- 25 Ağustos 2014
- 20.340
- 48.173
eski esim.. barismaya ikna etmek icin karsima gecti ve 'seni bosanmis, yasli, cocuklu adamlar isterse?' dedi dolu dolu gozlerle! dayanamazmis beni oyle gormeye, kaldiramazmis! aklinca beni korkutup ikna edecek birlesmeye.. hani genc, super nitelikli, bulunmaz bi erkek ya o! amaci dul diyip hakaret etmek degil aslinda.. kendince beni caresiz gostermek.. gelecekten korkup ona donmemi saglamak!
cevabim 'evlenmeyi dusunmuyorum, hem dusunsem bile seni ilgilendirmez kimle olacagi.. ve seninle evlendigimde ikimizin de ilk evliligiydi de ne oldu, ne kadar deger verdin bana?' seklinde oldu..
sinir, nefret, ofke.. hepsi harmanlandi kizlar zihnimde..
oylesine dusuk ki su an gozumde..
kustahliga bakar misiniz?! cocuk korkutup kandiriyor sanki!
ailesini, iftiralarini, kendisinin kisilik bozukluklarini, komplekslerini, paranoya ve bencilliklerini, empatisizligini vs vs unuttum da, evlenecek olursam beni 'dul' oldugumdan kimsenin istememesi/begenmemesi kaldi! bi kez daha dustu gozumden, su ucuz numarasiyla..
'git, evlen, mutlu ol hatta, ama o kiza da zamaninda Lavanta'ya cektirmistim diyerek eziyet etme' dedim.. saskinca suratima bakmakla yetindi..
ciksin artik hayatimdan herseyiyle..
ben yaptiklarini unutamamis, sindirememisken, bir de yuzunu gostermesin bana!
dua edin canlar, Rabbim onlari bize mutlulukla unuttursun..
cevabim 'evlenmeyi dusunmuyorum, hem dusunsem bile seni ilgilendirmez kimle olacagi.. ve seninle evlendigimde ikimizin de ilk evliligiydi de ne oldu, ne kadar deger verdin bana?' seklinde oldu..
sinir, nefret, ofke.. hepsi harmanlandi kizlar zihnimde..
oylesine dusuk ki su an gozumde..
kustahliga bakar misiniz?! cocuk korkutup kandiriyor sanki!
ailesini, iftiralarini, kendisinin kisilik bozukluklarini, komplekslerini, paranoya ve bencilliklerini, empatisizligini vs vs unuttum da, evlenecek olursam beni 'dul' oldugumdan kimsenin istememesi/begenmemesi kaldi! bi kez daha dustu gozumden, su ucuz numarasiyla..
'git, evlen, mutlu ol hatta, ama o kiza da zamaninda Lavanta'ya cektirmistim diyerek eziyet etme' dedim.. saskinca suratima bakmakla yetindi..
ciksin artik hayatimdan herseyiyle..
ben yaptiklarini unutamamis, sindirememisken, bir de yuzunu gostermesin bana!
dua edin canlar, Rabbim onlari bize mutlulukla unuttursun..
Son düzenleme: