sen DULsun, seni kim alsin?

Cui Bono

Nirvana
Pro Üye
25 Ağustos 2014
20.340
48.173
eski esim.. barismaya ikna etmek icin karsima gecti ve 'seni bosanmis, yasli, cocuklu adamlar isterse?' dedi dolu dolu gozlerle! dayanamazmis beni oyle gormeye, kaldiramazmis! aklinca beni korkutup ikna edecek birlesmeye.. hani genc, super nitelikli, bulunmaz bi erkek ya o! amaci dul diyip hakaret etmek degil aslinda.. kendince beni caresiz gostermek.. gelecekten korkup ona donmemi saglamak!
cevabim 'evlenmeyi dusunmuyorum, hem dusunsem bile seni ilgilendirmez kimle olacagi.. ve seninle evlendigimde ikimizin de ilk evliligiydi de ne oldu, ne kadar deger verdin bana?' seklinde oldu..
sinir, nefret, ofke.. hepsi harmanlandi kizlar zihnimde..
oylesine dusuk ki su an gozumde..
kustahliga bakar misiniz?! cocuk korkutup kandiriyor sanki!
ailesini, iftiralarini, kendisinin kisilik bozukluklarini, komplekslerini, paranoya ve bencilliklerini, empatisizligini vs vs unuttum da, evlenecek olursam beni 'dul' oldugumdan kimsenin istememesi/begenmemesi kaldi! bi kez daha dustu gozumden, su ucuz numarasiyla..
'git, evlen, mutlu ol hatta, ama o kiza da zamaninda Lavanta'ya cektirmistim diyerek eziyet etme' dedim.. saskinca suratima bakmakla yetindi..
ciksin artik hayatimdan herseyiyle..
ben yaptiklarini unutamamis, sindirememisken, bir de yuzunu gostermesin bana!
dua edin canlar, Rabbim onlari bize mutlulukla unuttursun..

Son düzenleme:
Keşke sizinle iletişime geçmesine engel olsaydınız. Ben sizin yazdıklarınızı okuyorum,ok mantıklı ve iyi kalpli bir kadınsınız ve çok gençsiniz eminim bundan sonraki tercihiniz iyi olacak. O adam müsvetteside sizin canınızı acıtmak için söylemiş .ki benim evlenip boşanmış 2 kuzenim var ikiside bekar erkeklerle evlendiler yami bu kısmet işi o adamın hiç bir söylediğine kulak asmayın

evet.. eski esim.. karsima gecti ve aynen bunu soyledi.. 'seni bosanmis, yasli, cocuklu adamlar isterse ne yapacaksin?' aklinca beni korkutup ikna edecek..
cevabim 'evlenmeyi dusunmuyorum, hem dusunsem bile seni ilgilendirmez kimle olacagi.. ve seninle evlendigimde ikimizin de ilk evliligiydi de ne oldu, ne kadar deger verdin bana?' seklinde oldu..
sinir, nefret, ofke.. hepsi harmanlandi kizlar zihnimde..
oylesine dusuk ki su an gozumde..
kustahliga bakar misiniz?! cocuk korkutup kandiriyor sanki!
ailesini, iftiralarini, kendisinin kisilik bozukluklarini, komplekslerini, paranoya ve bencilliklerini, empatisizligini vs vs unuttum da, evlenecek olursam beni 'dul' oldugumdan kimsenin istememesi/begenmemesi kaldi! bi kez daha dustu gozumden, su ucuz numarasiyla..
'git, evlen, mutlu ol hatta, ama o kiza da zamaninda Lavanta'ya cektirmistim diyerek eziyet etme' dedim.. saskinca suratima bakmakla yetindi..
ciksin artik hayatimdan herseyiyle..
ben yaptiklarini unutamamis, sindirememisken, bir de yuzunu gostermesin bana!
dua edin canlar, Rabbim onlari bize mutlulukla unuttursun..

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ve bundan sonra karşınıza hep iyi, kıymet bilen insanlar çıkarsın inşallah :KK28:

Aa görüyor musunuz. Genç yakışıklı bi delikanlidan bunlari duymak sizi uzmus olmali. Genç delikanlı diyerek hakaret ettim sanırım Brad Pitt demeliydim.
Ne insanlar var ya NE YUZSUZLER VAR. Dul değil de tecrübelisinizdir belki, hayattan alacagini almis verecegini vermis birisinizdir? Insallah karsiniza oyle iyi insanlar çıkacak ki eski esiniz onlarin yaninda toz tanecigi gibi kalacak böyle.

Bu toplumda dul olmak zordur. Gulup gecenlere espri yapanlara bakma sen.en kisa zamanda kendini toparla hayata adimlarin neyse at.

Ayyy amaaaan 1326 senesinde mi yaşıyoruz? Artık dul kadınların yeniden rahatlıkla evlenebilmesi bir yana, çocuklu dul kadınlar bile bekar, çocuksuz erkeklerle rahatlıkla evlenebiliyor. Etrafımda o kadar çok örneği var ki.
Bir daha bunu söylerse de ki ona: Evlenmek isteyen kim? Bekarlık hayatının tadını çıkarıyorum. :21: Uygun biri gelirse bir ihtimal düşünürüm. Sana da annen köyden kız alsın. :p

özgüvensizsin kendıne guvenın olsaydı o laflara gülüp gecerdin.
sizce takildigim kelimeler mi yalnizca, yada evlilik derdine dustum de (!) o sozler mi canimi yakti?
5ay once bosandigim adamin karsima cikmasi, bu sekilde ikna etmek icin sacmalamasi, yasadiklarimin bir bir zihnimde canlanmasi vs vs?

X