dolaşmaz erkekler ayrılınca, en fazla sinirli dolaşır....Annesi de en fazla noldu demiştir, o da yok bişey demiştir gerisi senaryo...

erkek dengeyi kuramamış.

ne kız arkadaşıyla olan sorunları annesine yansıtmalıydı ne annesinin laflarını getirip kız arkadaşına yetistirmeliydi.

evlendikten sonra da denge kuramazsa evlilikleri cok yıpranır. simdi iliskilerinin yıprandığı gibi.

İyi akşamlar hanımlar... :KK68:
Burada iki-üç ay önce yakın arkadaşımla ilgili konu açmıştım.1 yıla yakın erkek arkadaşıyla İnstagram yüzünden(erkek arkadaşı kız ekliyordu habire) ayrılmışlardı.Bu süre zarfında arkadaşımın erkek arkadaşı epey düşünmüş aklını başına toplamış.İnstagramı vs. kapattı arkadaşımda ilişkilerini yıpratan yönlerini törpülemeye başladı.İlişikilerine yeniden başladılar,maşallah diyelim çokta mutlular...
Gelelim sorunumuza...Arkadaşımın erkek arkadaşı(24) ayrıldıkları dönemde çok kötü bir ruh haline bürünmüş,yüzü hiç gülmemiş,işleri filan aksamış.Çocuğun anneside oğlunun o dönemdeki hallerini görünce arkadaşıma düşman kesilmiş.Şimdi barıştıklarını duyduğunda hiç memnun olmamış.Buluştukları zaman filan surat yapıyormuş.Her fırsatta arkadaşımı istemediğini,oğlunun hata yaptığını,arkadaşımın kendilerine layık olmadığını vs. söylemeye başlamış.Bu sabah oğluna ''Sen o kızla ne yapacaksın?Evlenecek misiniz?'' diye sormuş.O da arkadaşımı çok sevdiğini,bunca şeye rağmen birbirlerinden vazgeçemediklerini ve evleneceğini söylemiş.Annesi hiç memnun olmamış. ''Yanlış yapıyorsun o seni mutsuz eder,seni sevse öyle yapmazdı,ama seviyosan bişey diyemem ama sen yinede bırakmaya,kurtulmaya çalış.'' demiş oğluna....

Arkadaşım çok üzüldü bunu duyunca.Bana sordu ben benzerini yaşadığım için kadınada hak verdim sonuçta hiçbir anne evladının gözünün önünde üzgün,mutsuz durmasını istemez.Size danışmak istediğimde sizce arkadaşım gerçekten ilişkisine zarar veren (kıskançlık,utangaçlık,bazı zamanlar vakit ayıramama,tartışma çıkarma) yönlerini törpülediğini,değiştirdiğini gösterebilir mi?
Şimdiden teşekkürler. :KK16:
bunu gelip arkadaşınıza mı söylemiş yani benden arkadaşa bir tavsiye törpülendi sanmasın aynısı başıma geldi bir süre çok iyi gider ama sonra aynı kişi olacak 4 yılım gitti benim boşa affetmekle çok yanılmışım meğer unutmaya çalışmak da cabası annesi de hazır istemiyor ki o lafı yetiştirecek kadar çocuk daha asıl arkadaşın kurtulsun

Annesinin bir tanecik oğlunu kapmaya çalışan kadın konumunda arkadaşınız.
Daha bu kişi olgunlaşamamış ki . Sizin dediğinize göre zaten aldatmış, annesinin laflarını yetiştirmiş.Bu kişinin nesine güvenilir ?

Annesinin bir tanecik oğlunu kapmaya çalışan kadın konumunda arkadaşınız.
Daha bu kişi olgunlaşamamış ki . Sizin dediğinize göre zaten aldatmış, annesinin laflarını yetiştirmiş.Bu kişinin nesine güvenilir ?
Kız eklemek aldatmaya girmiyormuş,İnstagram'ın amacı takipleşmekmiş :ukala::işsiz: ben aslında karışmak istemiyorum ve yanlışta yönlendirmek istemiyorum ama kendisi en sevdiğim arkadaşım çok berbat bi durum :kızgın:

Ah bu kv'lerin oğluşları hepsinin melek melek. Sütten çıkmış ak kaşık. Adam da niye gidip kıza herşeyi yetiştiriyor ki, biz herşeye sıfırdan başladık sorunlarımızı çözdük mutluyuz deyip susturamıyor mu annesini ?

Herseyi geçtim sen niye bu arkadasa bu kadar taktın kuzum?
Sen kendi hayatına baksana
Onlar sevmiş birbirini sen ne alaka soruyorsun
Hiç anlamam böyle milletin ilişkisine kafayı takanları .
Garip geliyor bana.kayınvalide adayı zamanla kabullenir boşver sen kendi hayatına bak

Elin kizini dusunecek degil tabi oglunu dusunecek ve gordugunu soylemis annesi ama cocugunda butun bunlari hemen kiza yayin yapmasi gerekmiyordu bence.

