- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.998
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
Günaydın güzel haftalar. Canımı çok sıkan bir konu oldu, aslında belki takmamam gerek ama sizlerden de fikir almak istedim. Bu işyerimde dördüncü seneme girdim. Şirketin yıllık toplantı takvimleri, Ceo’nun programı, amirimin takvimi, yıllık toplantı takviminin tüm yöneticilere gönderimesi, santralin yanıtlanması, sekreterya işleri, toplantılarda imza al, yaka kartı ayarla vs. yapıyorum. Piyasadaki yoğunluğa bağlı (demir çelik sektöründeyiz) bazen fazla sakin oluyor.
Bu arada ben önceden tüm organizelerimi yapar, takvimlerimi oluştururum yine öyle yaptım.
Amirim bana iki kez şakayla karışık sıkılıyorsun sana iş verelim iması yaptı. Hatta ikincisine çok sinirlendim. Başka bir arkadaştan bişey istedi ardından da Vive Hanım yapar ya zaten sıkılıyor dedi.
Bu bana kendimi değersiz hissettiriyor, ulan daha ne yapayım senin kadar büyük hiçbir firmada santrale ceo asistanlığı kitlemezler, sen onu yapıp beni beğenmiyorsun.
Kendileri doğal olarak çok yoğunlar, yeni yıl bütçeler vs. ama ben asistanım a sis taaannn benden koordinatör performansı bekleyemezsin ki....!
Ayrıca sigara da içmem yani molaya da çıkmıyorum ee ne bekliyorsun öleyim mi?
Velhasıl bir daha bu şekilde sözde şaka yaparsa ya ciddi ciddi konuşayım ya da laf sokayım diyorum.
Sizce ne yapayım? Sanki herkes atomu parçalıyor şirkette anasını satayım.
Bu arada ben önceden tüm organizelerimi yapar, takvimlerimi oluştururum yine öyle yaptım.
Amirim bana iki kez şakayla karışık sıkılıyorsun sana iş verelim iması yaptı. Hatta ikincisine çok sinirlendim. Başka bir arkadaştan bişey istedi ardından da Vive Hanım yapar ya zaten sıkılıyor dedi.
Bu bana kendimi değersiz hissettiriyor, ulan daha ne yapayım senin kadar büyük hiçbir firmada santrale ceo asistanlığı kitlemezler, sen onu yapıp beni beğenmiyorsun.
Kendileri doğal olarak çok yoğunlar, yeni yıl bütçeler vs. ama ben asistanım a sis taaannn benden koordinatör performansı bekleyemezsin ki....!
Ayrıca sigara da içmem yani molaya da çıkmıyorum ee ne bekliyorsun öleyim mi?
Velhasıl bir daha bu şekilde sözde şaka yaparsa ya ciddi ciddi konuşayım ya da laf sokayım diyorum.
Sizce ne yapayım? Sanki herkes atomu parçalıyor şirkette anasını satayım.