Sen de sıkılıyorsun sana iş verelim!

Evet canım çok sıkılıyor en iyisi sigaraya başlayıp sizle beraber 10 kez mola vereyim diyeceksin
Aslında işini yaya yaya yapacaksın
Aman hemen bitsin deyip işlerini iyi yapan çalışanlara ek iş yükledikçe yüklüyorlar
Özelde de böyle devlette de
Ben çocuklara bir şey öğreteceğim diye kendimi yıpratıyorum
Sorsan velilerle idarenin hiç biri memnun değil bir teşekkür eden yok
Bir bakıyorum dakika başı çay sigara yapan derse beş dakika geçmeden girmeyen çocukları sene başından ber aynı yerde olan öğretmenler velilerle idareyle bal gibiler

Onlar işlerini amiyane tabirle çenebazlıkla yürütüyorlar. Ben de benden öncekinin batırdığı işleri düzeltmek için gönderildim , adam hiç bir şeyi düzgün yapmamış ama herkes bayılıyor, çünkü nasıl bir çenesi var anlatamam size. Ama icraat 0. Böyleleri işini yürütüyor maalesef. İnsanımıza da iki güleryüz, iki laf yetiyor...

Kimse yapılan işe bakmıyor.

Onlar işlerini amiyane tabirle çenebazlıkla yürütüyorlar. Ben de benden öncekinin batırdığı işleri düzeltmek için gönderildim , adam hiç bir şeyi düzgün yapmamış ama herkes bayılıyor, çünkü nasıl bir çenesi var anlatamam size. Ama icraat 0. Böyleleri işini yürütüyor maalesef. İnsanımıza da iki güleryüz, iki laf yetiyor...

Kimse yapılan işe bakmıyor.
Size şöyle söyleyeyim; grup şirketimizdeki santral memuresi hanım bir anda bir terfi ile Satış Uzmanı oldu. Çünkü kocası da o şirkette ! Bana amirim kendi söyledi geçen sene “ ya onların kocasından torpili var” diye!!!! Ben bu şirketi nasıl ciddiye alayım şimdi?

işini düzgün yapanın derdidir bu

bizde masalarda dosya yığını modası vardır

alır yığar 6 ay sonra yapılacak iş de sanki o gününmüş izlenimi çizer yoğunum der vs vs

sonra işini biterene de senin işin az galiba denir

hiç unutmam aynı sıfata sahip olduğum, resmi yetkilerim aynı olan ama iç işleyişte bir üstüm konumunda olan bir arkadaş ben ofis dışında olduğum için beni arayan bir kişi ile telefonda görüşmüş, sadece görüşmüş ve ben ilgili değilim demiş vs

çok sıkıntılı bir müşterinin, çok sıkıntılı bir işi idi

bitti diye ben sevindim ki işin bitmesi ya da bitmemesi bizimle hiç ilgili değil sadece adam kıl ayy ben daha çok sevindim kurtuldum o beni arayan X ten dedi ofisin içinde kalabalıklara

ben hem o X ile hem kendi müşterim ile hem de birçok kurum ve kuruluş ile neler neler yapmıştım

pazarlamayı bilmek de lazım herkes aa X aman iyi oldu bitti vs dediler işi o yapmış gibi dolandı

sıkıldığıma ilişkin dedikodu mu var deseydiniz ya bu nereden çıktı gibisinden

zira sıkıldığın izlenimi nasıl oluşmuş ki

Bizde de böyle, kendini pazarlayan geliyor bir yere, ağzın laf yapacak yeter!
Bana bir daha şakasına bile olsa böyle derse şikayet mi geldi size diyeceğim.

Size şöyle söyleyeyim; grup şirketimizdeki santral memuresi hanım bir anda bir terfi ile Satış Uzmanı oldu. Çünkü kocası da o şirkette ! Bana amirim kendi söyledi geçen sene “ ya onların kocasından torpili var” diye!!!! Ben bu şirketi nasıl ciddiye alayım şimdi?

Bırakın şirketi ülkenin en büyük devlet kurumlarından birindeyim, burda da işler öyle yürüyor maalesef.

Anladığım kadarıyla düzenli planlı iş yaptığınız için her şey tıkırında gidiyor dolayısıyla çok yoğun görünmüyorsunuz. Biraz işleri aksatsanız saatlere günlere yaysanız daha memnun olacaklar. Hey Allahım işini düzgün yapsan bi dert yapmasan bi dert. Kolaylıklar diliyorum.

Çok düzenliyim evet. Yoğun bir günse telefon çoksa yapmam dikkat gerektiren işleri ama rahat günlerimde + laptopu yanıma alıp haftasonunda takvimleri planlamaları yaparım. E daha ne yapayım ben?

Gelde şevkle çalış..

Valla 10. seneme girdim tüm şevkim kaçtı, deseler tazminatı vereceğiz çık valla çıkarım, çünkü sadece para değil çalışma amacım.

Ben de çok planlı düzenli pratiğim, birden müşteri basar içeriyi,5 kişiyiz millet alır birer kişi önüne oyalar saatlerce millet söylenir ben kalabalığı dağıtırım şaşırırlar ne ara bitti bu kalabalık diye ama baksan onlar çok çalışmıştır çok yoğundur :D

sizde hata. bir şeyleri çabucak yapıyorsanız bile üç gün canınız çıktığını en basit işlerin bile asteroid taşımışsınız gibi nasıl yorucu olduğunu anlata anlata bezdirin milleti tüm ün iki kağıt zımbalasanız da şirketi siz taşıyormuşsunuz izlenimi verin görün o zaman tepkileri. insanlar insanların ne yaptığıyla ilgilenmez hiç bişey yapmıyosan bile yapıyo izlenimi vermeniz gerekiyo bence.

Back
X