- 26 Ekim 2013
- 1.801
- 1.398
- 198
Ben de 37+3teyim. Beni de bıktıran bazı şeyler var.
Öncelikle en nefret ettiğim şey "hayırlısıyla bi doğursaydım" dediğim zaman "doğurunca da keşke hiç çıkarmasaydım dersin" diyenlerBugünlerini çook ararsın diyenler
Hayır hiç kimse bilmiyor zaten yeni doğan bir bebeğin nasıl ilgi istediğini, geceleri uykusuz kalacağını. Zaten zor nefes alıyorum bi doğursam diyorum, bide üstüne böyle diyenler oluyor çıldırıyorum.
İkincisi ben minyonum, haliyle karnım da küçük. Kilo alamayan bir tipim, keşke alsaydım hamilelikten yana umutluydum ama yine alamadım. Bide buna laf edenler var, ay çok zayıfsın, ay karnın küçükmüş, ay bilmem ne. Geçen gün de birisi "gebeliğin daha yeni galiba" dedi.
zaten son günler çok yorucu, ne iş yapabiliyor insan ne nefes alabiliyor. Bide insanların patavatsızlıkları geriyor. Ha birde doğum hikayelerini anlatmaya kalkanlar var, tabi onlar başlamadan ben ikaz ediyorum anlatmayın diye. Güzel şeyler söylemeyecekleri kesin zaten belli oluyor gözlerinden, ben de kimsenin doğum hikayesini merak etmiyorum diyerek lafı ağızlarına tıkıyorum.
Yazmadan edemedim

