Sen de sıkılıyorsun sana iş verelim!

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
14.758
35.998
598
Günaydın güzel haftalar. Canımı çok sıkan bir konu oldu, aslında belki takmamam gerek ama sizlerden de fikir almak istedim. Bu işyerimde dördüncü seneme girdim. Şirketin yıllık toplantı takvimleri, Ceo’nun programı, amirimin takvimi, yıllık toplantı takviminin tüm yöneticilere gönderimesi, santralin yanıtlanması, sekreterya işleri, toplantılarda imza al, yaka kartı ayarla vs. yapıyorum. Piyasadaki yoğunluğa bağlı (demir çelik sektöründeyiz) bazen fazla sakin oluyor.
Bu arada ben önceden tüm organizelerimi yapar, takvimlerimi oluştururum yine öyle yaptım.
Amirim bana iki kez şakayla karışık sıkılıyorsun sana iş verelim iması yaptı. Hatta ikincisine çok sinirlendim. Başka bir arkadaştan bişey istedi ardından da Vive Hanım yapar ya zaten sıkılıyor dedi.
Bu bana kendimi değersiz hissettiriyor, ulan daha ne yapayım senin kadar büyük hiçbir firmada santrale ceo asistanlığı kitlemezler, sen onu yapıp beni beğenmiyorsun.
Kendileri doğal olarak çok yoğunlar, yeni yıl bütçeler vs. ama ben asistanım a sis taaannn benden koordinatör performansı bekleyemezsin ki....!

Ayrıca sigara da içmem yani molaya da çıkmıyorum ee ne bekliyorsun öleyim mi?
Velhasıl bir daha bu şekilde sözde şaka yaparsa ya ciddi ciddi konuşayım ya da laf sokayım diyorum.
Sizce ne yapayım? Sanki herkes atomu parçalıyor şirkette anasını satayım.

İlave olarak : Yaşım 41 sektör tecrübem 18 sene. Ama açıkçası memnun olmayan hakkımı verip göndersin bu krizde hiç macera aramaya niyetim yok. Maaşım da 3750 TL geçen sene binbir diretme ile yaptırdım.

Gülerek "asistanim ama bı yerleri silmedigim kaliyo niye sikilayim ki" falan diye laf soksaniz?

Vallahi onu dicem en sonunda ya da “haklısınız sıkılıyorum, sigaraya mı başlasam günde on kere molaya inerim” diyeceğim. Kendisi de i içer de...

Günaydın güzel haftalar. Canımı çok sıkan bir konu oldu, aslında belki takmamam gerek ama sizlerden de fikir almak istedim. Bu işyerimde dördüncü seneme girdim. Şirketin yıllık toplantı takvimleri, Ceo’nun programı, amirimin takvimi, yıllık toplantı takviminin tüm yöneticilere gönderimesi, santralin yanıtlanması, sekreterya işleri, toplantılarda imza al, yaka kartı ayarla vs. yapıyorum. Piyasadaki yoğunluğa bağlı (demir çelik sektöründeyiz) bazen fazla sakin oluyor.
Bu arada ben önceden tüm organizelerimi yapar, takvimlerimi oluştururum yine öyle yaptım.
Amirim bana iki kez şakayla karışık sıkılıyorsun sana iş verelim iması yaptı. Hatta ikincisine çok sinirlendim. Başka bir arkadaştan bişey istedi ardından da Vive Hanım yapar ya zaten sıkılıyor dedi.
Bu bana kendimi değersiz hissettiriyor, ulan daha ne yapayım senin kadar büyük hiçbir firmada santrale ceo asistanlığı kitlemezler, sen onu yapıp beni beğenmiyorsun.
Kendileri doğal olarak çok yoğunlar, yeni yıl bütçeler vs. ama ben asistanım a sis taaannn benden koordinatör performansı bekleyemezsin ki....!

Velhasıl bir daha bu şekilde sözde şaka yaparsa ya ciddi ciddi konuşayım ya da laf sokayım diyorum.

Bizin insanımızda var bu. Kendi senden yoğunsa , gözüne batarsın. Sana iş kitlemeye çalışır, ama tam tersi olsa umrunda olmaz.

Para veriyor ya suyunu çıkardığı yetmiyormuş gibi posasıyla ne yapabilirim derdine düşmüş.
Böyle tiplerde para oluyor ya Allahım bazen korkuyorum ters bir söz söyleyeceğim sen affet diyorum.

Yok ablam hiç takılma sen o hanzoya desin dursun. Bişeyde söyleme, yapmada. Boş teneke ses çıkarır biliyorsun. Senin vicdanın rahat olsun. Olması gerekenin kat kat üstündesin. Bende 33 yaşındayım 12 senelik iş tecrübeme dayanarak diyorum ki senin üstüne yüklerler yüklerler, kırılma noktasına geldiğinde yapmasaydın olur. Çıkarsın yerine 3 kişi alırlar e madem ben ordayken alsaydınız 1 kişiye bile razıydım dersin. Bu tipler ve olaylar hep böyledir değişmez.

O yüzden duyma en güzeli.❤

Bizin insanımızda var bu. Kendi senden yoğunsa , gözüne batarsın. Sana iş kitlemeye çalışır, ama tam tersi olsa umrunda olmaz.

Hayır neyle neyi kıyas ediyor. Ben asistanım ee beni elleme bırak. Yok ben çok donanımlıysam al terfi ettir! O da yok. Ee ne uğraşıyorsun benimle?