Keske arkadaslarin da uyelik alsaymis hep onlar adina soruyorsun. :KK70:
Kac para len bir uyelik diye bagiriyomusuz simdi 😂😂
O degil de bana cok sevimsiz geliyor boyle herseyi soyleyen erkekler. Beceremiyorlar da arayi falan yapmayi 😑

Oğluşunun yediği haltlara baksın önce
Hem de çocuk bunu niye yetiştiriyor ki hemen ne saçma
Madem ben bunu bunu yaptım da ondan öyle oldu desin arayı düzeltecekse

İyi akşamlar hanımlar... :KK68:
Burada iki-üç ay önce yakın arkadaşımla ilgili konu açmıştım.1 yıla yakın erkek arkadaşıyla İnstagram yüzünden(erkek arkadaşı kız ekliyordu habire) ayrılmışlardı.Bu süre zarfında arkadaşımın erkek arkadaşı epey düşünmüş aklını başına toplamış.İnstagramı vs. kapattı arkadaşımda ilişkilerini yıpratan yönlerini törpülemeye başladı.İlişikilerine yeniden başladılar,maşallah diyelim çokta mutlular...
Gelelim sorunumuza...Arkadaşımın erkek arkadaşı(24) ayrıldıkları dönemde çok kötü bir ruh haline bürünmüş,yüzü hiç gülmemiş,işleri filan aksamış.Çocuğun anneside oğlunun o dönemdeki hallerini görünce arkadaşıma düşman kesilmiş.Şimdi barıştıklarını duyduğunda hiç memnun olmamış.Buluştukları zaman filan surat yapıyormuş.Her fırsatta arkadaşımı istemediğini,oğlunun hata yaptığını,arkadaşımın kendilerine layık olmadığını vs. söylemeye başlamış.Bu sabah oğluna ''Sen o kızla ne yapacaksın?Evlenecek misiniz?'' diye sormuş.O da arkadaşımı çok sevdiğini,bunca şeye rağmen birbirlerinden vazgeçemediklerini ve evleneceğini söylemiş.Annesi hiç memnun olmamış. ''Yanlış yapıyorsun o seni mutsuz eder,seni sevse öyle yapmazdı,ama seviyosan bişey diyemem ama sen yinede bırakmaya,kurtulmaya çalış.'' demiş oğluna....

Arkadaşım çok üzüldü bunu duyunca.Bana sordu ben benzerini yaşadığım için kadınada hak verdim sonuçta hiçbir anne evladının gözünün önünde üzgün,mutsuz durmasını istemez.Size danışmak istediğimde sizce arkadaşım gerçekten ilişkisine zarar veren (kıskançlık,utangaçlık,bazı zamanlar vakit ayıramama,tartışma çıkarma) yönlerini törpülediğini,değiştirdiğini gösterebilir mi?
Şimdiden teşekkürler. :KK16:
O arkadaşına söyle; anasının olumsuz her lafını gelip sevgilisine yetiştiren kişiden ne sevgili olur ne bişey ;)

Herseyi geçtim sen niye bu arkadasa bu kadar taktın kuzum?
Sen kendi hayatına baksana
Onlar sevmiş birbirini sen ne alaka soruyorsun
Hiç anlamam böyle milletin ilişkisine kafayı takanları .
Garip geliyor bana.kayınvalide adayı zamanla kabullenir boşver sen kendi hayatına bak
Kafayı taktığımdan değil biz ikimizin fikirleri dışında da fikir almak istediğimizden soruyorum.Kendisi ifşa olmamak için benden rica ediyor.Daha önceki açtırdığı konuda da buradaki hanımların sayesinde çözmüştük olayı.

Kafayı taktığımdan değil biz ikimizin fikirleri dışında da fikir almak istediğimizden soruyorum.Kendisi ifşa olmamak için benden rica ediyor.Daha önceki açtırdığı konuda da buradaki hanımların sayesinde çözmüştük olayı.
Oda üyelik alsın zor mu
Niye ifşa olsun ki ayrıca kendi ismimizi mi veriyoruz buraya komik Yani
Binlerce üye var burda
Arkadasının bu konularından haberi olduğunu sanmıyorum sen kafaya takıp soru soruyorsun gibime geliyor

Beceremiyorlar da arayi falan yapmayi
Hatta daha da kötü bozuyor.Hani arkadaşımın annesine saygıda sevgide hiçbir kusuru olmamış.Bunları duyunca soğudum diyor.Ben takılmamasını söyledim ama onun en çok üzüldüğü,sinir olduğu kısım kadının ''sen yinede kurtulmaya çalışta'' lafı olmuş.Sanki ben oğlunun yakasına yapışmışım da düşmüyorum diyor.Sanırım hakkı da var yani sinir olmakta :/

Arkadasının bu konularından haberi olduğunu sanmıyorum sen kafaya takıp soru soruyorsun gibime geliyor
Hanımefendi iyi misiniz ya ? Onun da zaten vardı üyeliği ama açtığı konuda maşallah bi açık adresini vermediği kaldığı için hem iş yerinden hem de akrabalarından tanıyan çıkmıştı.Benim arkadaşımın ilişkisinden başka derdim yok mu da gelip buraya konu açacağım?Ağlayarak telefon açıp yardım isteyen hele en sevdiğim dostumsa banane diyecek halim yoktu.Daha önceki sorununu da burada amacı gerçekten yardımcı olmak isteyen hanımlar sayesinde çözmüştük.

Back
X