Görev tanımımda olan ve olmayan bir ton işi zamanında yetiştirip bir de üstüne sıkılacak vaktim kalıyorsa, bu zaman yönetimi konusunda ne kadar başarılı olduğumu gösterir. Ha bu gözünüze batıyorsa, bu kız da iş yapmıyor, boş oturuyor izlenimi oluşturuyorsa, molalarla, muhabbetlerle işleri ucu ucuna yetişecek kadar yaya yaya da yapabilirim, diyebilirsiniz bence.

Ver cevabını otursun. Olmadı evlerine temizliğe de gidin hayret birşey.

Hep aynı, becerikli olanın üstüne atılır işler, iş beceremeyen rahat eder. Onlara kimse iş buyurmaz. Ben 10 seneden sonra akıllandım, kapasitem üstü iş almıyorum artık, istedikleri kadar baskı yapsınlar, kararttım gözümü. Benim psikolojim, sağlığım gittikten sonra napayım maaşı işi?

İlave olarak : Yaşım 41 sektör tecrübem 18 sene. Ama açıkçası memnun olmayan hakkımı verip göndersin bu krizde hiç macera aramaya niyetim yok. Maaşım da 3750 TL geçen sene binbir diretme ile yaptırdım.
Yalnız özel sektöre göre maaş çok iyiymiş 6 yıllık memurum ancak o kadar alabiliyorum. He de geç bu kadar takacak bir mesele göremedim

Görev tanımımda olan ve olmayan bir ton işi zamanında yetiştirip bir de üstüne sıkılacak vaktim kalıyorsa, bu zaman yönetimi konusunda ne kadar başarılı olduğumu gösterir. Ha bu gözünüze batıyorsa, bu kız da iş yapmıyor, boş oturuyor izlenimi oluşturuyorsa, molalarla, muhabbetlerle işleri ucu ucuna yetişecek kadar yaya yaya da yapabilirim, diyebilirsiniz bence.

Bu cevap çok iyi gerçekten! Ağzınıza sağlık! <3

Yalnız özel sektöre göre maaş çok iyiymiş 6 yıllık memurum ancak o kadar alabiliyorum. He de geç bu kadar takacak bir mesele göremedim

İki eleman alacağına onlara sigorta ödeyeceğine vir kişi ile iş yapıyor işte. Aslında iki asgari ücret gibi düşünün.

Evet canım çok sıkılıyor en iyisi sigaraya başlayıp sizle beraber 10 kez mola vereyim diyeceksin
Aslında işini yaya yaya yapacaksın
Aman hemen bitsin deyip işlerini iyi yapan çalışanlara ek iş yükledikçe yüklüyorlar
Özelde de böyle devlette de
Ben çocuklara bir şey öğreteceğim diye kendimi yıpratıyorum
Sorsan velilerle idarenin hiç biri memnun değil bir teşekkür eden yok
Bir bakıyorum dakika başı çay sigara yapan derse beş dakika geçmeden girmeyen çocukları sene başından ber aynı yerde olan öğretmenler velilerle idareyle bal gibiler

Belki üst mertebeye yükseltirsiniz, böyle bir görev varsa ve eğitim imkanı da varsa neden olmasın? diyebilirsiniz, ekleyin mesleğimle alakalı isterseniz her türlü iş eğitimene açığım. Ben de bu fırsatı bekliyorum deyin. Bakalım ne diyecek? Eğer bir kere kişisel sınırı geçer ve laf çakarsanız bilin ki bunun devamı gelir.

benim hep işim vardır bitmek bilmeyen, çok yoğunumdur kendime, başımı kaldıramıyorumdur işten güçten :) bana da diyolar çok yatıyosun diye valla çok işim oluyor keşke yatsam diyorum hep bi işler güçler

• Beğen
Reactions: 000
Anladığım kadarıyla düzenli planlı iş yaptığınız için her şey tıkırında gidiyor dolayısıyla çok yoğun görünmüyorsunuz. Biraz işleri aksatsanız saatlere günlere yaysanız daha memnun olacaklar. Hey Allahım işini düzgün yapsan bi dert yapmasan bi dert. Kolaylıklar diliyorum.

işini düzgün yapanın derdidir bu

bizde masalarda dosya yığını modası vardır

alır yığar 6 ay sonra yapılacak iş de sanki o gününmüş izlenimi çizer yoğunum der vs vs

sonra işini biterene de senin işin az galiba denir

hiç unutmam aynı sıfata sahip olduğum, resmi yetkilerim aynı olan ama iç işleyişte bir üstüm konumunda olan bir arkadaş ben ofis dışında olduğum için beni arayan bir kişi ile telefonda görüşmüş, sadece görüşmüş ve ben ilgili değilim demiş vs

çok sıkıntılı bir müşterinin, çok sıkıntılı bir işi idi

bitti diye ben sevindim ki işin bitmesi ya da bitmemesi bizimle hiç ilgili değil sadece adam kıl ayy ben daha çok sevindim kurtuldum o beni arayan X ten dedi ofisin içinde kalabalıklara

ben hem o X ile hem kendi müşterim ile hem de birçok kurum ve kuruluş ile neler neler yapmıştım

pazarlamayı bilmek de lazım herkes aa X aman iyi oldu bitti vs dediler işi o yapmış gibi dolandı

sıkıldığıma ilişkin dedikodu mu var deseydiniz ya bu nereden çıktı gibisinden

zira sıkıldığın izlenimi nasıl oluşmuş ki

Back
X